Sisällön tarjoaa Blogger.

SYKSYINEN SÄÄ

Harmaa, kolea ja syksyinen sää, mikä ihana tekosyy on ollut poltella kokopäivä kynttilöitä ja tehdä perusteellinen siivous. On kuulkaa helpottanut siivousta ihan uskomattoman paljon se, että pikkusälää ei ole jokapaikka täynnä ja kalusteita ei ole jokaisessa mahdollisessa nurkassa, joten oli tässä valtavassa karsimisurakassa paljon enemmän positiivisia seikkoja mitä alunperin ajattelinkaan :D

Oikeastaan minun piti julkaista tämä postaus jo aamulla, mutta "nukuin pommiin" ja en ehtinytkään saada sitä aamuista omaa aikaa, pitää siis selkeästi alkaa laittamaan varuilta kello soimaan :D On se tämä kotiäitiyskin kun pitää herätä niin aikaisin vaikka saisi nukkua.

Mutta nyt taidan mennä hetkeksi nettimaailmaan surffailemaan kun mies viihdyttää poitsua. Kivaa iltaa.


21 kommenttia

 1. Uudet keittiöntuolit. Jos ovat jyskistä meillä on samanlaiset ja mielettömän hyvät istua ja helppohoitoiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät ole uudet :) nämä oli ennen neidin huoneessa mutta vaihdettiin tuoleja pöikseen kun hän siirtyi pienempään huoneeseen :)

   Poista
  2. Anteeksi kun ylipäätään kommentoin mitään. Olen huomannut, että minulta tulleisiin kommentteihin vastaat aina hyvin kärkkäästi. Tykkään kyllä lukea blogiasi, mutta ainakin kommentoiminen loppui tähän.

   Poista
  3. Nyt kyllä on sinun mielesi tainnut tehdä tepposet, en kyllä millään muotoa ole kärkkäästi kommentoinut, vaika mikä edellisessä vastauksessani on näin saanut päättelemään :) ? Vastasin tuolikysymykseen, että eivät ole uudet ja kerroin tuolien siirrosta .. en kyllä itse huomaa tässä mitään erikoista :D Jos vastaukseni ei miellytä tai se ei vastannut sitä mitä sinä haluat, niin ainahan voi laittaa tarkentavan kysymyksen :)

   Enhän mä hyvänen aika edes tunne sua, joten mulla ole mitään syytä vastailla kivaan kommenttiin mitenkään kärkkäästi, vai :)

   Poista
 2. Voi että, näyttää hyvältä <3 tuo liinakin on niin i h a n a <3

  Mukavaa iltaa <3

  VastaaPoista
 3. Tuo Block lamppu on ihana. Se ois Stokkalla tarjouksessa. Ois kyllä himottanut, mutta nyt en taida raskia ostaa sitä...Leppoista iltaa sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vepsäläisellä tais olla vielä halvemmalla tuo lamppu :)

   Poista
 4. Arvaa olenko himoinnut tuota Ikean hyllykköä (jos se siis on Ikeasta) meille mutta jostain syystä sitä ei enää ole koko mallistossa. Sairaan raivostuttavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku muukin lukija sanoi samaa että on poistunut ikean valikoimasta , miksiköhän ? Mutta on tosiaan ikävää että hyvät tuotteet poistuu

   Poista
 5. Kivalta näyttää kyllä kotinne ja nuo tuolit kyllä sopii tuonne mainiosti :) Kaunista ja harmoonista edelleen.
  Hyvää alkavaa viikkoa sinne. Mie lähen nukkuun, nukkunut huonosti viime yön :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa nämä tuolit menisivät ainakin pari vuotta, aloin kuitenkin säästämään vitroihin :D

   Poista
 6. Ihana koti teillä ja nykyinen ilme on kyllä harmooninen ja tyylikäs. Mistä tuo vahakangas on? Tykkään siitä.
  Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vahakangas on kodin ykkösestä , olisikohan ollut annosarjan vahakangas :)

   Poista
 7. Kaunista ja valoisaa :) Täälläkin on nautittu kynttilöiden polttelusta! Jospa tänään pääsisi siihen siivouspuoleenkin kiinni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilöitä on niin super kiva poltella <3

   Poista
 8. Tuo harmaa oon niin kaunis sävy♡ Joka kerta ihailen sitä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.