Sisällön tarjoaa Blogger.

IMETYSKORUIhanaa kun tuuli on vihdoin rauhoittunut, ei viitsinyt eilen paljoa ulkoilla kun oli sellainen puhuri, että lentoon olisi lähtenyt. Tänään jos viitsisi edes vähäksi aikaa mennä tekemään pihahommia niin saa niitäkin hitusen eteenpäin. Kovasti kyllä syyhyttäisi jo  terassin kimppuun suunnata, mutta pitäisi ensin käydä hieman katselemassa jotain sohvaakin tuohon terassille niin voi sitten aurinkoisina kesäpäivinä loikoilla. Ensiviikosta taitaa tulla melkoisen lämmin ja aurinkoinen, joten taidan siirtää tämän projektin suosiolla viikonloppuun.

Mutta sitten itse postauksen otsikkoon ja siihen liittyvään esineeseen. Enpä olisi koskaan uskonut ostavani ns. imetyskorua, vaikka tavallisesta korustakinhan näin kaunis yksilö menisi, mutta virallisesti tämä taitaa kulkea siis imetyskorun nimellä. Korun tilasin Oulun seudulla asustavalta Pieniä hetkiä blogin Heidiltä, joka tekee näitä omaksi ja muiden iloksi.

Mutta nyt täytyy lähteä vähän siivoilemaan, saan kohta ihanan ystävän kylään vauvansa kera, pääsee siis nuuskuttelemaan ja pitämään sylissä ihanaa tytsyä. 

21 kommenttia

 1. Näyttää hyvältä! Kyllä Heidi osaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivannäköisiä nämä korut tosiaan ovat ja sopivat muutoinkin käytettäväksi :)

   Poista
 2. Empä ole ennen kuullutkaan moisesta, mutta kaunis on! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) älä välitä, minullekin uusi juttu :D

   Poista
 3. Anteeksi tyhmyyteni, mutta mitä nimi "imetyskoru" tarkoittaa? Liittyykö korun tarkoitus jotenkin imettämiseen? En ole koskaan kuullutkaan moisesta korusta. Tosin omista imetys ajoista on vierähtänyt jo reilu 12 vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kai tämä on sellainen koru että imetyksen aikana vauva saa pitää korusta kiinni, en minä tiedä, uusi juttu minullekin :) ihastuin koruun vähän muiden syiden vuoksi, kaunis ulkonäkö jne :)

   Poista
 4. moi! juu... oon vähän vastaan tätä... koru sinällään kaunis.
  minusta juuri parasta on kun imettäessä vauva vähän isompana alkaa kädellään pitää ja painella, `lypsää` rintaa, se on niin hellyttävää. miksi antaa tälläinen koru josta voi pitää kiinni :) olenkin jo mummo, 47v, jotenkin vanhanaikainen siis :)
  jännityksellä käyn joka päivä luonasi kyläilyllä... odotan niitä vauvauutisia :D

  jatka samaan malliin, kiva blogi!

  -tiina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ota kantaa näihin imetysasioihin, enkä muutoinkaan siihen mikä on lapselle parasta :) me jokainen äiti hoidetaan ne omat mussukat parhaalla mahdollisella tavalla ja muutoinkin mua ahdistaa sellainen äitien taistelu paremmuudesta :)

   Katsotaan milloin saadaan vauvauutisia , toivottavasti pian :)

   Poista
 5. Mikä on imetyskoru? En ole koskaan kuullutkaan :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään ollut ennen kuullu, muta maailma avartaa ja joskus tulee eteen uusia asioita :)

   Poista
 6. On kyllä kaunis koru ja tykkään tosi paljon puukoruista. Tässä kivasti yhdistetty virkkaus :) hyvä idea ja kaunis koru muutenkin....kivat värit. Oi, ihanaa vauvan tuoksua :)...mieki aina nuuskuttelen vauvoja, jotenki se vain on niin ihana tuoksu...ehkä tulee omien lasten vauva ajat mieleen.

  Muuttuvakotini Päivi S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ihastuin tuohon puun tuomaan fiilikseen, eli ostin tämän ihan ulkonäön vuoksi, en niinkään sen että kyseessä on imetyskoru :)

   Poista
 7. Kaunis koru ja voipa olla ihan käteväkin kun vauvalla on jotain hypisteltävää :)

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. Itsekin tykkään korusta, yksinkertainen ja nätti :)

   Poista
 9. Mikä oli muuten se olohuoneen seinän värin sävy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinissä on tapetti, se on sellainen greigen sävyinen :)

   Poista

Kiitos kommentista.