Sisällön tarjoaa Blogger.

ELÄMÄN PARHAAT HETKET
Pieni irtiotto arjesta loma on nyt lomailtu ja olihan ihana reissu (lomafiiliksistä tulossa juttua vähän myöhemmin). Koko viikonlopun säät suosi ja kotiakin kun tultiin niin upea auringonpaiste oli vastassa. En silti malttanut olla sytyttämättä kynttilöitä, sillä ne saa aikaan ihan mielettömän tunnelman. 

Nautin suunnattomasti näistä kotiäitiyden tuomista kiireettömistä päivistä, niistä kun saan viettää aikaa kotona valoisaan aikaan, hetkistä kun mihinkään ei ole kiire ja elämä ei ole aikataulutettua ja on oikeasti aikaa lapsille. Taidan elää elämäni parhaimpia hetkiä juuri nyt. Mikä onnenkantamoinen onkaan kun voin olla kotona neidin tullessa koulusta, miten upeaa onkaan katsella poitsun kehitystä ja uusia taitoja ( tosin nyt raasu on vähän kipeä kun oli rokotukset aamulla :/ ). Elämän parhaat hetket 

26 kommenttia

 1. Kuulostaapa kauniilta <3 Itsekin olen kotona, mutta oma tilanne on aika erilainen. Tuntuu, ettei ehdi tekemään mitään, ja aina on kiire johonkin. Joko viemään eskarilaista, tekemään ruokaa, hakemaan eskarilaista, kauppaan miehen tultua kotiin ennenkuin ne sulkeutuu jne. Ja ihan kokoajan pitää siivota siivota siivota. Kaipaan siis ihan rehellisesti sanottuna jo takaisin töihin, tekemään muutakin kuin kotihommia (eiköhän tämä kahdeksan vuotta jo riittänytkin) :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa aika kiireiseltä :) meillä on kyllä todella leppoista tämä arki ja kaikki menee jotenkin kivasti omalla painollaan :) tsemppiä teidän arkeen <3

   Poista
 2. Ihania hetkiä sinne. Elämän parasta aikaa ko lapset on pieniä, nauti täysin siemauksin :) Töitä ehtii tehä ko lapset isompia. Hyvää alkavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, on elettävä hetkessä ja nautittava <3

   Poista
 3. Kotona on tosiaan ihana olla. Töissä käyvänä nautin kaikesta ajasta kotona. Voisin mökkiytyä tänne ihan kokonaan. PIkkuiselle pikaiset paranemiset. Täällä myös yskitään ja niistetään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on että töissä käyvänä sitä ei haluaisi lähteä kotoa minnekään :)

   Kiitos, toivotaan että tänään jo parempi olo poitsuilla <3

   Poista
 4. Itsekin aikoinani olin kotiäitinä useamman vuoden ja tykkäsin kovasti siitä ajasta, lapset on pieniä niin hetken ja toisinaan kaiholla muistelen nuita aikoja<3
  Mukavaa, kun sinäkin nautit tuosta ajasta:)
  Kivaa syksyistä viikkoa, kynttilät sytyttelin mieki heti iltavuorosta kotiuduttuani:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä kotona oleminen kyllä todella ihanaa, vaikka äp lomalle jäädessä ajattelin palaavani töihin melko nopeaan, niin se mieli muuttuu :)

   Poista
 5. Suorittaminen, tämän nyky-yhteiskunnan luomat paineet. Mun suorittaminen loppuu kotona ollessa, helpottaa huomattavasti elämää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, näin se on, nyky-yhteiskunta asettaa melkoisia paineita , mutta onneksi moni pystyy unohtamaan kiireen kotona ja rauhoittumaan <3

   Poista
 6. <3 sama täällä. Kaunis uusi blogin ulkoasu muuten!

  VastaaPoista
 7. Ihanaa että olet löytänyt tasapainoisen arjen. <3 Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, onneksi on tosiaan löytynyt kiva arkirytmi :)

   Poista
 8. On varmasti ihana huomata, että se paras hetki on tässä ja nyt :) Ei kaiholla ajattele mennyttä eikä odota tulevaa sen takia, että jos silloin olisi se hyvä aika :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin, pitää osata elää hetkessä <3

   Poista
 9. Miten kauniin valoisaa teillä onkaan! <3
  Olohuone on muuttunut upean raikkaaksi, tykkään! :) Jännä juttu muuten, vaikka itse sisustan kotiamme enemmän ja vähemmän romanttisesti ja runsaammin, niin silti tykkään seurata myös blogeja, joissa on sisustettu vähäeleisemmin. :) Mistä olet muuten löytänyt noin hienon valaisimen?
  Kotiäitiyttä minäki jo odotan monen, monen vuoden tauon jälkeen. <3 Juuri sitä, että pääsen viettämään enemmän aikaa lasten kanssa eikä tekemäni vuorotyö aikatauluta niin vahvasti arkea. ;)

  Täälläkin kynttilät palavat myös päivisin tunnelmaa luoden. :)
  Auringonsäteitä syyskuun viimeisiin päiviisi! :)

  T: Emppu / Iloa & Unelmaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on just se, että voi antaa enemmän aikaa lapsille, olla läsnä ja katsella heidän kasvamistaan <3 Ihanaa syksyä sinullekin <3

   Poista
  2. Niin olkkarin valaisin on Normann 69, ostin omani Oululaisesta liikkeestä Lo Spaziosta :)

   Poista
 10. Olen pitkään seurannut blogiasi, laihduttamistasi, vauvahaaveitasi ja lopulta vauvan syntymistä, sisustustyylejäsi, elämääsi.. Monet jutut voisivat olla omasta "kynästäni". Me olemme myös jo pidempään haaveilleet toisesta lapsesta ja koska sitä ei ole alkanut kuulua, olen tietysti enemmän ja enemmän miettinyt syitä, että miksi ei. Yksi iso syy on varmasti minun ylipaino. Häpeän itseäni ja myös sitä, ettei edes näin suuri asia saa minua motivoitumaan laihduttamaan. Elän sitku-elämää. Monesti kuitenkin vaistot ja intuitiot johdattelee elämää oikeaan suuntaan ja koen, että sinun laihdutusprojekti on saanut minut ainakin ajattelemaan.. Ja koska asun samoilla seuduilla, myös mieli tekisi kovasti kokeilemaan valmennustasi, mutta se lopullinen rohkeus vain puuttuu. Ja ehkä myös tietty pelottaa, että joutuisin tekemään jotain. Enkä saisi nyhjätä enää sohvan nurkassa säälimässä itseäni. Mutta ei tästä pitänyt tulla säälinkerjäysviesti, vaan haluan todella syvästi onnitella sinua onnistumisestasi ja kertoa, kuinka blogisi huokuu hyvää oloa. Elät varmasti todellakin elämäsi parhainta aikaa juuri nyt tässä hetkessä! Kumpa minäkin vielä jonain päivänä..

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.