Sisällön tarjoaa Blogger.

ELÄMÄNTAPAREMONTTI - FAKTAT TISKIIN

Tässä postauksessa kirjoitan täysin omista kokemuksistani ja niistä ajatuksistani, mitä päässäni on ollut projektin ajan. 
Nyt on aika kertoa ne karuimmatkin faktat tästä elämäntapamuutosprojektistani. Lyödä tiskiin lähtöpaino ja sentit, mitä tämä nainen on kantanut mukanaan ja kertoa jokunen sananen siitä millaista elämä oli ennen. 

Olen aina ollut suhteellisen pyöreä, en muista edes koska olisin voinut kertoa olevani normaalipainoinen. Suurimmat kompastuskiveni ovat olleet ne suussasulavat herkut, karkit, sipsit ja toinen toistaan maukkaammat leivonnaiset. En niinkään ole ollut tunnesyöppö, vaan paremminkin olen ollut vain perso makealle. Useasti olen korvannut päivän ateriat suklaapatukoilla tai extra super isoilla karkkipusseilla ja jokainenhan tietää, mitä tällaisesta seuraa, ei yhtään mitään hyvää. 

On ollut uskomatonta huomata itsessään ne valtavat muutokset, jotka mielessä ovat tapahtuneet. 30.3.2014 inhosin ulkonäköäni yli kaiken, inhosin sitä kuinka itsetuntoni oli täysin nollassa, halusin että maa olisi niellyt minut, ettei tarvisi julkisesti näyttäytyä. Itkin useasti ja tuskastelin miehelleni sisälläni ollutta huonoaoloa. Vaikka painon ei pitäisi vaikuttaa siihen, millainen ihmisenä olen tai millaisena minut ihmisenä tunnettaisiin tai kuten sanontakin kuuluu, "ei se ulkonäkö, vaan se mitä ihmisen sisällä on " on se kaikkein merkityksellisin. Uskallan kuitenkin omasta puolestani sanoa, että ylipainoinen ihminen, joka ei ole sinut painonsa kanssa ei ole täysin onnellinen. Ihminen, joka kamppailee päivittäin oman jaksamisensa ja hyvinvointinsa kanssa, ihminen, joka aamusta toiseen inhoaa omaa peilikuvaansa niin paljon, että ei halua tavata ketään, on kadottanut sen oman elämänhalunsa ja onnen, sen pienen onnenhippusen, mitä jäljellä on ollut. Pienet ja suuret pettymyksen kyyneleet sairaalloisen ylipainoisena kun raskaus ja raskaaksi tuleminen ei onnistu valtavan painotaakan vuoksi ja tämäkin vain siitä syystä kun itse on niin onnettoman saamaton tekemään loppuelämän kestäviä elämäntapamuutoksia, onhan näitä, masentavia ja karuja totuuksia.

Aloitin Cambridge projektini 30.3.2014. Laihdutin syyskuun 09/2014 puoleen kuuhun mennessä 46 kg, jolloin iloksemme saimme kuulla odottavamme uutta perheenjäsentä. Yllätys oli mieluinen, sillä suuri ylipaino oli ollut esteenä raskaaksi tulemiselle monen monta vuotta. Raskauden ajaksi Cambridge jäi tauolle, mutta sisäistetty uusi terveellisempi elämäntapa jäi takaraivoon ja suuremmilta painonnousuilta vältyttiin. Poikamme syntyi syntymäpäivälahjakseni huhtikuun lopussa ja silloin jo vakaasti päätin, että mahdollisimman pian jatkan elämäntapaprojektiani. 1.6 starttasin jälleen Cambridge tuotteiden käytön ja aloitin viimeisen rypistyksen kohti normaalipainoa.

Laihduttaminen ja muutoinkin elämäntaparemontin aloittamiseen liittyy valtavia tunneryöppyjä. Sitä helposti sortuu ajattelemaan, kuinka elämäntapojen muutosten myötä sitä joutuu luopumaan jostain hyvästä. On huomattavasti helpompaa syödä sitä mitä haluaa ja milloin haluaa kuin elää kurinalaista elämää katsoen tarkkaan mitä suuhunsa pistää. On luonnollista, että helpompi elämä houkuttelee ja vetää puoleensa. Jatkuva kaloreiden laskeminen ja selkeät ateriarytmit / ajat voivat aluksi tuntua pelottavilta, varsinkin ajatus siitä, että enää ei voi toistuvasti napostella kun siltä tuntuu. Ihminen on luonnollisesti aika nihkeä muutoksille, halu elämäntaparemonttiin ja tavotteisiin pääseminen vaatii omaa tahtoa, tahtoa oppia uudet elämäntavat, määrätietoisuutta, itsekuria ja luonteenlujuutta. Se että ihminen vetoaa repsahtamisellaan juhliin tms. kertoo kai siitä, että itsekuria ei vielä ole saavutettu, päättäväisyyttä projektiin liittyen ei vielä ole täysin sisäistetty tai muutokselle uusien elämäntapojen suhteen ei ole vielä annettu tarpeeksi aikaa.   

Ennen elämäntaparemonttiin ryhtymistä alkuvuonna 2014 olin lopen kyllästynyt kaikkeen ja kuten ulkonäkökin varmaan kertoo, ei kaikki ollut ihan kohdallaan. Pyysin työnantajaltakin helpotusta työtehtäviini, koska en vain yksinkertaisesti jaksanut, onneksi hän oli ymmärtäväinen ja sain työmäärää vähennettyä silloin. Pohdiskelin parin kuukauden ajan, mitä ihmettä tekisin, jotta saisin painomäärän pienemmäksi, siten, että lopputuloksesta tulisi tällä kertaa pysyvää. Surffaillessani netissä, eksyin Cambridge.fi sivustolle. Sivustolla ollessa ajattelin, että tässä on vastaus hätähuutooni. Otin yhteyttä alueeni valmentajaan ja kieltämättä ensimmäinen ajatus ja kysymykseni valmentajalle oli, "mitä tämä maksaa". En ymmärrä itse sitä, miksi edes ajattelin ensimmäisenä rahaa, miksi ihminen ei voisi kerrankin lasten sijaan satsata omaan hyvinvointiinsa, miksi en koskaan aseta itseäni kerrankin etusijalle ja huolehdi terveydestäni. Näiden ajatuksien tiimoilta ja hetken asiaa puntaroituna päätin satsta itseeni, iloisempaan ja terveellisempään elämään. 

Aiemmin olin hyvin passiivinen, en nauttinut ollenkaan siitä, että saisin tutustua uusiin ihmisiin, yritin kaikin tavoin vältellä uusia kaverisuhteita, jopa niitä vanhoja, en nauttinut kenekään seurasta vaan ryvin pahimmassa itsesäälissä sitten naismuistiin. Olotilani oli ennen projektin alkamista aina apea, en jaksanut innostua oikein mistään tai olla yltiöiloinen. Mutta se kertoo vain siitä, että kärsin huomattavan suuresta identiteettikriisistä, jonka ylipaino oli minulle luonut. 

Väitän, että tämän elämäntapaprojektin aikana olen kasvanut valtavasti ihmisenä, enimmäkseen suurin muutos on tullut itsetuntoon, en häpeile enää itseäni vaan mieluusti pukeudun kauniisti ja naisellisesti, kerrankin kun siihen on mahdollisuus. Monet itkut olen uuden peilikuvan kanssa itkenyt, mutta tällä kertaa en surusta vaan 100%:sti ilosta. Pidän peilikuvasta mikä siellä minua katselee, vaikka muutosta en ehkä itse niin suurena näe kuin ulkopuolinen. On ollut myös ilo huomata omalla kohdallani se, että ruoka ei näyttele enää suurta osaa elämässäni, en koe millään tavoin menettäväni mitään, vaikka syönkin nykyisin keveämmin ja huomattavasti terveellisemmin. Minulla on muodostunut ruokaan ihan erilainen suhde ja se ei ole mielessä enää 24/7. 

Mitäkö ohjeita antaisin sinulle, joka mietit vielä uuden suunnan ottamista elämässäsi, elämänilon löytämistä ja uuden positiivisemman minäkuvan tavoittelevalle henkilölle? 

Miksi aloittaa elämäntaparemontti viikon päästä kun voit aloittaa sen jo tänään. Yleensä laihdutusprojektit alkavat vasta maanantaina, joulun jälkeen tai kesän jälkeen kun grillikausi on ohitse, tekosyitä siis löytyy, mutta tee sinä poikkeus, aloita oma loppuelämän kestävä elämäntapaprojektisi jo tänään. 

Itse kun tähän projektiin lähdin, päämääräni oli terveellinen ja hyvinvoiva elämä. Ajatustasolla työstin projektin aloittamista kuukauden päivät. Ja kieltämättä sorruin itsekin ennen projektin alkamista tuijottamaan almanakkaan, josta tarkistin kuinka monet juhlat ja pyhät minä joudunkaan menettämään tänä vuonna ( pääsiäinen, vappu, omat 30- vuotis bileet, juhannus, kesäloma jne ). Ajattelin kuitenkin, että nämä juhlapäivät ovat kuitenkin niin olematon osa meidän elämää, että näiden syiden vuoksi en todellakaan siirrä projektini aloitusta ja haluan saavuttaa tavoitteeni niin pian kuin se suinkin on vaan mahdollista. 

Vaikka oma tavoitepainoni on nyt saavutettu ja haastavin osuus alkanut ( painonhallinta ) huomaan silti ajattelevani vielä sitä kuinka nipistän painostani vielä parin kilon verran. On sääli, että nyky-yhteiskunta asettaa varsinkin meille naisille ihan mielettömän suuret ulkonäköpaineet. Toisaalta on ihan sairasta, että ihannoimme hyväkroppaisia naisia, joiden vartalosta ei löydy grammaakaan rasvaa tai vastalihakset säteilevät upeudellaan ja naisten joiden kauneus hehkuu kilometrien päähän. Tällätavoin luome itsellemme suuret paineet näyttää hyvältä ja treenatulta, samalla jopa unohtuu se oma itsemme. 

Toisaalta kun taas ajattelee, että ihminen voi huomattavasti paremmin normaalipainoisena, on mietittävä, että onko ihannointi sitten jollain tapaa edes terveellistä jotta oma päänuppi sisästäisi, että ylipainoisen ihmisen on tarttuva härkää sarvista ja saatava itsensä tsempattua elämäntaparemonttiin. Mene ja tiedä, itse näen kuitenkin, että tuijotamme ja ihannoimme liian paljon lehtien palstoja, joissa toinen toistaan upeammat naiset poseeraavat. Meidän jokaisen tulisi keskittyä vain siihen omaan projektiin, oman hyvinvoinnin saavuttamiseen ja unohtaa kaikki ulkopuolella olevat kauneusihanteet.

Painonpudotukseen liittyy paljon erilaisia tunteita, tulee onnenhetkiä onnistumisesta ja kyyneleitä kun tuntuu, ettei jaksaisi tsempata itseään ja pitää motivaatiota yllä. Tunnepuoli jääkin yleensä vailla huomiota, joka on todella sääli, sillä oikeasti se, miltä ihmisestä tuntuu on tärkeää. Ihmisen ja elämäntaparemontoijan pitäisi pystyä käsittelemään vaakalukemien ja ulkonäköön liittyvien seikkojen lisäksi myös paljon enemmän tunnepuolta.    

Miltäkö tuntuu reilu -62,5 kg kevyempänä? 

Ihan mielettömän hyvältä, en voi sanoin edes kuvailla sitä onnellisuuden tunnetta, mikä sisältäni kumpuaa. Olen kuin uudesti syntynyt. Elämänliekki on jälleen syttynyt palamaan ja rakkauskin kukoistaa ihan uudella tavalla. Kaikki vaikuttaa siis kaikkeen. On upeaa kun voin kävellä kauppakeskuksissa niihin vaatekauppoihin mihin haluan, ei tarvitse enää pukea päälleen niitä vaatteita, mitkä nyt vaan sattuu mahtumaan vaan saan itse valita mitä päälleni laitan. Tuntuu upealta kerrankin olla naisellinen.

Painonpudotukseen ja uuteen elämäntyyliin liittyvät haaveet?

Niinhän siinä kävi, että oman projektini aikana kipinä valmentajan tehtäviin syttyi, jo syksyllä tunsin suurta halua tsempata ja auttaa myös muita onnistumaan omissa projekteissaan. Auttaa ylipainoisia ihmisiä saavuttamaan ne omat unelmiensa mitat ja tavoitteet painon suhteen. Siitä syystä, suuresta ja sydämestä tulevasta auttamisen halusta tein myös tästä omasta projektistani julkisen, joka kieltämättä on ollut ja on edelleen itselle arka aihe ja kova, kipeä paikka. Kuinka noloa onkaan ollut julkaista kuukausittain ennen kuvia, näyttää koko suomelle kuinka ihminen on päästänyt itsensä huonoon jamaan, mutta ajattelin, että ehkä joku muu ylipainon kanssa taisteleva ihminen saisi edes pienen kipinän minun tarinoistani, minun onnistumisesta ja auttaisin näin omalta osaltani muita.

Auttamisen halu on edelleen suuri ja koen sydämeni asiaksi muiden ylipainoisten ihmisten auttamisen, tästä syystä päätin hypätä suuriin saappaisiin ja aloittaa Cambridge valmentajana. Olen varma, että omalla tarinallani, kokemuksellani sekä kouluttautumalla vielä lisää pystyn auttamaan muita. Haluan antaa ylipainoisille palan itsestäni, olla mukana luomassa muillekin onnistumistarinoita. Vaikka itsensä kehuminen ei ole vahvimpia osa-alueitani, uskon, että minusta tulee loistava valmentaja, joka tekee tätä koko sydämellä, elää elämäntaparemontoijan hetkessä ja arjessa mukana, tsemppaa ja on tukena, kannustaa ja auttaa jaksamaan vaikeimpinakin aikoina. Uskon, että olen tehnyt oikean päätöksen, sillä minusta tuntuu, että tämä on elämäntehtäväni, olen ihan fiiliksissä ja palan halusta päästä tapaamaan ensimmäistä asiakastani ja aloittaa hänen kanssaan loppuelämän kestävä muutos kohti normaalipainoa ja parempaa minäkuvaa  

Mistäkö minut sitten tavoittaa: 

Palvelen Sunnuntaisin 12-18 kauppakeskus Zeppelinin Laihduttamon tiloissa, 2 krs. Ensimmäiset vapaat ajat ovat varattavissa 4.10.2015 alkaen.

3.10.2015 minut löytää Zeppelinistä naistenillasta klo 18.00-22.00. (Laihduttamon piste sijaitsee keskusaukiolla), myös naistenillassa voit tulla jakamaan ajatuksia kanssani ja varaamaan mahdollisesti aikaa yhteistä projektiamme varten, sinä päätät, minä lupaan auttaa koko sydämellä  

Täältä voit varata minun valmennukseen aikoja, mahdollisuus on varata aloitusaikoja tai sitten seurantakäyntiaikoja.  Ajat ovat aina sunnuntaisin 12-18.00 


Ja miltäs sitä nykyään näytetään? Alla tyttäreni ottamia jälkeen kuvia ja ne kaikki strategiset mitat ennen ja jälkeen. 


Pvä            Paino /pit.          Rinnanymp.          Vyötärönymp.          Lanionymp.          Reidenymp.
30.3.14      121,6 kg /168         130 cm                      135 cm                     139 cm                    67 cm

09/14-                                           RASKAANA
04/15

23.9.15        59,1 kg                   84 cm                        72 cm                        79 cm                     47 cm


Yht.             62,5 kg                   46 cm                        63 cm                         60 cm                    20 cm
pudotetut
kilot ja 
sentit


Vaatekoko     30.3.14                  23.9.15
       
                        52-54                     34-36

Bmi                 43.08                     20.94


Aktiivista laihduttamista on 9 1/2 kuukautta. Painonpudottamisessa ja vanhojen ruokatottumusten poissaamiseksi apunani on ollut Cambridge tuotteet. Koko painonpudotusajan olen viettänyt erittän kurinalaista elämää olemalla tasolla 1, joka tarkoittaa sitä, että olen korvannut kaikki ateriani Cambridge valmisteilla, joka tarkoittaa kaloreissa sitä, että syön päivän aikana vain n. 450 kcal. Lipsumisia projektini kohdalla ei ole tullut, vaan olen tiedostanut sen, että ruoka ei ole minulle kaikki kaikessa ja pärjään ilman jatkuvaa jääkaapilla käyntiä :) En silti väitä, että tasolla 1 oleminen on helppoa, se vaatii uskomattoman paljon itsekuria, lujuutta, tahtoa ja oikeanlaista asennetta ja motivaatiota. Ilman omaa tahtotilaa ei voi onnistua, jos toistuvasti antaisi itselleen luvan repsahduksille en todellakaan olisi tässä pisteessä näin suht. lyhyellä ajalla. 


Tällainen oli yhden naisen onnistumistarina, kaikki on mahdollista jos vain on tahtoa. 

Ps. Pitää harjoitella vielä näitä asukuvia, ei oo ihan mun juttu :D :D 

193 kommenttia

 1. Aivan huikea urakka :) ps.enää et saa laihtua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos , enää ei ole tarkoitus laihduttaa vaan pitää saavutettu paino, nyt on hyvä olla ja hyvä olo <3

   Poista
 2. Upeaa Johanna <3 Aika sanaton olo tämän tekstisi jälkeen. Olet rohkea ja sitkeä ja vaikka mitä! Onnea uuteen juttuun oikein mahottomasti !!!! Mie niin peukutan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kieltämättä tämän tekstin kirjoittaminen oli itselle erittäin kova ja tunteikas paikka <3

   Poista
  2. Aivan huikeaa. 🌠 onnea😊 on ollut asenne kohdallaan

   Poista
 3. Todellakin, uskomaton suoritus <3! Olet kaunis ja rohkea, ihana lukea tekstiäsi ja ihana katsoa hehkuvaa olemustasi! Sinusta tulee mahtava valmentaja!
  Marja Kommentoi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olo on kuin uudesti syntyneellä, kauan kadoksissa ollut ilo on palannut ja elämä hymyilee <3

   Poista
 4. Ihan huikea muutos. Näytät niin hyvälle! Onnea!💖 Oot kyllä tehny valtavan työn josta saat olla ylpeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista Paula <3

   Poista
  2. Aina palaan uudestaan ja uudestaan katsomaan näitä kuvia. Oon ihan fiiliksissä sun puolesta :D :D

   Poista
 5. Wau! Näytät upealta!:) Ihan uskomaton itsekuri sulta kyllä sitten löytyi, kun noin käsittämättömän pienellä kalorimäärällä olet sinnitellyt kuukaudesta toiseen.Onnea valmentajan uralle.<3 Ei kai tuon parempaa todistetta onnistumisesta voi ollakaan.;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, itsekuria on ollut ja sitä tulee löytymään jatkossakin, jottei paluuta entiseen enää ole <3

   Poista
 6. Ennen ja jälkeen kuvat kertovat todella paljon.
  Pituuteesi verrattuna, olet jo hoikempi kuin minä. Tämä tsemppaa itseäni pudottamaan ne muutamat ärsyttävät kilot. Salille siis.
  Olet kyllä tehnyt huikean matkan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeasti ? Sinähän olet tosi hoikka ja kaunis nainen <3

   Tsemppiä sinulle muutaman kilon pudotukseen, saat ne varmasti pois <3

   Poista
 7. Onnittelut upeasta onnistumisestasi ja uudesta hoikasta ulkomuodostasi! Silti kyseenalaistan nämä pussikeittodieetit. 450 kilokaloria päivässä ei todellakaan ole riittävä määrä aikuiselle naiselle, eikä viesti vieläkään kovin terveestä suhteesta ruokaan. Jos syö puhtaasti ja monipuolisesti, kalorimäärä saa olla reippaasti yli tuhannen kilokalorin päivässä riippuen tavoitteesta, kulutuksesta, liikunnan määrästä jne. Toivottavasti suhteesi ruokaan on nyt kuitenkin parempi, ja syöt normaalia ja terveellistä ruokaa. Kaikkea hyvää sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, että normaalissa tilanteessa ruokavalio on kaiken A ja o :)

   Kiitos kivasta kommentista <3

   Poista
 8. Voi mieletöntä!! Ei voi kuin hattua nostaa <3
  Näytät upeelta :)

  VastaaPoista
 9. Ihan käsittämättömän kova saavutus! Aika sisukas nainen oot kyllä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näin jälkikäteen itsestäkin tuntuu ihan uskomattomalta tämä muutos <3

   Poista
 10. Upea saavutus kyllä! Onnea tästä! Olen tosi iloinen sun puolesta.

  VastaaPoista
 11. Mahtava saavutus! Näytät upealta! :)

  VastaaPoista
 12. Wautsi miten hyvältä näytät ;) Upeaa.... itse taistelen liikakilojen kanssa mutta nyt valoit minuun uskoa. Sydämestäni toivon sinulle onnea ja menestystä uudella urallasi! T: Päivi P.S Tyttäresi on hyvä kuvaaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon sydämestäni että myös sinä saat kipinän aloittaa oman onnistunistarinasi <3

   Poista
 13. Onnittelut Johanna!näytät upealta ja oot tehnyt valtavan työn.
  Enää ei todellakaan tarvi laihduttaa sitä paria kiloa,nautit nyt vain:)<3
  Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tosiaan itsestäkin tuntuu hyvältä painon ja ulkonäön suhteen <3 tuntuu upealta olla kerrankin naisellinen <3

   Poista
 14. Kultamitalin arvoinen suoritus

  VastaaPoista
 15. Hei, aivan mieletön suoritus ja onnittelut siitä! Kyllä voit olla ylpeä itsestäsi. On myös mahtavaa että jaat tämän urakkasi, ilosi ja tukesi lukijoillesi. Olen superiloinen puolestasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut ihana huomata se kuinka osa on löytänyt kipinän omaan projektiinsa tästä minun julkisesta laihduttamisesta, se on tuonut itsellekin paljon iloa <3

   Poista
 16. Kiitos tämän tarinan jakamisesta. Tulen sen varmasti lukemaan vielä monta kertaa uudestaan. Lämpimät onnittelut Johanna! Sinusta todellakin tulee loistava valmentaja. Parempaa mallia ei löydy. Upeaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista, nyt mä täällä jo itken kun kirjoitit niin kauniisti <3

   Poista
 17. Upea muutos <3. Parasta, että sinulla on taas ilo elämään :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, elämänilo, kaikkein paras ilo <3

   Poista
 18. Huikea matka, mieletön saavutus ja ennenkaikkea upea nainen! Onnea! Kunpa itselläni olisi edes hippu tuota tahdonvoimaasi ja luonteenlujuuttasi, niin oma projektinikin olisi edennyt nopeammin... Tästä taas innoittamanasi uuteen nousuun! ♥ Heti kyllä tulisin valmennukseesi, jos asuisit lähempänä :)
  t. Mindis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että löytäisit tahdonvoimaa ja pääsisit omassa projektissa eteenpäin, toivon sydämestäni että onnistut <3

   Poista
 19. Paljon onnea! Ison urakan olet tehnyt, ja näytät tosi upealta! Ja toki se sisäinen hyvä olo on vielä tärkeämpää <3

  VastaaPoista
 20. Näytät upealta wau ja hatunnosto suuri sellainen kurinalaisuudesta ja tahdonvoimasta. < Omalla kohdalla remppalut ovat hankalia siksi, että tiettyyn pisteeseen voin saada itseni, mutta entäs loppuelämä. Miten pitää paino. No onneksi se muuttuu sellaiseksi, että välillä voi herkutella mutta ei joka pv, mutta toki sitten kun herkuttelee välillä, väkisinkin takaisin tulee muutama lisäkilo. Tämä tässä nyt omaa kokemusta, miten täällä on remppailut mennyt, aika löysällä ranteella.

  Onneksi olkoon vielä, on tuo kyllä niin huikea saavutus. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Painonhallinta on tosiaan kaikkein vaikeinta, se että sisäistää ja oivaltaa ne uuden elämäntavan opit herkuttelua unohtamatta :D Parin kilon heilahtelut painossa on normaalia, niihinhän vaikuttavat jo kuukautiskierto jne.. Mä asetin itselleni painorajan 60, että sen yli en päästä painoa enää koskaan :D

   Poista
 21. Mahtavaa :) Sä olet hyvä valmentaja juuri tuon oman kokemuksen vuoksi :)

  VastaaPoista
 22. Onnea Johanna! Sinusta huokuu onni ja energia ja tulet varmasti olemaan huippuhyvä valmentaja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuntuu, että voisin vain hymyillä kokoajan, niin onnellinen olen <3

   Poista
 23. Aivan mahtavan upean suorituksen oot teheny! <3 Upean upean muutoksen niin sisäiseen olotilaan ko ulkoseenki oot saanu nyt. Ihan huikeaa! Mahtava ittehillintä ja voimienponnistus sulla ollu <3 En voi muutako olla ylpeä sinun puolesta <3 ja tosiaanki olet paras esikuva sinun valmennuksessa oleville :)
  Kuulostaa mielettömän hienolta tilaisuuelta tämä valmennus, tsemppiä ja onnea siihen, ja onnittelut vielä <3
  P.S. Mulla tuli veet silmiin mitä alemmas luin tätä :) Uskomaton nainen oot! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos satu ihanasta kommentista <3 mä uskon itseeni siinä että minusta tulee loistava valmentaja, mun halu auttaa muita on niin suuri <3

   Poista
 24. Voiko Cambridgestä saada nettivalmennusta kun katsoin noita Cambridgen sivuja ja mun asuinkuntani lähellä ei oo yhtään valmentajaa. Kaikki on aika kaukana ja haluaisin kuitenkin alkaa cambridge dieetille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei valitettavasti nettivalmennus ole mahdollista, jokaisella käyntikerralla kuitenkin punnitaan . Toivotaan että teidänkin alueelle tulisi pian valmentaja <3

   Poista
 25. Onnittelut,meni toi kommenttini vahingossa edelliseen postaukseen.tv Ritu

  VastaaPoista
 26. Ei voi muuta sanoa kuin että mahtava suoritus, paljon onnea ♥

  VastaaPoista
 27. Hiljaiseksi veti tuo sinun tarinasi. Ihanaa että olet löytänyt elämänilosi takaisin. Näytät niin hyvältä ja terveeltä sekä itsevarmalta. Onnittelut vielä kerran mahtavasta saavutuksesta sekä onnea myös valmentajan tehtävään, auttamaan muita painonsa kanssa kamppailevia. Ihanaa syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 kommentistasi tuli kyyneleet silmiin <3

   Poista
 28. Wautsi! Aivan mieletön suoritus! Kuinkahan monet kerrat olen tämän sanonut, mutten vaan voi olla sanomatta! Mä en voi edes uskoa kuinka hyvältä susta tuntuu ja varmasti myös kevyeltä! Mitäs tytär on mieltä?

  Aivan ihanaa kuulla, että onnistuit projektissasi ja saat kyllä taputtaa itseäsi olkapäälle ja halia ihan hirmuisesti <3 <3

  Ja valmentajaksi! Mahtavaa!!! Ihanaa nähdä, että haluat auttaa muita samassa tilassa olevia! Love it!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos S <3 Mä ihan vollotan täällä näistä kommenteista kun olette niin ihania <3 <3

   Poista
 29. Herranjumala!! Lähti niinku 20 vuotta samalla pois! WAU.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä sitä vähän nuoremmalta nykysin näyttää :D

   Poista
 30. Aivan huikea suoritus, onnittelut siitä. Säteilet suorastaan hyvää oloa ja onnellisuutta nykyisin. Itsellä olisi muutama kilo pudotettavana, max 10, mutta jotenkin sitä ei vaan saa aloitetuksi, niin kuin kirjoitit, aina on jokin syy aloittaa vasta ensi maanantaina. Olen tuota Cambridgeakin käynyt katsomassa, mutta kuten sinäkin, olen aina ensimmäisenä miettinyt rahaa... Ehkä ei siis kannata, vaan panostaa itseensä ja hyvään oloon ja terveyteen! Jos olisit täällä suunnalla niin tulisin oitis valmennettavaksesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se aloittaminen on vaikeaa, tsemppiä <3 Näinhän se monesti menee vanhemmilla, ensin ajatellaan lapsia ja heihin kyllä satsataan ajattelemmat kuinka paljon sitä rahaa menee, oma hyvinvointi tulee viimeisenä <3 Mutta kyllä mä sanon, että mä jaksan lasten kanssa tooooosi paljon paremmin keveämmällä kropalla, eli oli joka sentin arvoinen.

   Poista
 31. Upea sinä! Upea suoritus! Olen kyllä hirmuisen onnellinen puolestasi, elämänilo ja energia oikein huokuvat sinusta! <3

  VastaaPoista
 32. Wau... upea onnistumistarina, todella hieno matka ja lopputulos sekä henkisesti että fyysisesti. Tosi isot onnittelut siitä. Uhkut elinvoimaa ja tarmoa ja uskon, että olet pätevä ja rinnallakulkeva valmentaja niille, jotka apua laihdutukseen ja painonhallintaan tarvitsevat. Kotisi on myös kaunis :) Hyvää syksyä ja oikein paljon onnea uudessa tehtävässä !

  ievuska

  VastaaPoista
 33. Mahtavaa! Olet uskomattoman sisukas leidi! Jojoilen painoni kanssa. Viimeiset 4 raskauskiloa ei irtoa millään. Kohta pääsen starttaamaan kunnolla,kun lopettelen imettämisen. Painoa on yhteensä 20 kiloa liikaa,joten urakkaa on. Toimit innoittajanani! Harmi kun asun kaakonkulmalla pohjoisen sijaan, tulisin ehdottomasti valmennettavaksi. Nyt leivän sijaan iltapalaks vadelmia ja mustikoita pakkasesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, uskon kuitenkin että kun imettäminen loppuu niin pääset kunnolla starttaamaan projektisi, tsemppiä sinulle hirmuisesti <3

   Poista
 34. Voi mieletön tätä tarinaa <3 täällä hattu nousee x 10 <3 mieletöntä! !

  VastaaPoista
 35. Ihan mielettömän työn olet tehnyt, hurjasti onnea tavoitteen saavuttamisesta! Näytät upealta! Onnea uusiin tuuliin, olet varmasti taitava valmentaja :)

  VastaaPoista
 36. Voi sua! Oot kyllä sinnikäs sissi! Sä näytät hyvältä ja susta näkee, että sulla on hyvä olo!

  VastaaPoista
 37. Aivan huikea suoritus. Täyden kymppin ansaitset ja monta plussaa päälle ♥

  VastaaPoista
 38. Onnea ja tsemppiä uusiin haasteisiin! :-) Hieno suoritus, näytät upealta!

  VastaaPoista
 39. Ihan huikean työn olet tehnyt! Sinusta huokuu hyvää energiaa niin kuvissa kuin tekstissäkin. Itselläni on kuukauden ikäinen poika ja täysimetys päällä, mutta tämä tarina sai minuun rohkeutta ja voimaa korjata elämäntapojani, tietenkin imetystä ajatellen. Sitä syyllistyy usein tuohon selitysten keksimiseen miksi herkkuja täytyy syödä tai "palkita" itsensä roskaruoalla. Olo on kuitenkin kaikkea muuta kuin hyvä napostelun jälkeen. Kiitos sulle kun jaoit tämän tarinan meille blogisi lukijoille ja mukavaa syksyn jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, että liian usein syyllistyy juurikin keksimään tekosyitä, niistä vanhoista tottumuksista eroon pääseminen on vaikeaa ja se vaatii lujaa tahtoa joka lähtee itsestään. Tsemppiä sinulle uuden elämäntavan kynnyksellä <3

   Poista
 40. Upeaa ja rohkeaa!!! <3 Olen aivan varma, että sinusta tulee mahtava ja tsemppaava valmentaja, joka todellakin osaa asettua asiakkaan asemaan ja tukea uudessa elämänmuutoksessa! Jo näin blogin kautta olet ollut ainakin minulle huimana tsemppaajana ja olen saanut kauttasi uskoa itseeni ja siihen, että voin onnistua omassa muutoksessani!
  Onnea ja menestystä tulevaan kaunokainen! :)
  Terkuin Merja
  p.s. Tänään oli punnitus omalla valmentajallani ja kyllä sai tulokset hymyn suupieliin.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että sinäkin koet minusta tulevan hyvä valmentaja, niin uskon itsekin sillä minulla on paljon annettavaa ja omien kokemuksien kautta pystyn samaistumaan kyllä erittäin hyviin tuskastuneisiin kilojen kanssa taistelijoihin <3

   Tsemppiä tulevaan myös sinulle <3

   Poista
 41. Aivan mahtava lopputulos! Ei samaksi naiseksi tunnista! :) Olen sinut nähnyt jossain tai ainakin "aiemmat kasvot" tunnistan ;) Asun itse Kempeleessä, joten on varmaan nähty jossain. Olen itse juurikin samalla tiellä ja sainkin keväällä 10 viikon aikana pudotettua painoa 17 kiloa juurikin samaisella tyylillä. 3 minttusuklaa pirtelöä päivässä eli yhteensä 210 pussia se vaati ja olo oli mahtava. Kesällä iski väsymys, eikä jaksanut kiinnittää itseensä huomiota ja reilu 7 kiloa tuli takaisin. Nyt olen kolmatta viikkoa kuurilla ja tällä kertaa syön samalla hieman, kun syömäänhän tässä on opeteltava. Toivottavasti pääsen samaan olotilaan kuin sinäkin :) Haluaisin lopuksi udella, että kuinka paljon liikuit laihdutuskuurin aikana ja itsellä ainakin tuota ylimääräistä ihoa on, että mitä sille tapahtuu? Onko toivoa sen suhteen? ... Mutta takaisin vielä sinuun. Oikein paljon onnea vielä hurjasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, syöminen on opeteltava ja on hyvä jos sen on oivaltanut <3 Mahtavasti sait pudotettua ja uskon, että tulet onnistumaan omassa projektissasi.

   Minä liikun ja olen liikkunut melko säännöllisesti koko projektin ajan, aluksi tosiaan kävelin ja nyt lepuutan hermojani iltaisin juoksemalla :D Olen keskittänyt myös voimavaroja keskivartalon treenauttamiseen ja tällä hetkellä näyttää siltä, että ylimääräistä nahkaa ei juurikaan jää mahan alueelle, onnellinen tilanne, vaikka raskauden jälkeen ajattelin että palautuukohan tämä iho koskaan. Suosittelisin sinulle, että katsot vaikka you tubesta hyviä jumppapallon kanssa tehtäviä videoita ja ottaisit sellaisia mukaan arkeen, ne auttavat oikeasti treenauttamaan vatsanseutua :)

   Poista
 42. Onnea, erittäin hieno (ja vaikea) suoritus! :)

  VastaaPoista
 43. Olet kyllä käynyt monta taistelua itsesi kanssa ja näytät kyllä upealta!!!
  Hieno homma uudesta pestistä ja moni varmaan saa uutta kipinää ja tsemppiä sulta laihduttamiseen :)
  Onnea vielä!!!

  VastaaPoista
 44. 450 kcal/pv. 9,5 kk kuullostaa hurjalta ja epäterveelliseltä. Voiko tuommoisesta tulla pysyviä haittoja, jotka ilmenee vasta myöhemmin? Onko tutkittua tietoa tämän pussikeittofirman tekemänä tai jonkun muun? Ei millään pahalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää ottaa kuitenkin huomioon, että tämä ei ole yhtäjaksoista, olin myös välissä raskaana, jolloin elin uusien elintapojen mukaisesti syömällä oikein ja terveellisesti :) On tutkittua tietoa, joten epäterveellisyydestä ei ole kyse :)

   Poista
 45. Aivan huikea saavutus!!! Eikä voisi kyllä uskoa että olet vielä ollut raskaana tuossa välissä 😊 Näitä tosielämän tarinoita on enemmän kuin iloa lukea 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, että tosielämän tarinat motivoi <3

   Poista
 46. Aivan uskomaton muutos. Ei tunnistais samaksi naiseksi. Oot kyllä upean näköinen. Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kuin kaksi eri ihmistä, on se vaan outoa <3

   Poista
 47. Mieletöntä! Onnea uusiin haasteisiin!

  VastaaPoista
 48. Aivan mahtava saavutus ... Olet esimerkkinä monille !
  Tuikku

  VastaaPoista
 49. Aivan mieletön muutos ja mikä ihana tunne välittyy noista kuvista, nyt on hyvä olla. <3 Mulla meni roska silmään! ;) -Tanja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olotila on itsellä tosiaan tällä hetkellä ihan mielettömän hyvä <3

   Mullakin on mennyt tässä eilisen ja aamun aikana monta roskaa silmään :D <3

   Poista
 50. Upealta näytät! Ja todella paljon nuoremmalta kuin lähtötilanteessa!
  Onnea tavoitteen saavuttamisesta 👍

  -Suvi

  VastaaPoista
 51. Aivan fantastista! Onnea uusiin haasteisiin!

  VastaaPoista
 52. Upea, upea suoritus - ja kiitos, että olet jakanut matkaasi tähän meille. Kiitos rohkeudesta - ei varmasti ole ollut helppoa julkisesti kertoa tunnoistaan.
  Ja hienoa, että pystyt nyt jakamaan kokemuksiasi ja kannustamaan muita valmentajana!
  Tsemppiä painonhallintaan ja nauti ja iloitse upeasta itsestäsi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiaan ole ollut helppoa jakaa julkisesti tällaista asiaa, mutta koska halusin, että myös muut samassa tilanteessa olevat saisit edes hitusen toivoa omasta projektistani, niin päätin rohkaistua :)

   Poista
 53. Ihan käsittämättömän upea suoritus tuossa ajassa !

  VastaaPoista
 54. Oler upea!tää on ihan käsittämätön juttu!paljon onnea!nostan hattua,sulla on ollu tässä raskaus ja pikkuvauva aika jotka myös vaatii oman veronsa:)oot ihan paras ja niim reipas!:) muista olla sopivasti ylpeä itsestäsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, paljon erilaisia elämänvaiheita on projektiin mahtunut, onneksi uusien terveellisimpien elämäntapojen sisäistäminen on kuitenkin iskostunut takaraivoon ja raskausaikanakin paino pysyi kurissa :)

   Poista
 55. Voi huikeus sun kanssasi!!!!! ♥ SÄ olet ihan uskomaton ja näytät niin upealta!!! ♥ Ja olet kyllä taatusti juuri oikea ihminen valmentajaksi! Jos asuisin lähempänä tulisin itsekin mentaaliohjaukseen, vaikka Cambridge olisikin nyt kuin pannassa itseltäni, sellaista kipinää ja energiaa sun muutoksesi antaa!! Ja näin isompana tyttönä täytyy sanoa, etten voinut olla tuijottamatta sun reisiä joka kuvassa!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jenni ihanasta kommentista <3

   Poista
 56. Valtavan työn olet tehnyt, on ollut hienoa seurata sivusta onnistumistasi. Näytät hyvältä ja onnelliselta!

  VastaaPoista
 57. Voi vitsi, aivan upeeta! Ei riitä sanat kuvailemaan! <3

  Onnea vielä Johanna huikeasta suorituksesta ja uskon, että sinusta jos kenestäkään tulee mainio valmentaja muille. <3

  Ihanaa loppuviikkoa sulle! Pus! :)

  VastaaPoista
 58. Wow, mahtava suoritus! Olen jo jonkun aikaa lukenut blogiasi, teillä on kaunis koti, mutta olen huono kommentoimaan. Nyt oli pakko, niin huikeata! Ei uskoisi, että on sama henkilö kuvissa. Näytät upealta! :)
  Daniela

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun jätit kommenttia <3 Ei tosiaan voisi äkkiseltään uskoa samaksi ihmiseksi :)

   Poista
 59. Aivan uskomattoman upea kaunotar siellä!
  Mitenkään vähättelemättä tai arvostelematta "entistä minääsi" (olit ennenkin kaunis, ulkoa ja sisältä), niin ennen ja jälkeen kuvista tuli väistämättä mieleen, että niissä voisi melkein olla äiti ja tytär. :) Vaikka kaiken järjen mukaan sinun pitäisi näyttää 1,5 vuotta vanhemmalta, niin näytät kuin olisit nuorentunut ainakin 15 vuotta. :)
  Onnea uusiin haasteisiin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se taitaa olla että iästä on pudonnut muutaman kymmenen vuoden verran pois :D

   Poista
 60. Mahtava saavutus! Löysin blogisi kuukausi sitten. Mukavia juttuja bloggaat! Painonpudotuksesi on vaatinut ällistyttävää sinniä, arvostan!

  VastaaPoista
 61. S A N A T O N :) Ihan liikutuin kun luin. Tosi mahtavaa. Ja P.S Olet kaunis!

  VastaaPoista
 62. Mahtavaa, onnea! Olen seurannut blogiasi pitkään ja itsekin sain täältä innostuksen lähteä mukaan Cambridge Ohjelmaan. Sain mukavasti kiloja pois ja itsekin olen nyt valmentaja. Tervetuloa joukkoomme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa kuulla, että siellä valmentaja lukee myös blogiani :) Kiva päästä mukaan valmentajaksi :)

   Poista
 63. Näkisin että tuolla hoikalla tyypillä on kaikin puolin terveempi ja kivempi elämä edessä! :)
  Jos tuosta vanhasta kuvasta yksikin samassa olotilassa rypevä ihminen itsensä tunnistaa, herää ja ryhtyy parantamaan elintapojaan, olet tehnyt tosi hyvän työn esimerkilläsi! :)

  Kommenttien määrästä päätellen tämä on ainakin tavoittanut ihmisiä. Kuvissa on niin suuri ero tuossa koko olemuksessa, että ehkä herättelee niitäkin ihmisiä joilla painonpudotusurakkaa on vähemmän tai vain jokunen kilo.

  Näytät tosi hyvältä!

  Ruokailutottumuksia pääsitkin varmaan jo harjoittelemaan raskausaikanasi, joten ei liene tarvetta tsempata siinä suhteessa. Toivottelen kuitenkin hyvää jatkoa painonhallintaan! :)

  elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, paaaaljon terveellisemmät :) Ja kävijämäärästä päätellen, aihe on suosittu :D Raskausaikana tosiaan harjoittelin syömistä ja noudatan opittuja oppeja jatkossakin

   Poista
 64. Aivan huikean upean työn olet tehnyt, onnittelut sinulle upea kaunokainen <3 Olet todella suuri inspiraationlähde monille ja rohkeaa että olet jakanut koko projektin kiloineen päivineen julkisesti :)

  VastaaPoista
 65. En voi kun aavistella, millainen matka sinulla on nyt takana. Ihan mielettömän hieno suoritus ja kyllä nyt voit olla niin ylpeä itsestäsi!! Ihana nainen! <3

  VastaaPoista
 66. Mahtava suoritus! Huvittava kun jotkut kyseenalaistaa että onko nuin vähä kalorinen ruokavalio tai tämmöinen tapa laihduttaa terveellinen ja mitä haittaa siitä on elimistölle. Varmasti haitat ja vaarat ovat pienemmät kuin suuri ylipaino. En epäile yhtään ettetkö saisi painosi pysymään hallinnassa lopun elämää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kaikki eivät tiedä mitä tämä on :) Ja olen samaa mieltä ylipainon vaarallisuudesta :)

   Poista
 67. Hei,
  mikä kaunotar sinusta on tullut esiin.
  Vilpittömät Onnittelut sinulle saavutuksesi johdosta !
  -Malla

  VastaaPoista
 68. Vautsi, onnittelut vielä mahtavasta suorituksesta ja tsemppiä paljon painonhallintaan (vaihe, joka minulla siintää vielä kaukana, mutta pelottaa eniten)! Itse olen vielä tasolla 1 ja ihmetyttää, kuinka olit sillä tasolla koko ajan, oma valmentajani sanoi, että aivan maks. 12 vk 1-tasoa, jonka jälkeen tasojen nostoa sitten. Joka tapauksessa, täältä tullaan perästä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tasoa 1 saa jatkaa 16 viikkoa jo ka jälkeen pitää nousta seuraavalle tasolle, eli saa olla 4 kuukautta pelkällä ykkösellä näin halutessaan, mikäli ylipainoa on :)

   tsemppiä sinullekin <3

   Poista
  2. Mutta ethän ole ollut koko ajan ylipainoinen. Kerroit että olit koko ajan tasolla 1 ja bmi on nyt alle 21. Eikö olisi kuulunut nousta jo aikaa sitten seuraaville tasoille? Toki pudotus olisi ollut hitaampaa, mutta kalorimäärä olisi noussut normaaliin.

   Poista
  3. Loppua kohdenhan minä nousinkin ja kävin tasot lävitse ja söin myös oikeaa ruokaa :) raskausajan söin myös oikeaa ruokaa halliten ja tarkkaillen painoa :) painonpudotus tosiaan hidastuu tasoja edessä ja näinhän minullekin kävi :) edelleenkin on päiviä että en jaksa syödä kaikkea päivälle tarkoitettuja kaloreita, mutta sehän on selvää kun vatsalaukku on pienentynyt huomattavasti siitä lähtötilanteesta ei maha vedä enempää :) ja kun en syö herkkuja niin nekään eivät lisää päivän kaloreitani ja näin ollen "tyhjät / turhat" kalorit mitä esim. Päiväkahvi pullastakin tulisi , ei itsellä toteudu kun syön vain ravintosisällöltään laadukkaita raaka-aineita :)

   Poista
  4. Tuosta kirjoituksesta vain sai sen käsityksen, että koko ajan 1 tasoa noudatit, siksi tätä halusin kysyä. Hieno suoritus kyllä!

   Poista
 69. Upea lopputulos Johanna, olet todella kaunis : ) Oli niin mielenkiintoista lukea tarinasi, monet kohdat tuntuivat omallakin kohdalla kovin tutuilta. Matkasi aloituksesta tähän päivään on ollut varmasti ikimuistoinen reissu!

  Lämpimät onnittelut myös uudesta työstä! Olet varmasti upea tsemppari ja tuki asiakkaillesi.

  Ihanaa syksyä <3

  VastaaPoista
 70. Sä oot mun idoli ;) Melkein samat lähtömitatkin, mulla vain matka vasta alussa. Annat tsempiä jatkaa, annat toivoa! Todella hieno tulos, susta on kuoriutunu ihan uus ihminen, varmasti monessakin mielessä. Tsemppiä jatkoon ja hienoa kun aloitat valmentajana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sinulle projektiin, iso urakka edessä mutta lopussa kiitos seisoo :)

   Poista
 71. Uskomaton muutos. Olet niin paljon nuoremman, iloisemman ja onnellisemman näköinen kun vertaa kuvia. Ja kaunis!

  VastaaPoista
 72. Hienoa! Upea muutos sinulla! Samoi teillä kotona tyyli muuttunut hyvään suuntaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) sisäinen muutos , oma ulkoinen muutos ja kodin muutos, molemmat kuvastaa nyt uudistunutta persoonaa <3

   Poista
 73. Voi Johanna! ♥
  Ihan kuin olisin lukenut omia ajatuksiani.
  Voi olla, että tulen tarvitsemaan vielä apuasi. :)

  Ihana, kun olet olemassa. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tervetuloa valmennettavaksi <3 laitetaan ja tehdään yhdessä sinustakin onnistuja <3

   Poista
 74. Vau, miten hyvältä näytät!!!! Onnittelut :) Nyt kun sinulla on alkanut ns. normaali syöminen niin olisi kiva tietää minkälainen ruokavaliosi on. Eli esimerkki päivä siitä mitä ja minkä verran syöt päivän aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin tehdä Sellaisen postauksen :) mähän punnitsen kaiken ruuan, ainakin nyt alkuun jotta pystyn paremmin hahmottamaan kaloreita ja annoskokoa, sillä yleensä ihminen syö todellisuudessa enemmän kuin ajatteleekaan :)

   Poista
 75. Oot kyllä tehnyt niin kovan työn ja upean suorituksen että! Niin upealta näytät ja nuoremmaltakin. Kaunis nainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna ihan mielettömän paljon <3

   Poista
 76. WAU WAU ja vielä kerran WAU! Näytät upealta...

  VastaaPoista
 77. Näytät kauniilta ja upealta, todella sanoinkuvaamattoman hieno saavatus<3

  VastaaPoista
 78. Johanna, sä olet ihan paras <3

  Aivan mieletön muutos ja se, että susta oikeasti hehkuu se onnistumisen tunne ja tyytyväisyys omaan itseensä! Iso hatunnosto, sillä moni ei tuohon pysty. Susta siihen oli. Voit olla niin ylpeä itsestäsi. Ja hei, olet toiminut monelle niin suurena tsempparina ja esimerkkinä, että kiitos siitä. Aihe ei varmasti ole ollut helppo jakaa täällä blogissa, mutta sä teit sen. Kiitos siitäkin :)
  Olet niin kaunis <3 <3 <3

  Viikonlopputerkuin, Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihan mielettömästi kauniista kommentista Maria <3

   Poista
 79. Hieno muutos ja onnittelut! :) Noihin aiempiin kyseenalaistajiin.. olen valitettavasti itse kuullut monta tarinaa tämän ko. pussikeittolaihdutusfirman entisistä asiakkaista, joillabon ilmennyt parin kk:n 1- tasolla olemisenkin jälkeen terveysongelmia. Vatsa ei toimi enää niinkuin ennen kuuria yhdelläkään heistä ja aineenvaihdunta ihan sekaisin. Jos tätä asiaa ajattelee maalaisjärjellä, niin ei voi olla terveellistä olla noin pienillä kalorimäärillä yli viikkoa ja syömällä pelkkää litkua, ei elimistö enää osaa ottaa kiinteää vastaan. Mutta totta myös se, että ylipaino on vaarallista! Mutta mietin vain sitä, että olisiko parempi vaihtoehto kuitenkin ihan normaalia ruokaa syömällä ja liikkumalla laihduttaa? Ei kaikki mulle heti nyt- kuureilla. Aikuisethan toki osaavat itselle parhaan vaihtoehdon valita ja tietävät mitä haluavat. Harmittaa vain niiden puolesta, jotka tästä ovat saaneet harmia loppuelämänsä ajaksi.. Ja tämä kommentti siis vain siksi, että halusin kertoa asian toisen puolen. En pahalla. Joka tapauksessa, vielä kerran onnea. Näytät hyvältä. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enempää ottamatta kantaa kommenttiiisi ja tietämykseesi cambridge ohjelmasta niin kyseessä ei ole pelkkää ateriankorvikkeiden syömistä vaan ohjelmassa pyritään oppimaan oikeanlainen suhtautuminen ruokaan , lautasmallin mukaisiin aterioihin sekä pysyviin terveellisimpiin elämä tottumuksiin :)

   Poista
 80. Aivan upeaa! Mua melkeinpä tässä itkettää, oon niin iloinen puolestasi! Muuten, makeet noi ruskeet housut, tahtoo kans :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3

   Ruskeet housut on myös mun suosikit , sopii syksyyn :)

   Poista
 81. Niin huikean urakan olet tehnyt! Aivan mieletön saavutus :) Mahtavaa, että olet saanut kimmokkeen auttaa myös muita!

  VastaaPoista
 82. Ihan huikea muutos! Näytät hyvältä!

  VastaaPoista
 83. Siis niin upea suoritus, että huhhuh! Wau, hyvä sinä!! <3 Minä täällä kamppailen muutaman ylimääräisen (2-4kg) kanssa, mutta tiukassa tuntuu olevan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tsemppiä kilojen karistamiseen, pienin askelin ne lähtee <3

   Poista
 84. Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kuulla nämä sanat sinulta <3

   Poista
 85. Mitä tuo Cambridge-dieetti maksaa? :) Itseä kiinnostaisi myös mutta en netistä oikein ole löytänyt tietoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuotteita myydään vain valmentajien kautta, hinnat ovat valmentaja kohtaisia joten kannattaa vaikka soittaa oman alueen valmentajalle ja tiedustella hintaa :)

   Poista
 86. Itse olen Cambridgella onnistunut kahdesti pudottamaan painoa. Ensin putosi 23 kiloa ja takaisin tulikin sitten korkojen kanssa eli 25 kiloa. Toisella yrityksellä lähti 27 kiloa ja nyt on tullut takaisin 32 kiloa. Enää en kolmatta kertaa meinaa leikkiin ryhtyä vaan on pakko etsiä muita keinoja. Yritän nyt kaloreita laskemalla normaalia ruokaa syöden saada tämän painon putoamaan enkä tavoittele nopeita vaan pysyviä tuloksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palasitko vanhoihin ruokatottumuksiin, vai sisäistitkö cambridge ohjelman aikana millaisia pysyviä muutoksia ruokavaliossa on tehtävä jotta paluuta entiseen ei ole ? Jotenkin ei voi uskoa sitä, että jos söisi oikein ja periaatteella kulutan enemmän kuin syön niin lihoaisi ?

   Poista
  2. Heti kun piti lisätä ruokamääriä paastolta eteen päin alkoi ongelmat ja niin on käynyt ilmeisesti monelle muullekin. Paasto oli helppoa kun ei ollut nälkä mutta heti kun lisättiin ruuan määrää niin sama vanha ahmatti minussa nosti päätään ja pikku hiljaa ote lipesi käsistä niin, että olin taas samassa pisteessä kuin ennenkin. Sama juttu kävi minulle kun laihdutin aikanaan nutraamalla tosin silloin pienempiä kilomääriä pudotin. Tiedän että ongelma on korvien välissä, mutta miten sen voisi muuttaa. Itsekuri on huono ja jos ei olisi, en olisi koskaan ylipainoinen ollutkaan. Kun annan syömiselle pikkusormen, se vie koko käden.

   Poista
 87. Aivan uskomaton muutos! Isot Onnittelut!

  VastaaPoista
 88. Upea muutos, kertakaikkiaan! Itsensä rakastaminen johtaa ja saa aikaan todella hyvää! Todella innostavaa!

  VastaaPoista
 89. ihan mieletöntä! Niinku olen ennenkin kommetoinut niin aivan uusi ihminen on sieltä kuoriutunut, todella kaunis ja hoikka nainen :) Ja huvittavaa, olen jotenkin aina mieltänyt sinut vanhemmaksi, eihän meillä olekkaan kuin 2-v ikäeroa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, lihavuus on tosiaan vanhentunut ulkonäköä, mutta nyt toivottavasti näytän siltä reilulta 30 kymppiseltä naiselta :)

   Poista
 90. Huippua! Vitsi mikä matka, ja tulos! Näytät niin hyvältä ja onnelliselta, ja syystäkin! :)

  VastaaPoista
 91. En voi muuta sanoa kuin että VAU!!! Aivan mahtavaa työtä olet tehnyt♡ :)

  VastaaPoista
 92. Mahtava urakka! Saat kyllä taputtaa itseäsi olalle ;DD

  Ihanaa syksyä!

  VastaaPoista
 93. On niin mieletön suoritus! V A U ! Itseä kiinnostaisi vielä tietää harrastitko miten liikuntaa tuon dieetin ohella? :)

  - M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alussa kävelin ja ja kun suurin painotaakka oli pudotettuna niin aloin juosta ja lenkkeilen siis edelleen :)

   Poista
 94. Törmäsin sattumalta kasvokuvaasi sukulaisen FB sivulla ja ajattelin että onpa kaunis, seesteisen näköinen nuori nainen. Nyt luin tarinasi ja olen entistä vaikuttuneempi. Sinä et sovi pelkästään elämäntapamuutoksen malliksi, vaan voisit olla ihan oikeasti malli! Kasvojesi luusto on upea ja tyytyväisyytesi uuteen olemukseesi saa sinut hehkumaan. Joko olet saanut tarjouksia mallitoimistoilta? 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista :) ei ole mallitoimistot lähestyneet ja ei tällaisesta perheenäidistä sellaiseen ole :)

   Poista
 95. Hei Johanna! Työskentelet nykyään ihan kotini lähistöllä Heinäpäässä, joten olet lähes päivittäinen näky kauppareissuilla :) Ennen tätäkin luin blogiasi sisustuksesta myös itse kiinnostuneena. Mutta erityisesti viime aikoina olen käynyt pyörimässä täällä blogissa vaikkei uusia postauksia ole hetkeen tullutkaan :) Lihoin itse parissa vuodessa 20 kiloa, ja itsetuntoni on tällä hetkellä käsittämättömän nollassa. Kun taas yksi päivä pyöräilin liikkeesi ohi, päätin palata lueskelemaan sinun taivaltasi normaalipainoon, jota olin ihaillut jo paljon aiemmin. Kummalla tavalla ihminen tarvitsee jonkinlaisen esimerkin tai todisteen siitä, että voi pystyä vaikka töitä olisi paljon. Eihän omaa 20 kiloa voi verratakaan siihen miten paljon sinä olet tehnyt töitä pudottaessasi 60 kiloa mutta samoja ajatuksia varmasti on kaikilla laihduttavilla. On hölmöä - ja ehkä hieman noloakin - että sinusta, ihan vieraasta ihmisestä, on tullut minulle inspiraation lähde omaan laihdutusprojektiini, jota itse en kyllä tee mitään laihdutusohjelmaa avuksi käyttäen. Halusin vihdoin tulla sanomaan ensinnäkin onnittelut mahtavasta saavutuksesta ja toisekseen kiitokset siitä, että olet jakanut näin inspiroivan tarinan!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.