Sisällön tarjoaa Blogger.

SYKSY JA SISUSTAMINEN

Syksy on sisustajan parasta aikaa, näin taitaa ainakin monissa blogeissa olla. Kesän jäljiltä käperrytään jälleen sisätiloihin ja aletaan nautiskelemaan kodin pienistä yksityiskohdista ja luomaan pitkää talvea varten pesämäistä tunnelmaa sisälle. Mitä sinä ajattelet, saako syksy ja pimenevät illat ja koleat päivät sisustuskärpäsen puraisemaan ? 

Itselläni ei tällaista kärpästä tänä vuonna ole oikein iskenyt, olen vain mahdollisuuksien ja ajan salliessa pyrkinyt karsimaan turhaa tavaraa nurkista. On kiva huomata ja oivaltaa se kuinka omassa kodissa ainakin pätee sanonta; vähemmän on enemmän ja turhalle pikkutavaralle ei ole ollut kaipuuta, tasot eivät notku enää erinäisiä kippoja ja kuppeja vaan esillä on vain muutamia yksityiskohtia ja ne riittävät vallan mainiosti. 

Olohuoneeseen halusin kokeilla jotain vähän printimpää kuosia ikkunoihin ja sovitinkin näitä poitsun huoneeseen alunperin ostettuja verhoja, katsotaan nyt kumpaan huoneeseen ne loppujen lopuksi päätyvät, luulen että siirtyvät kuitenkin pojan huoneen ikkunoita koristamaan ja olkkariin hankin jotkut muut joissa olisi hivenen potkua tai sitten palaan tuttuihin ja turvallisiin pellavaverhoihini :) 

Mukavaa keskiviikkoa. 

22 kommenttia

 1. Sulla on aivan ihana blogi, vasta hiljattain sen löysin <3 Ja kotisi on kaunis. Itselläni on oman kodin suhteen samanlainen vaihe, että tekee mieli karsia tavaraa! Olen myynyt kirppiksillä paljon tavaraa, niin sisustuskamaa ja astioita kuin vaatteitakin, pois ja voi että se on jotenkin vapauttava tunne kun pääsee niistä eroon, ihan uusi tunne mulle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon <3

   Sama juttu, ihan mielettömän vapauttava tunne pääsyä kaikesta ylimääräisestä eroon, enää ei kaapit pursuile tai verhoja ole kaapeissa 20 paria, ihanaa löytää tasapaino myös sisustamisessa <3

   Poista
 2. Syksy ja kevät ovat niitä aikoja, kun sisustuskuume tahtoo iskeä. Mulle kävi niin, että ostin lastenhuoneeseen verhot ja nyt ne roikkuu olkkarissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) niin siinä monesti käy että kun johonkin suunnittelee ostavansa jotain ne päätyykin eri tilaan :) mä taidan kuitenkin nyt pysyä suunnitelmissa ja siirtää nää verhot poitsun huoneeseen ja katsoa sitten jos ostaisi olkkariin jotku printtiverhot :)

   Poista
 3. Varasin taas kirppispöydän.. viime syksynä tein samoin.. joten kyllä sitä jotenkin syksyllä taas touhuaa enemmän sisällä ja haluaa turhasta eroon :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, karsiminen on mahtavaa ja jotenkin se tuntuu niin vapauttavalta :) syksyssä on kyllä ihanaa kun saa alkaa viettää aikaa taas sisätiloissa, onhan tätä kaivattukin :)

   Poista
 4. Syksy ja sisustus, ne todella kuuluu yhteen :) :) todella hyvä aihe :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se taitaa suurimmaksi osaksi mennä :)

   Poista
 5. Musta tuntuu, että syksyllä kärpänen iskee, koska tulee vietettyä enemmän aikaa sisällä :)). Samat nurkat alkavat ehkä kyllästyttämään ja mieli kaipaa muutosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) tiedän tunteen, onneksi itsellä alkaa nyt olemaan aika kivasti palaset kohdillaan niin ei tarvitse muutella oikeastaan mitään :)

   Poista
 6. Kirppispussit täyttyy täälläkin :) Keväällä ja syksyllä tulee tehtyä tyhjennys kaikesta ylimääräisestä.

  Kivasti on sielläkin harvennus / vaalennusta tapahtunut <3 Aurinkoa päivääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on käynyt kyllä melkoinen harvennus :)

   Poista
 7. Täällä on kans karsittu varastosta tavaraa, myyty osa ja anettu pois. Vielä jatkuu karsimiset ja voin kans sanoa, että on niin vapauttavaa ko ylimääräiset lähtee pois. Sisustuskärpänen on vähän syksyn aikana iskenyt, mutta ei vielä kunnolla :) Ostin yhet tyynyt, mutta palautinki takaisin...väri ei ollutkaan sopiva :( Saa tämän remontin ekana valmiiksi... Wc-tila nyt valmis, muutama viimeistely jutta. Sitä haluaa nyt vähän sisustaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monella tuntuu olevan nyt melkoinen karsimisvimma :) meillä alkaa onneksi olemaan jo loppusuoralla :)

   Poista
 8. Sisustuskärpänen on kyllä puraissut ja jotakin pientä muutosta pitäisi saada.
  Ehkä vähän jotain väriä...mutta loppujen varmaan käy niin, etten uskalla laittaa mitään väriä, koska olen olen niin värirajoitteinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niin se itselläkin taitaa olla että jos vähän jotain väriä laittaa niin melko nopeasti sitä palaa värittömään takaisin :)

   Poista
 9. Hei! Saanko kysyä mihin sen aika vasta ostamasi vanhan ruskean vitriinin olet laittanut? :)
  T:lukijasi joka sitä ihasteli :)

  VastaaPoista
 10. Kyllä se sisustuskärpänen puree syksyisin, ja onneksi puri sillä sitä olin vähän jo odotellutkin! :) syksyllä yleensä haluaa tehdä vähän isompia muutoksia ja vaikkei sisustuksesta hirveästi karsisi, kyllä sinne kirppispöydällekin yllättävän paljon tavaraa löytyi kaapinpohjalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sä ootkin maalailut teillä ahkeraan :) itselläkin tekis mieli sutia seinät valkoiseksi mutta meillä on
   Tapetti niin en taida viitsiä :) laiskuutta siis ilmassa :)

   Poista
 11. Kyllä tää syksy totisesti saa aina sisustuskärpäsen valloilleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä odotellaan kärpäsen puremaa ja luulen että sitä ei tänä syksynä tulekaan, tai no ostin mä uuden valaisimen keittiöön :)

   Poista

Kiitos kommentista.