Sisällön tarjoaa Blogger.

TAIDETTA

Meidän iltapäivät neidin kanssa täyttyy askarteluista, lähes jokainen aamu katsotaan pikku kakkosen askarteluvinkit ja jos aamun aikana askarteluja ei ehditä toteuttamaan kokonaan niin iltapäivisin eskarin jälkeen yleensä jatketaan. Tälle päivää piti aloittaa linnan rakentaminen, se jäi kyllä vielä kesken, sillä meiltä uupui iso kasa tyhjiä talouspaperin rullia, saatiin aikaiseksi vain linnan tulevat asukkaat.

Ihanaa kun lapset ovat niin luovia ja täytyy myöntää, että kivaahan se on toisinaan itsekin heittäytyä askartelun pyörteisiin, silloin kun ei hirveästi tarvitse ajatella mitään.

Nyt jos vähäksi aikaa ulos kun siellä on paistanut iltapäivästä asti aurinko. 

16 kommenttia

 1. Aivan ihania askarteluja! :-) <3 Lasten kanssa askartelu on niin mukavaa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo askartelu silloin tällöin on kyllä kivaa, itse en jaksa kyllä ihan joka päivä väkertää näitä, mutta onneksi neiti osaa tehdä yksinäänkin :)

   Poista
 2. Ihania askarteluja :)
  Se on mukavaa puuhaa, itsekin tykkään!

  VastaaPoista
 3. Maailman parasta taidetta <3

  Olen ostanut Ikeasta kolme isoa laatikkoa, joihin kerätään jokaisen lapsen piirustuksia ja muita askarteluja. Siis ne, jotka eivät ole juuri nyt esillä. Tauluasetelmat vaihtuvat tiuhaan varsinkin pojan huoneessa. Poika vielä siinä ahkerimmassa piirustusiässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvä idea säilöä piirustukset isoon laatikkoon, pitää varmaan itsekin ostaa joku sellainen iso laatikko, jonka saisi vaikka sängyn alle laittaa :)

   Poista
  2. Nyt ei jaksa enää sinne asti lähteä :D

   Poista
 4. Ihania askarteluja :)). Meillä oli askartelua pääsiäisenä ja ai että muksuilla oli kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset kyllä nauttii askarteluista, meilläkin melkein myöhästytään joka päivä eskarista kun neiti uppoutuu askartelun maailmaan, eikä millään malttaisi lopettaa :D

   Poista
 5. Meidänkin perheessä asuu kaksi melkoista askartelijaa, yksi isompi ja yksi pienempi saparon heiluttelija.
  Itselläni alkaa askartelu into vähenemään mutta neiti kyllä pitää huolen, että kaapit tursuaa kaikenmaailman hienouksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D IHanaa kuulla, että muillakin kaapit tursuaa askarteluja :D En minäkään jaksa joka päivä askarrella kaverina, mutta neiti onneksi tykkää tehdä yksinkin :)

   Poista
 6. Ihania puuhia! Meillä kans kaksi nuorinta ihastui linnaideaan tänä aamuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Sielläkin siis valmistuu näitä upeita luomuksia lähiaikoina :D

   Poista

Kiitos kommentista.