Sisällön tarjoaa Blogger.

LOMA - KUN KAIKKI ON KOOSSA (SIS.ALEKOODIN, SYYSLOMATARJOUS)


Me vieteeiin viikonloppu rentoutuen, oma elämäntaparemonttini oli niin suuri projekti, jossa perheeni (mies ja tyttö) ovat olleet niin suuresti läsnä, tsempanneet ja potkineet eteenpäin, että halusin järjestää heille jotain kivaa, sellaista mitä emme ole pitkiin, pitkiin aikoihin tehneet yhdessä.
Saimme blogiyhteistyön tiimoilta majoittua Katinkullan Villas- huoneistoon ja nauttia yhteisestä ajasta kylpylässä polskien ja viettää hieman laatuaikaa, palkintona suuresta projektistani ja kiitoksena perheelleni äärettömän suuresta tuesta.

Itselleni on ollut kova paikka niin henkisesti kuin fyysisestikin aina ylipainoisena kylpyläreissut, vaikka ylipaino ei ole este kylpyläreissuille (tiedän), varsinkaan sille uimiselle ja takaan ja tiedän, että kaikenlaiset ihmiset ovat niihin varmasti tervetulleita ja kaikenlaiset ihmiset niissä käyvät, mutta oma päänuppini on silti tehnyt tepposia. En ole kokenut oloani hyväksi uikkarit päällä ja en ole innosta kiljuen halunnut näyttäytyä vähissä pukeissa ylipainoni kanssa, sitä on hävennyt omaa olomuotoaan, koska ei ole ollut sinut painonsa kanssa, joten siitä syystä olen jättäytynyt aina suosiolla hotellihuoneeseen miehen ja tytön räpiköidessä.Tämä Holiday Club Katinkullan kylpyläreissu oli osaksi itselleni sellainen vanhojen "esteiden" ylitsepääsemiseen tähtäävä loma. Halusin päästä omassa projektissani eteenpäin ja saada pinttyneitä tapoja ja esteitä pois elämästäni. Voitte vain kuvitella kuinka innoissaan meidän neiti oli tästä lomasta sillä kerroin heti alkuun, että tällä kertaa äitikin tulee kylpyläosastolle pulikoimaa ja nautiskelemaan oman perheen yhdessäolosta. Tyttö oli ihan haltioissaan. 

Me majoituttiin Holiday Club Katinkullan Villas huoneistossa. Kodinomainen huoneisto sopi meidän perheelle enemmän kuin hyvin. Meidän ekaluokkalainenkin totesi huoneessa oltaessa, että tämähän on ihan kuin koti, kysyin häneltä, onko se hyvä vai huono asia ja hän vastasi asian olevan hyvä. Kodinomainen tila kaikkine mukavuuksine ja omine keittiöineen ja saunoineen mahdollisti pienen vauvan kanssa olemisen äärimmäisen helpoksi. Aamutuimaan sai lämmitellä poitsulle puurot, eikä tarvinnut miettiä missä ruokia säilytettäisiin, todella helppoa oltavaa.

Lauantain aamu-uintien ja aamupalan jälkeen vietettiinkin monta tuntia tytölle mieluisassa paikassa, nimittäin Angry birds puistossa, sisäleikkipuistossa, jossa oli erittäin paljon aktiviteetteja neidille. Pää hiestä märkänä sieltä lähdettiin ja kivaa oli.Loma Vuokatissa, Katinkullan kylpylässä oli erittäin onnistunut, en olisi voinut parempaa palkintoa miehelleni ja tytölleni tästä omasta elämäntaparemontin tukemisesta antaa, he molemmat nauttivat siitä kun äitikin kerrankin halusi osallistua uimiseen. Hieman sydäntä särkien me sunnuntaina luovutettiin avaimet, sillä olisimme viihtyneet paikassa pidempäänkin, niin hyvää se teki meidän perheelle, se yhdessä tekeminen ja oleminen jokaisella eri osa-alueella.
Näin jälkikäteen ajateltuna elämääni ylipainoisena niin se on oikeasti rajoittanut omaa elämääni tai paremminkin niin, että minä olen rajoittanut sitä, huomasin nimittäin kylpylässä mistä kaikesta olen pidemmän aikaa jäänyt paitsi ja pitäisi muistaa, että ylipaino ei todellakaan ole este, etteikö voisi suunnata kylpylöiden allasosastoille nautiskelemaan ja viettämään aikaa perheen kanssa, se tekee hyvää kaikille ja saa lapsetkin ihan eritavalla fiiliksiin kun koko perhe on koossa, joten älkää tehkö samaa virhettä kuin minä, vaan suunnatkaa lastenne iloksi uiskentelemaan.

Tässä palasia meidän lomasta. Sisustuspainotteinen blogi kun on kyseessä niin aika paljon tuli kiinnitettyä huomiota paikan sisustamiseen ja kivaltahan siellä näytti, tunnelmallisia yksityiskohtia ja kivoja nurkkauksia.

Minä päätin satsata lomallamme myös itseeni ja omaan hyvinvointiini ja tästä kuulettekin sitten seuraavassa postauksessa :)

Holiday Club haluaa tarjota blogini lukijiolle syyslomatarjouksena 10 % alennuksen Holiday Club -kylpylähotelleista ja Villa-lomahuoneistoista.  Alennuksen saat kirjoittamalla koodin UNELMIA 10


Koodi on voimassa 18.10.2015 asti, matkustusaika 30.11.2015 asti.  Varaukset tehdään tämän linkin kautta !

15 kommenttia

 1. Ihanan kuuloinen kylpyläreissu teillä takana! Kivalta näyttää myös huone, jossa majoituitte. :)

  Mukavaa keskiviikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huone oli kyllä ihana, sellainen kodinomainen josta suuret plussat :) helppoa matkustamista vauvan kanssa kun on kaikki tarvittavat huoneessa :)

   Poista
 2. Ihana loma ja tarina tällä lomalla <3 varmasti ihanaa teullä oli :) perheen laatuaikaa parhaimmillaan <3

  Ihanaa päivää Johanna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loma oli kyllä erittäin ihana ja oli itsellä niin super ihana tunne kun pystyi ja pääsi nauttimaan myös kylpylänpuolella olemisesta koko perheen voimin <3

   Poista
 3. Viihtyisän näkönen paikka! Ja kuulosti niin kivalta, kun olette kaikki nautiskelleet tuolla:)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanan näköistä ja tosi kauniisti olit ajatellut perhettäsi! Varmasti ikimuistoinen reissu <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perhe on tärkeä, joten yllätykset heillekin ovat joskus paikallaan <3

   Poista
 5. Katinkulta on kiva paikka lapsille. Harvoin ollaan yötä kun matkaa on vain 60 km. Sotkamossa on kivoja kauppoja vaikka onkin pieni paikka. Kiva kun pääsitte nautiskelemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei ollenkaan käyty kaupoilla, syömässä käytiin yhtenä iltana jossain kebab paikassa :)

   Poista
 6. Olen itse ylipainoinen eikä se ole estänyt minua käymästä kylpylöissä. Omalla kohdallani se ylipaino on ihan oma "häpeä", vaikka en itseäni häpeäkään tällaisena kuin olen. Olen sinut itseni kanssa, mutta tottakai terveydellisistä syistä painoa pitäisi saada alaspäin. Ja huomenna alkaa se oma elämäntaparemonttini! Hyvänä moottorina siinä on uusi perheenjäsenemme, koiranpentu, joka vie lenkille vähintään kerran päivässä :) Remontti on alkanut monta kertaa, ja tähän asti myös yhtä monta kertaa loppunut. Olen miettinyt mikä olisi nyt se juttu joka auttaisi pysymään päätöksessä? Ehkä se voisi olla joku matka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan huippua, että et ole antanut ylipainon haitata kylpylässä käymistä, voi kunpa itsekin olisin pystynyt <3

   Ihan mahtavaa, että olet päättänyt aloittaa ja ottaa uuden suunnan elämässäsi, ihanaa <3 toivotavn kovasti tsemppiä sinulle.

   Suosittelen asettamaan välitavotteita, ja kun saavutat aina välitavoitteen niin voisit tosiaan palkita itsesi jollain tavalla, ehkä lopputavoitteen saavuttamisesta antaisit itsellesi ja perheellesi palkinnoksi matkan :)

   Poista
 7. Mukavaa kun teillä on ollut onnistunut retki. Kiitos ihanan rehellisistä kirjotuksistasi Johanna :) Huomaa, että olet sinut itsesi kanssa ja se on aivan mahtavaa <3 Syyslomaksi olis kiva päästä jonnekin reissuun, mutta nyt taidetaan säästää pidempään matkaan, josta haaveiltu kauan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä olen tosiaan sinut itseni kanssa, näen itseni aivan uudella tavalla ja tätä minäkuvaa ja peilistä näkyvää naista rakastan, enää se ei ryve itsesäälissä tai ole epävarma <3

   Poista
 8. Annoitko tyttärellesi (huomaamatta) sanattoman viestin et lihavana ei sovi mennä uikkaeissa kylpyläosastolle pulikoimaan?
  Lapset hoksaa uskomattoman paljon vaikka eivät sitä tuo julki.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.