Sisällön tarjoaa Blogger.

ILLANISTUJAISET YSTÄVIEN KANSSA

Yhteistössä Indiedaysin ja J.P. Chenet´n kanssa. 

Jokin aika sitten päästiin ystävien kesken hieman juhlistamaan vuoden aikana juhlimatta jääneitä juhlia. Viime vuonna alkanut elämäntaparemonttini ja siihen perään raskaaksi tuleminen saivat juhla fiilikset omalta osaltani jäädä hetkeksi taka-alalle ja nyt oli aika istahtaa pitkästä aikaa rakkaimpien ystävien kanssa hetkeksi alas ja nautiskella hyvää viiniä maittavien tarjottavien kera.

Juhlajuomina meidän illanistujaisissa toimi ihanan pinkki J.P. Chenet Sparkling Rosé Ice Edition sekä tyylikäs J.P. Chenet Ice Edition Demi Sec -kuohuviini. Ihana mansikkaisen tuoksuinen J.P. Chenet Rosé Ice Edition roseekuohuviini on tarkoitettu nautittavaksi jäiden kera, sillä jäiden ansiosta kuohuviinin maun parhaimmat ominaisuudet pääset esiin.


Tarjolla tällä kertaa oli niin suolaista kuin makeaakin herkkua, pikkuisia pizzoja, suolaista piirakkaa ja makennälkää tyydytettiinkin sitten suklaisilla herkuilla, mutakakulla ja suussa sulavilla  brownie leivoksilla. Leivoksista ja illan naposteltavista saat lukea enemmän J.P. Chenet´n sivustolta, jossa toimin kuukauden bloggaajana. 

Pinkki J.P. Chenet Sparkling Rosé Ice Edition demi-sec viinin mansikkainen tuoksu sai kyllä ajatukset suuntaamaan jo täysin kesään. Helmeilevä roseekuohuviini sopii äärettömän hyvin tällaisiin naisteniltoihin ja uskoisin, että tätä kuoharia nautiskellaan silloin tällöin myös meillä kesäisinä iltoina kun kaivataan hetki omaa aikaa. 

Luulen, että monissa pian koittavissa lakkiaisissa ja muissa valmistujaisjuhlissa tarjoillaan näitä J.P. Chenet´n kuohuviinejä, sillä niiden tyylikäs ulkonäkö ja ennen kaikkea loistava maku kruunaavat juhlien tarjoilupuolen. 


J.P.Chenet Sparkling Rosé Ice Edition on Alkon tilausvalikoiman viini. Monet Alkon myymälät pitävät näitä tilausvalikoiman tuotteita hyllyissään/myymälässä/valikoimassaan, mutta tarvittaessa saat  lisätietoa lähimmästä Alkon myymälästä tai osoitteesta www.alko.fi (linkistä aukeaa Alkon ohjeet kuluttajille).

Kyllä tällaiset pienet illanistujaiset silloin tällöin ystävien kanssa tulevat enemmän kuin tarpeeseen, kummasti sitä saa lisää jaksamista uuteen viikkoon kun on saanut höpötellä ja parantaa maailmaa kavereiden kanssa, harmi vain, että tällaisia juhlia tulee pidettyä tai järjestettyä ihan liian harvoin. 


Ps. Kommentointimahdollisuus on alkoholilakia noudattaen poistettu tästä postauksesta. 

Ei kommentteja