Sisällön tarjoaa Blogger.

PERJANTAIN TERKKUSET JA LUKIJATUTKIMUSHeissulivei ja mukavaa perjantai-iltaa. Että olen rakastunut tähän minun uuteen kameraan, vitsit tää on kone, päivä, päivältä tykkään tästä paaaaljon, paaaaljon enemmän kuin Canonistani ( joka edelleenkin on jossainpäin Helsinkiä odottelemassa huoltotuomiotaan).  Eikös olekin aika dramaattinen ja jopa hiukan pelottavakin kuva :D Tää on suoraan kameralla kuvattu ja itse en ole tehnyt minkäänlaista kuvankäsittelyä. 

Mutta hei, oli mulla ihan asiaakin :D Olis tosi kiva jos ottaisitte osaa lukijatutkimukseen, joka blogissani tällä hetkellä pyörii. Tutkimukseen pääsette tästä linkistä, jos sattuu, että se ei juuri sinun käynnilläsi suoraan avaudu blogin etusivulle. Vastaamalla kyselyyn saisin paljon arvokasta tietoa, mitä te lukijat haluaisitte täällä lueskella ja millaisia ideoita etsitte :)

Vastaamalla kyselyyn osallistut arvontaan, jossa on mahdollista voittaa 3 kpl á 100 euron arvoista lahjakorttia sekä jaossa on myös 30 kpl kauneustuotepakettia. 

(Kaikki tutkimukseen annetut tiedot käsitellään anonyymisti, eikä niitä käytetä markkinointiin tai luovuteta kolmansille osapuolille ilman vastaajan suostumusta. Yhteystietoja käytetään ainoastaan mahdollisen palkinnon toimittamiseen. 

Kiitos siis jo etukäteen, jos jaksat käyttää muutaman minuutin ja antaa minulle arvokasta palautetta, Pus ja moiks. 

3 kommenttia

 1. Munkin kamera meni rikki :/. Nyt täytyy hakea uusi.. Huoh. Ollut hieman epäonnea kameroiden kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eiiii :/ yritä saada kotivakuutuksesta korjaus tai korvaus kamerasta.. Mulla ainakin meni matkavakuutukseen se kamera, ei jää itselle ku omavastuu maksettavaksi ( parisataa)

   Poista
 2. Itse olen hurjan tyytyväinen omaan uuteen kameraani, canon eos 7D.hen.
  Tuohon vain kaipailen uutta objektiivia joka mahdollistaa paremmin sisustuskuvauksen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.