Sisällön tarjoaa Blogger.

HAAVEISTA TOTTA


Meidän perheen pitkäaikainen haave etuterassin lasittamisesta käy vihdoin toteen. Pääsin tekemään todella mieluista yhteistyötä Pohjois-Pohjanmaalla sekä Pohjois-Suomen alueella toimivan LASILUX terassi- ja parvekelasituksiin erikoistuneen yrityksen kanssa. Pitkään pohdimme meille tulevan lasituksen toimittajaa, mutta loppujen lopuksi valinta oli aika helppo. Haluamme omalta osaltamme tukea paikallista yrittäjyyttä ja suurin ratkaiseva tekijä oli erittäin kilpailukykyinen hinta verrattuna muihin toimijoihin, joten ehdottomasti kannattaa pyytää Lasiluxilta myös ilmainen tarjous, mikäli lasiterassihaaveet on mielessä :) Vaikka hinta on edullisempi ei silti tingitä laadusta, vaan käytössä on pohjoisen vaihteleviin sääoloihin tarkoitetut tuotteet. Meidän talo on erittäin tuulisella paikalla ja puhurit iskevät melko usein ja tämä olikin yksi kysymysmerkeistämme lasiterassia suunniteltaessa ja toimittajaa valitessa. Ensimmäinen kysymykseni Lasiluxin Sakarille olikin, tuleeko lasitus pysymään ehjänä tuulen tuiverruksessa ja vastaus oli, että kyllä. Vastaus sinetöi päätöksemme ja niin solmittiin sopimus ja otettiin terassistamme mitat ja suunniteltiin toimiva kokonaisuus ja nyt onkin jännät hetket, sillä ei millään malttaisi odottaa lasituksen saapumista ja asennuspäivää :) 

Valmistelut tulevan lasiterassin suhteen onkin meidän osalta jo aloitettu ja purettiin terassilla olevat kaiteet pois ja kylläpäs tuli ilmavan näköinen terassi. 
Pian saamme nauttia yhden haaveen toteutumisesta ja näin ollen saamme yhden lisähuoneen kotiimme lisää, vähän kuin toisen olohuoneen, jonka sisustamistakin suunnitellaan jo vinhaa vauhtia. Vielä kun malttaisi odottaa kuukauden päivät lasien asennusta, sen jälkeen päästään oikein kunnolla fiilistelemään varsinkin kesän sadepäivinä, kynttilöitä ja tunnelmavalvoja, ihanaa. Tosin ensin sisustellaan ja uutta kalustustakin on terassille ostettava, sillä molemmat mieheni kanssa haaveilemme sohvasta jossa on kiva pötkötellä vaikka niinä sateisina kesäpäivinä :D

Lasiluxilla on muuten valikoimissaan myös kesäkeittiöitä, sellainen olisi kyllä melkoisen ihana myös, mutta ei makeaa mahan täydeltä, pitää säästellä ja jättää projekteja myös tulevia kesiä varten :)

www.lasilux.fi
Tästä pääset Lasiluxin facebook sivustolle, jossa on esillä kauniita lasituksia valmiista kohteista. Ihanaa keskiviikkoa. 


32 kommenttia

 1. Ihanaa kun haaveet toteutuu :) kuulostaa oikein hyvältä, innolla odotan kuvia uudistetusta terassista :)

  Kaunista päivää <3 o00å

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei itsekään malta odottaa että pääsee sisustelemaan uutta kesähuonetta <3 aurinkoista päivää sinullekin :)

   Poista
 2. Vau, tulee varmasti upea! Täälläkin odotellaan jo, miltä terassi tulee näyttämään! :) Aurinkoista viikon jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) ihan uudenlaisin inspiraatioin voi taas alkaa sisustelemaan terassia :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Sanos muuta, tulee varmasti viihdyttyä syksyllä pitkään ja keväällä taas aloitettua aikaisin :)

   Poista
 4. Kuulostaa ihanalta ja pitkäaikaisen haaveen toteuttaminen on aina niin kutkuttavaa. En malta minäkään odottaa lopputulosta. :)

  Mukavaa kesäpäivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ihanaa päästä sisustelemaan ja fiilistelemään <3

   Poista
 5. Oi ihan mahtavaa! Lasitetun terassin sisustuspostauksia odotellessa! :D Teillä sitten jatkuu terassikausi ihanasti lasien myötä. Syksylläkin varmasti ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, terassikausi jatkuu myöhään syksyyn :) mies oli tilannut jonkun lämmittimenkin terassille syksyä ajatellen :D

   Poista
 6. Oi että, tuo on kyllä mahtijuttu! Kiva kyllä nähdä millainen siitä tulee :-P

  VastaaPoista
 7. Upea ja varmasti käyttötarkoitukseen juurikin sopiva. Oikein ihanaa ja aurinkoista keskiviikko sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ja jatkaa niin paljon pihalla olo aikaa kun saa lasit :)

   Poista
 8. Aivan ihanaa, että haaveet toteutuvat! YES :))

  VastaaPoista
 9. Onpa ihanaa että saatte lasitetun terassin. Odotan innolla kuvia uudesta terassista. Siitä tulee varmasti upea. Meilläkin on haaveiltu lasituksesta, mutta aina olen miettinyt kuinka hintava siitä tulisi. Täytyisi pyytää tarjouksia, että näkisi, mitä tulisi maksamaan. Ja tietenkin laatu myös ratkaisee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei itsekään malta odottaa että pääsee sisusteleen :D kannattaa pyytää lasitusliike käymään ja antamaan tarjous , hinnasta voi yllättyä positiivisesti :) meillekin laatu oli tärkeä tekijä sekä hinta tietysti :)

   Poista
 10. Oi, onpa ihanaa että saatte toteuttaa haaveenne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, pitkäaikaisten haaveiden toteuttaminen on super ihanaa <3

   Poista
 11. Tosi mukava juttu! Juuri tulin huitomasta tuolta ulkoa ja voin sanoa, että meidän keskeneräinen terassi tulee taatusti saamaan lasituksen tai tuplatriplaextrasääskiverkot aukkoihin, sillä hulluksihan tuolla ulkona tulee! Vaihtoehtona olisi tietenkin muutto johonkin sääskettömään maisemaan...

  Mukavaa pikkulauantaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :D sääsket on ihan peestä, ne sais kuolla sukupuuttoon :) ihanaa keskiviikkoa sullekin <3

   Poista
 12. Vauu, vähänkö hienoa! Kuvia sitten kehiin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuhan pääsee sisustelemaan, ei millään jaksais tällainen hötähousu odottaa :D

   Poista
 13. Kuulostaa hyvältä! Itsekin haaveilen laseista meille terassin kulmaukseen jossa sohva, pidentäisi huomattavasti terassin käyttöaikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillekin sopis aika upeasti lasit ja se on niin totta että se jatkais käyttöikää pitkälle syksyyn :)

   Poista
 14. Oi, kuulostaa tosi hienolta! Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei millään malttais odottaa, että lasitus asennetaan :)

   Poista
 15. Olipa mukava juttu. Minäkin olen sellaisista meille haaveillut. Juuri eilen illalla istuimme iltaa ystävillä, joilla oli tehty sellainen lasihuone talon kylkeen. Olihan siellä mainio katsoa aurinkoa ja syödä ilman hyttysten ininöitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, kyllä lasihuoneessa / terassissa on puolensa, se on niin ihana <3

   Poista
 16. Hieno varmasti tulee! Meillä samat suunnitelmat, kun vain saisi rahaa säästöön jonkin verran edes. En oo uskaltanut edes ilmaista arviointikäyntiä pyytää, ku oon niin huono sanomaan ei 😂 Haluatko yhtään vihjaista, millaisesta summasta terassin saisi lasitettua? Meillä aikalailla samankokoinen terassi kuin teillä. -S-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tällaisia pitkäaikaisia haaveita varten vaatii kyllä itselläkin vähän säästämistä :D Meillä on aika suuri pinta-ala kun tulee lasia ( ylhäältä alas asti ), meidän kokoiselle terassille lasitus maksaa n. 6000 eur. Toki pitää huomioida sitten nekin hinnassa, että haluaako lasituksen jokaisen seinän olevan avattava, kuinka paksua lasia jne :) Me päädyttiin siihen, että kaikki lasit saa tarvittaessa siirrettyä syrjään, joten se nosti hieman hintaa :) Suosittelen kyllä ilmaista arviokäyntiä niin saa tietää juuri itselle tulevan lasituksen kustannuksen tarkkaan :) Ja hei, aina, siis aina kannattaa miettiä yön yli saadun tarjouksen jälkeen :)

   Poista

Kiitos kommentista.