Sisällön tarjoaa Blogger.

ERILAINEN TYÖ/KOULUPÖYTÄ RATKAISUMeidän tytön koulupöytä on tuottanut harmaita hiuksia pitkään. Hänellä on ollut käytössä sellainen perinteinen pikkuinen suorakaiteen muotoinen pöytä, jossa hädin tuskin mahtuu tekemään yhtään mitään. Neiti on ihan mielettömän kova piirtelemään ja askartelemaan niin yksin kuin kavereidenkin kanssa ja kieltämättä tympäännyin siihen kun kavereiden tullessa ja askartelujen alkaessa huoneeseen kannettiin kaikki liikenevät tuolit, jotta kaveritkin mahtuvat touhuamaan sen piskuisen pöydän ympärille. 

Kyselinkin viime viikolla Instagramin kautta, että tarvitseeko lapsen koulupöydän olla aina se perinteinen suorakaiteen muotoinen, luulen, että hyvin moni kummaksui pyöreänpöydän hankinta ajatusta, mutta jokainenhan tekee kuten itse kokee parhaimmaksi ratkaisuksi :D

Eräs päivä päätin, että nyt laitetaan vanha pöytä myyntiin ja etsitään tytölle pyöreä pöytä ja siihen sopivat tuolit. Pitkään selailin toria, mutta kun varteenotettavia yksilöitä ei vastaan tullut, päätin tehdä täsmäiskun Jyskiin ja sieltähän löytyi ratkaisu meidän "ongelmaan". 

Tämä Askeby ruokapöytä on halkaisijaltaan 100cm, sopivan kookas, mutta ei kuitenkaan liian suuri. Pöydän ääressä mahtuu askartelemaan neljä kerrallaan ja se tuntuu sopivalta määrältä ja kaikille riittää hyvin tilaa. Tuoleiksi neidin kanssa päädyttiin valitsemaan sirot ja suht ilmavannäköiset Klarup tuolit.

Pöytäratkaisu on osoittautunut erittäin järkeväksi ja toimivaksi ja jopa neiti on ihan mielissään tästä pöydästä, rohkeus siis palkittiin :)

Viime viikolla käydessäni Jyskissä, siellä oli kyllä kaikkea kivaa uutta huonekalua saapunut valikoimiin, kokosinkin tähän alle mielekkäitä kalusteita joihin ihastuin päätä pahkaa (onneksi minulla kuitenkin jatkuu tämä "älä osta mitään ylimääräistä" kampanja :D Tosin ne neljä keittiöntuolia odottaa edelleen uusimista kun lenkkasevat niin pahasti ja Jyskin valikoimista löytyi kyllä yksi aikasta kiva omaan makuun sopiva potentiaalinen tuolivaihtoehto. 

www.jysk.fi29 kommenttia

 1. Todella upea ja innovatiivinen ratkaisu, hienosti keksitty!! Tuota parempaa ratkaisuahan ei olekaan! Jos tilaa vaan antaa myöten, niin ehdottomasti kivempi tuollainen kunnon pöytä ja kavereillekin tuolit :) Ja mun silmään tuo on sisustuksellisempikin ratkaisu mitä perinteiset työpöydät. Tätähän täytyy harkita meillekin ;) Ihania poimintojakin olet tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti, paljon järkevämpi ratkaisu kun normaali pöytä :) suosittelen kyllä kaikille lämpimästi jos yhtään lapset tykkää enemmän askarrella :)

   Poista
 2. Tuohan on aivan loistava idea ! Ei tosiaankaan tartte olla aina se perinteinen ratkaisu. Kivasti sopii kaveritkin piirtämään ja touhuilemaan pöydän ympärille.

  Aurinkoista päivää sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, nyt mahtuu kaveriporukka saman pöydän ääreen :)

   Poista
 3. Minä.tykkään noista tosi tosi paljon ja toi tuolimalli olis tullu meille keittiöön mut mies ei tykännyt siitä. Kyllä mie johonkin tuollaisen vielä hommaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) noissa on ihan mielettömän hyvä istua tuon pehmustetun istuinosan ansiosta :)

   Poista
 4. OI tuo vanha ruskea tuoli on aivan ihana <3 <3

  VastaaPoista
 5. Todella hyvä ratkaisu :-) Ja kekseliäs :-) Ihan varmasti tuo on todella toimiva + vielä huippu hyvännäköinen ratkaisu :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ratkaisuna on osoittautunut kyllä todella käytännölliseksi :)

   Poista
 6. Huippuhieno ratkaisu... juuri mietin, että olen itse vasmaan lapsuudessa raahannut kaikki piirustusvälineet ja kaverit aina keittiön pöydän ääreen, kun omassa huoneessa ei ole ollut tilaa... Tämä on hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se :D oikeasti se kaverilauma keittiönpöydän ääressä ruoka-aikaan on melkoisen ärsyttävää, jatkavat vaan puuhailuja vaikka toiset alkaa syömään :D tää ratkaisu oli kyllä pelastus monessakin mielessä :)

   Poista
 7. Tosi kiva ja miten mukava tuossa on kavereiden kanssa tehdä hommia kasvotusten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kukaan ei jää ulkopuoliseksi kun ovat saman pöydän ääressä :)

   Poista
 8. Mulla oli kanssa pienenä iso pyöreä pöytä mun huoneessa, siinä tehtiin niin läksyt kuin piirustukset kuin kauppaleikitkin :) vasta teini-iässä se alkoi tuntua liian isolta ja se raahattiin pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kaikkihan kestävät vain aikansa , mutta jospa neidille kelpaisi tämä vaikka ruokailuryhmäksi kun muuttaa joskus omaan kotiin :)

   Poista
  2. Varmasti kelpaa, niin kivalta näyttää! :)

   Poista
 9. Varmasti toimiva ratkaisu! Voisi harkita meillekin 😊 Jonkun muunkin blogista huomasin, että Jyskissä on vaikka mitä kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jyskissä oli tosiaan vaikka mitä kivaa , kannattaa poiketa :)

   Poista
 10. Loistoidea! Näyttää erittäin hyvältä ja varmasti paljon toimivampi kuin se perinteinen suorakaide ikkunan alla.:) Mäkin tykkään kovasti tuosta Klarup-tuolista ja tuosta toisesta mallista, jossa on puujalat. Sitä itse asiassa mietin ennen Bonanzoiden ostamista, mutta nyt en kyllä niistä voisi kuvitellakaan luopuvani.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämänkin kyllä erittäin toimiva ratkaisu, käytäntö on osoittanut sen :) pitääpä googlettaa nuo tuolit :)

   Poista
 11. Kiva pöytä ratkaisu tyttärelle, tuohonhan mahtuvat kaveritkin piirtelemään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, nyt mahtuvat kaikki piirtämään :)

   Poista
 12. Hei! Kiinnostaa tietää onko tämä yhteistyö postaus eli saitko tuotteet jyskistä? :) Vai ihan muuten vaan nuo linkit on tuolla jyskin sivuille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mähän linkkaan aika usein oli kyseessä yhteistyöpostaus tai ei :) varsinkin jos on jokin tuote mikä on hankittu, tällä tavoin jokaisen lukijan ei tarvitse erikseen kysyä kommenttipoksissa mistä tämä on ja mitä maksaa ( sillä sitä kyselyä tapahtuu usein ) :) merkitsen blogiyhteistyöt tunnisteella "sponsoroitu" ja blogiyhteistyö :)

   Poista
 13. Kiva idea ja nyt voi kavereiden kanssa pelailla yms. ja järjestää "kahvikutsuja". Tuoleja voi muutenki käyttää esim.keittiössä lisätuoleina juhlissa yms. Meillä läksyt yleensä tehdään keittiössä...onkohan kertaakaan tehnyt koulupöydällä? Kivoja tuotteita oot Jyskystä bonganut. Kiva tuo nojatuoli, ihanan muhkea ja kiva 50-luvun tyylinen kaappi. Hinnatkaan siellä ei monesti päätä huimaavia :)

  VastaaPoista
 14. Aivan mahtava idea! Ihanaa, että uskallat rohkeasti katsoa "laatikon ulkopuolelle" ja toteuttaa erilaisia ideoita.

  -Marika-

  VastaaPoista
 15. Hyvä ajatus, mahtuu kaveritkin piirtelemään tai vaikkapa rakentamaan legoja (jota meidän tehdään kokoajan!).

  VastaaPoista
 16. Tuo pöytä onkin hyvä idea! Pääsee tyttö yhdessä kavereiden kanssa piirtelemään ja tekemään läksyjä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.