Sisällön tarjoaa Blogger.

KOHTI MÄÄRÄNPÄÄTÄUusi viikko ja vanhat kujeet, heh, tai no uusiakin kujeita sillä ajattelin pitkästä aikaa taas puuttua omilla ajatuksillani elämäntaparemontin tuomiin muutoksiin, kiitos erään lukijan ;) 

Viikonloppuna törmäsin blogini lukijaan kaupungilla asioidessa, on se vaan kuulkaa niin erikoinen tunne tulla pysäytetyksi itselle ventovieraan toimesta kun toinen kertoo lukevansa blogia ja saavansa inspiraatiota täältä. Tällä kertaa inspiraationa taisi kuitenkin olla oma elämäntaparemonttini ja sen tuomat muutokset ja saavutukset. On upeaa huomata, että julkisesta painonpudotuksestani on ollut ihan mahdottoman suuri apu joillekin ja olen ikäänkuin toiminut esikuvana ja omaa projektiani pidetään motivaattorina, josta saa lisää potkua omaan elämäntaparemonttiin, en osaa edes sanoin kuvailla sitä tunnetta, mikä tällaisessa tilanteessa on, joten totean vain että on upeaa, että voin antaa sen isohkon kimmokkeen teille joillekin parantaa omaa elämänlaatuanne. Matka tällaisessa loppujen lopuksi suuressa elämäntaparemontissa on pitkä ja kivinen ja ne kuoppaiset tiet tuovat omat haasteensa, mutta sinnikkyydellä ja lujalla tahdolla niistäkin selviää. 

Päätin ja tein oikeastaan jo aiemmin ratkaisun siitä, että siirrään tähän blogiin kaikki elämäntaparemonttia koskevat tekstit ja julkaisut, eli jatkossa kaikki päivittyy tähän SisustusUnelmia blogiin aikapulan vuoksi ja ehkäpä sitten tulee luonnollisemmin, herkemmin ja ennen kaikkea useammin kirjoiteltua niistä elämänmuutoksen tuomista seikoista ja asioista painonpudotukseen liittyen, ne kun ovat osa minua ja voisi hyvin ajatella, että nämä kirjoitukset menevät näppärästi Lifestyle kategoriaan, eikös niin? Voihan toki olla, että tämä on väärä päätös ja kannattaisi pitää elämäntaparemonttia koskevat jutut omana bloginaan, mutta näillä nyt mennään :) 

Kaikki postaukset ovat siis luettavissa aikajärjestyksessä "elämäntaparemontti" tagin alta johon pääsee bannerin alapuolella olevasta namiskasta "Diagnoosi: ylipaino", lisäksi siellä on ne maagiset ja aina niin odotetut ennen ja jälkeen kuvat, sekä pudotetut kilot ja kaventuneet sentit osio "kuinka projekti etenee" tagin alla. Oma projektini on tällä hetkellä siinä, että söinpä mitä tahansa ja kuinka terveellisesti vaan, paino tuntuu nousevan, onneksi ei nyt mitenkään hälyttävästi, mutta taitaa olla näitä loppuraskauden aiheuttamia "vaivoja". Odotan jo innolla lenkkipolulle pääsyä ja kevään ensimmäistä juoksulenkkiä, sen korkkaan kyllä heti kun vain mahdollista, pää nimittäin huutaa ja kaipaa niitä aamun treenejä ja kunnon rääkkiä. Katsotaan nyt, milloin se päivä koittaa kun pääsen ensimmäiselle juoksulenkille. 

Ihanaa ja urheilun täyteistä viikkoa, nautitaan näistä kivoista, raikkaista keväisistä säistä. 

21 kommenttia

 1. Varmasti on tunteena ihan mieletön kun on voinut olla upeana esikuvana :) olet niin hienon työn tehnyt että saat olla ylpeä joka hetkestä :) ja tuollainenkin on hyvä palkinto <3

  Mahtavaa Johanna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, upeaa on kyllä kun joku on saanut kimmokkeen omasta projektistani <3 Se on itselleni iso "palkinto", mutta yksi suurimmista palkinnoistani tämän projektin aikana oli huomata tulleensa raskaaksi, sillä ylipaino oli aiemmin syy sille miksi raskaaksi tuleminen oli niin vaikeaa.

   Poista
 2. Ompa kivaa alkaa lukea ja seurata nuita sinun juttuja tuolta!
  Itsellänikin on ylipainoa ja melkoista jojoilua tämä on, väliin lähtee kilo kaksi ja taas ne tulee...
  Mutta yrittänyttä ei laiteta ja liikunnat haluaisin taas aloitella, monta kuukautta on liikkumatonta aikaa!
  Ja vaikkei niin paljoa laihtuiskaan, niin terveellisillä elämäntavoilla ja liikunnalla voi hyvin ja pysyy pirtsakkana!

  Iloa päivääsi Johanna<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritä saada ajatuksesi pois siitä että laihdutat, tee päätös että aloitat loppuelämän kestävän elämäntaparemontin ja aloita muutos ensin esimerkiksi ruusta, koska se on meidän suurin ongelma, sillä painnonnousulle ei yksiselitteisesti ole muuta syytä kuin että syömme enemmän kuin kulutamme :D minä olen luonteeltani sellainen että haluan muutoksen tapahtuvan heti, joten siitä syystä valitsin tällaisen vähäkalorisen systeemin, se oli mulle paras ratkaisu ja pääsin eroon karkeista jotka olivat surin paheeni :) itse hurahdin liikuntaan ihan täysin , joka on kyllä aika erikoista :D

   Poista
 3. Varmasti toimit esikuvana, kun tuon remontin olet tehnyt! Ja siitä hatunnosto! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä upea tunne kun joku kertoo saavansa iloa tästä minun projektistani :)

   Poista
 4. Huikean työn olet tehnyt! Tutustuin melko uutena lukijana vasta nyt projektiisi. En ihmettele, että olet inspiroinut muita samaan. Hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Projekti oli tosiaan melko raskas mutta hyvin opettavainen ja upea , kova pääsee jatkamaan lopputavoitteen saavuttamista :)

   Poista
 5. On kyllä upea juttu todella! :-)
  Vauveli se siellä kasvaa päivä päivältä ja painoa nostattaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enää ei ole montaa päivää jäljellä tätä salamatkustajan kantamista ja sitten pääsee taas käsiksi omaan kroppaan ja urheilemaan :)

   Poista
 6. Tsemppiä loppuraskauteen! <3 Minun pikkusiskollani on laskettu aika tämän viikon torstaina ja hänkin odottaa intopinkeänä sitä, että pääsee kunnolla liikkumaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään ihmettele, että sielläkin odotellaan jo että pääsee kunnolla liikkumaan :D Kyllä nämä viimeiset viikot ja päivät ovat jo tuskaa :D :D

   Poista
 7. Tsemppiä loppusuoralle!! Pian pääset taasen liikkumaan :))!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, jokunen päivä olisi enää jäljellä ja sitten elämä muuttuu kertarytinällä taas :D Ihanaa <3

   Poista
 8. Kiitos Johanna minunkin puolesta, olet todella innoittanut tällä painonpudotuksen taipaleella <3
  Päätöksen olin aikoinaan jo tehnyt, mutta silloin viime kesänä mietin, että miten lähtisin liikkeelle. Tuntui, että kaiken olen kokeillut...sinun blogista sitten ensi kertaa kuulin Cambridgesta, ja se menetelmän avullahan minäkin sitten onnistuin muuttamaan ruokailutottumukseni. Vielä on matkaa, mutta puolessa välissä urakkaa voin jo sanoa olevani : )

  Kaikkea hyvää odotuksen loppusuoralle ja ihanaa kevään jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa että sinäkin löysit tavan muuttaa elämänlaadun suuntaa, eikös ala mielikin muuttua todella aurinkoiseksi kun kiloja karisee <3 tuntuu niin super hyvältä että olette saaneet minun projektista tsemppiä omiin projekteihin <3 vaikka aluksi meinasin olla omasta projektista hiljaa sillä kyllähän se hävettää julkaista niitä ennen kuvia :)

   Poista
 9. Varmaan tuntuu mukavalta, kun kuulee hyvää palautetta omasta toiminnasta ja vielä toinen saa siitä omaa tsemppiä! Hyviä öitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennenkaikkea se saa hyvälle mielelle, että joku saa sysäyksen omaan projektiin :)

   Poista
 10. Uteliaisuus heräsi ja piti käydä kurkkaan lähtökohtasi mistä olet lähtenyt liikkeelle. Olet kyllä tehnyt mahtavan työn ja kunnon elämäntapa remontin. Näytät tosi kauniilta ja hyvältä. Terveeltä ennen kaikkea. Raskauskiloja ei kannata murehtia, lähtevät yleensä ko imettää ja työntelee vaunuja. Tietysti noudattaa terveeliistä elämäntapaa :) Nostan kyllä sulle hattua, että puolessa vuodessa olet noin paljon tiputtanut painoa. Huippu homma!!!

  Muuttuvakotini Päivi S

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.