Sisällön tarjoaa Blogger.

TYÖHUONEEN RAIKASTUS







Uusi työhuoneeni alkaa olemaan valmis, raikasta musta-valkoista tunnelmaa ja mikä parasta ylimääräiset tavarat on karsittu ja tila tuntuu tuplaantuneen :D Ja kerrottakoon nyt sekin, että mitään uutta ei ole hankittu, ainoastaan vain karsittu :D Erikoista tässä kesässä on ollut se, että syksyä kohden olen yleensä hakenut sisustukseen lämpöä, tummempaa tekstiiliä ja sellaista kodikkaampaa fiilistä, mutta tänä vuonna mieli haluaa valkoista ja sen valkoisen kaipuu on suuri. Varmaan osakseen tämä valkoinen ja tilankaipuu johtuu siitä, kun on niin paljon kotona, en tiedä... Onneksi mitään uutta ei ole tätä projektia varten tarvinnut hankkia vaan kaikki muutokseen tarvittavat palaset on löytyneet kotoa jo valmiina, pientä maalipensseliä se on vain vaatinut :D 

Aiemmin mustansävyn omannut sivupöytä muuttui mieheni käsittelyssä valkoiseksi ja kyllähän siitäkin kalusteesta tuli raikas, ai että. 

Millasia muutoksia sinä olet huomannut tämän kesän tuoneen sisustukseesi, onko tullut yllätyksellisiä valintoja vai menty kuten ennenkin ?

Niin ja hei, mun Canoni on taas iskussa, se palautui Helsingin reissultaan jokin aika sitten ja suljinvika sitä vaivasi, huoltokustannus kolmisen sataa euroa, mutta kiitos kotivakuutuksen, se kustannettiin vakuutusyhtiön toimesta :)

Tällaista täällä :) Tänään onkin vähän jännä päivä, kuulette siitä varmastikin Instagramin puolella enemmän :D

28 kommenttia

 1. Onpa todellakin kaunis ja raikas sivupöytä, kyllä vain valkoisella maalilla saa vaikka mitä aikaan. :)
  Ihanaa jännittävää päivää teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen on vaan parasta, ei siitä pääse yli eikä ympäri :) ihanaa päivää sinullekin :)

   Poista
 2. Kyllä syksy näyttää tuovan tyhjennystä ja raikastusta. Mustaa ja valkoista. Kynttilöitä ja lyhtyjä lisää. Tyynyihin pehmeyttä ja tummuutta. Väriä en oikein osaa lisätä. Toisaalta en edes kaipaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että muillakin on tyhjennysprojektia, mulla se vieraili melko kovalla kädellä :D

   Poista
 3. Pöydästä tuli oikein kaunis :) kyllä maali saa ihmeitä aikaan :) muutenkin näyttää hyvältä :)

  Iloista päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä valkoinen vaan tuo valoisuutta ja raikkautta :) ihanaa päivää sinullekin <3

   Poista
 4. Ihanan raikas pikku pöytä, maali ja varsinki valkonen saa ihmeitä aikaan!
  Itsekin kattelin yhtenä päivänä tuollaista pöytää meille, olis aika kätevä:)

  Hyvälle näyttää huone minunkin silmään!
  Mukavaa keskiviikkoa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen on kyllä valloittava sävy, miksihän sitä on halunnutkaan siitä eroon joskus :) valkoinen tuo niin paljon valoa ja tilantuntua :)

   Poista
 5. Kauniilta näyttää :) Onkohan mulla vikaa silmissä, mutta näin seinän värissä häivähdyksen sinertävää...valosta taitaa johtua. Valkoinen on niin raikas varsinkin tummaa seinää vasten :) Oikein mukavaa päivää Johanna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinä on musta :D vieressä olevasta ikkunasta kajastaa valoa siihen seinälle niin johtuuko siitä sinertävyys :) ihanaa päivää <3

   Poista
 6. Kauniilta näyttää huone. Täällä alkaa kans tavaroiden karsiminen ko saan remontin valmiiksi :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) karsiminen on vapauttavaa puuhaa, tulee kevyt olo :)

   Poista
 7. Tulipa tuosta pöydästä raikkaan näköinen valkoisen maalin ansiosta! :)
  Minulle käy monesti syksyn lähestyessä kuten aiemmin sinulle, maanläheiset sävyt alkavat miellyttää enemmän ja kotiin alkaa ilmestyä syksyisempiä asetelmia mm. kävyistä ja oksista. Kynttilöitä sytyttelen useammin, vaikkakin poltan niitä myös kesäisin mutta vähemmän. ;)
  Täytyypä seurata tänään Instagramia tarkemmin! :)
  Hei ja ihana kuva sinusta! :)

  Aurinkoista keskiviikkoa sinulle!

  T: Emppu / Iloa & Unelmaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisko kotona olo tehnyt tehtävänsä ja sitä kaipaa värittömyyttä ja tilaa , tiedä häntä :D minäkin aion sytytellä tänään kynttilät sillä näyttää uhkaavasti sadepäivältä :)

   Poista
 8. Täälläkin tämä uusi koti on kyllä huomattavasti valkoisempi kuin edellinen. Ajatuksena se, että tänne voi sitten tunkea värejä mielensä mukaan sisustaessa, jos siltä tuntuu ;) Valkoinen kun käy kaiken kanssa ja siihen ei toivottavasti ihan heti kyllästy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, valkoinen käy kaikkien kanssa , on se vaan niin raikas väri <3

   Poista
 9. Tosi kiva pöytä tuli ja nätti kuva susta. Piäneekin käydä instassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 instassa onkin näytillä jo lopputuloskin :)

   Poista
 10. Kyllä valkoinen mun mielestä toimii kans aina - ihana :) jotenkin mun tekis mieli vaaleanharmaata meille.. Katsotaan onko ohimenevää tai täytyykö tarttua pensseliin 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleanharmaa on kaunis, ehdottomasti laita sitä jos mieli tekee :)

   Poista
 11. Oi miten kaunista <3 Kyllä huomaan itsekin, että jonkinlainen valkoisenkaipuu on iskenyt - taisi olla jo keväällä kun se pelmahti valloilleen. Luulenpa, että tänä syksynä keskityn kupariin ja kynttilöihin ja pehmoiseen torkkuun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä , valkoisen kaipuu on täällä ainakin kova :) mistä lie johtuu, veikkaan että tää kotiäitiys on aiheuttanut sen :D

   Poista
 12. Kylläpä näyttääkin hyvältä :) Ja kiva, että olet saanut tuon kevruksesi taas takaisin...

  VastaaPoista
 13. Oi että, tosi kauniilta näyttää <3 Iloista päivää!

  VastaaPoista
 14. Miten suljinvian saa kotivakuutukseen? Eikö siihen pitäisi tulla jokin tapaturma? Meillä varmaan sama ongelma filmikamera canonissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, kyllä rikkoutuneet tavarat/ esineet yms korvataan , ainakin meillä on sellainen vakuutus :) vakuutusyhtiöön piti lähettää arvio hinta korjauksesta ja koska se oli suhteellisen halpa korjata kameran hintaan nähden niin maksoivat rahat tilille :)

   Poista

Kiitos kommentista.