Sisällön tarjoaa Blogger.

UUSIA PRINTTEJÄ SEINÄLLE

Pariviikkoa sitten tapahtuneen sadepäivän siivousvimman tuloksena, olkkarin järjestystä laitoin uuteen uskoon. Tv- taso pääsi pitkälle seinälle ja samalla myös aiemmin seinustalla ollut iso M- juliste vaihtui näihin Deseniolta saatuihin julisteisiin. Miehen mielipide uusiin julisteisiin oli positiivinen, hänen mielestään nämä kaksi taulua on paljon paremmin kuin se M- kirjain :D Hänen mielestään se ei kuvannut yhtään mitään ja kai se näin oli. 

Desenion sulka ja joutsenaiheinen valokuvat antavat kyllä mukavan rauhallisen tunnelman, sellaisen fiiliksen kuin olisi joenrannassa kesäisenä iltana laiturinnokassa istuskelemassa, ihana tunnelma ja kivasti sopivat television yläpuolella, vaikka ensin pelkäsin, että tv-seinustalle varsinkin telkkarin yläpuolelle ei sovi mitkään taulut. 

Työhuonekin sai muutaman kauniin printin ja nämä tuleekin osaksi lapsosista ja matkoistamme koottua taulukollaasi seinustaa, vielä projekti on hiukan kesken, mutta lisää kuvia laittelen kun valokuvaseinä on valmis :) 

Desenion valikoimissa on ihan uskomattoman kauniita julisteita, kannattaa ehdottomasti kurkata heidän valikoima, mikäli aikeissa on hankkia joitain printtejä koristamaan seiniä. Hinnat on edullisia ja aiheita heidän valikoimastaan löytyy melkoisen paljon, ihan itsekin yllätyin. 23 kommenttia

 1. OI vitsit noi Desenion jullarit ovat niin kauniita <3 Mun pitää ehkä kanssa käydä ostoksilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, mielettömän hyvä valikoima ihania printtejä <3

   Poista
 2. I h a n i a <3 sulka odottaa itselläkin seinälle pääsyä :) innostus alkoi yhdestä kynttilästä :) nyt kun vaan saisi aikaiseksi :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä on kauniita printtejä, varsinkin tuo sulkataulu aivan ihanan <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulkataulu on minunkin lemppari <3

   Poista
  2. Sulkataulu on ihastuttava vaikka toki kaikista noista tykkään. Kiitti vinkistä, pitääpä lähteä kurkistelemaan jos tekisi heti vaikka tillausta.

   Poista
  3. Valikoima on kyllä tosi laaja, ehdottomasti kannattaa kurkata valikoima :)

   Poista
 4. Kauniita ovat. Mistä olet hankkinut kehykset, hinta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kehykset ovat kodin ykkösestä, siellä oli jokin aika sitten -50% kehyksiä niin hintaa taisi jäädä n. 10 e/ kpl :)

   Poista
 5. Kauniita julisteita. Mulla kans kolme Desenion julistetta odottaa vailla kehyksiä :( Mistä ostit kehykset vai tilasitko heiltä ?

  VastaaPoista
 6. Kauniit taulut, mutta minun silmääni liian levoton kokonaisuus. Miksi nuo taulut on laitettu telkkarin taakse niin ettei alareunaa näy? Lamppu, valokatkaisijat, viherkasvi ja monen eri sävyn ruskeat ja musta tv tökkivät mun silmää. Mutta sillähän ei ole mitään merkitystä, koska teidän koti ja teidän viihtyvyys tärkeintä :) Hyvää kesää, kiva blogi sinulla! t. Kateriina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän sisustus ei millään muotoa ole täydellinen , joten siks varmaan on niin sillisalaattia :D

   Poista
 7. Tuo sulkataulu on myös yksi minun lemppareistani. Aivan mielettömän ihana tuo lampunvarjostin joka tehty noista ''kepeistä'' :D Taitaa olla Tinek :n ihanuus :)

  VastaaPoista
 8. Ihania valintoja Deseniolta, tuo sulkataulu on minunkin suosikkini. :)
  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulkataulu taitaa olla suosituimpia julisteita heidän valikoimissaan :)

   Poista
 9. Moikka!Kurkkaa muutes Nordic design collective. Heillä ihania julisteita. Inhimilliset hinnat ja nopea toimitus. Olen ollut niiiiiin tyytyväinen tilaamiini julisteisiin. Hyvältä näyttää olohuoneen seinä! :)

  VastaaPoista
 10. Ihana, ihana tuo sulkataulu! Kävin kurkkaamassa kotisivut ja siellä todellakin oli vaikka mitä ihanaa ja edullisia kuten sanoit. Kiitos vinkistä, pitänee ajan kanssa tutkia tarjonta läpikotaisin. Varmaan "joutuu" tilamaankin jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep , valikoima on hyvä ja tärkein; hinnat edullisia :D

   Poista
 11. Ihanalta näyttää taas! Mulla oli tänään samat harrastukset. Kun ei tuolla ulkona viihdy, niin sisällä keksii jos minkälaisia projekteja ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.