Sisällön tarjoaa Blogger.

TYHJÄÄ


En ole koskaan ajatellutkaan sitä mitkä jotkut lukijat ovat sanoessaan tarkoittaneet siitä kun ovat kertoneet joskus aiemmin meidän keittiöntasoilla olevan liikaa ja paljon tavaraa, nyt todellakin huomaan sen kun karsiminen tapahtui myös keittiössä. Esillä on ainoastaan pakolliset kodinkoneet, jotka nekin haluaisin piiloon kaappeihin, mutta ainakaan tässä vaiheessa se ei ole mahdollista. Kovasti olisi myös kipinää keventää keittiönilmettä purkamalla yläkaapit pois, mutta ainakaan tässä vaiheessa ei taideta moiseen urakkaan ryhtyä :)

Jahas, poitsu kuulostaa heräilevän, joten täytyy taas rientää arkiaskareiden pariin hänen kanssaan, mukavaa tiistaita. 

36 kommenttia

 1. IhanA tuo teidän uusi värimaailma! Harmaa ois kans niin mun juttu. Mietin kanssa yläkaappien ovien poistoa kun tuonne keittiöön pitäisi saada muutosta ja keveyttä. Samoin kodinkoneita on pöydällä jos jonkinmoista. Meillä ei ole paikkaa mihin niitä laittaisi ja kaikkia vielä käytetään päivittäin. Liika tavara ahdistaa minuakin, silti tasoille kertyy jos jonkinmoista. ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) sun pitää myydä ylimääräiset niin ei kerry tasoille tavaraa :) mulla ei ole enää mitä niille keräsi niin pysyy tyhjänä :)

   Poista
 2. samoilla linjoilla ja väreillä,,joskus tulee joatin sälää mut ei mitään pientä piperrystä koskaan ..varsinkin kun lapset oli pieniä ,,kaikki törky piiloon ja nyt puhdistuksenkin kannalta,,siis tyhjää niinkuin pääkin välillä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta että puhdistus ja siivoaminen on tosi paljon helpompaa ku ei oo mitään turhaa :)

   Poista
 3. Siinähän olisi tulevaksi viikonlopuksi puuhaa...purkaa kaappeja :D

  Kivalta näyttää raikas keittiönne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me lomaillaan tulevana viikonloppuna niin ei oo aikaa :D

   Poista
 4. Kauniilta ja selkeältä näyttää.En ole mikään asiantuntija mutta en purkaisi yläkaappeja pois jos laitat avohyllyjä niin taas on tavaraa näkösällä...tää on vain mun mielipide.Mullakin ois sama projekti eessä eli tavaroiden raivaamien mutta inspiraatio hukassa..sitä ootellessa ...Hyvää syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En laittaisi avohyllyjä, muutoinhan kaappien purkamisessa ei olis mitään järkeä :) pari kivaa kohdevaloa ja se ois siinä :) meillä riittää alakaapeissa niin hyvin tila että hyllyille ei ois tarvetta :)

   Poista
 5. Siinä vasta suunnitelma. Saa nähdä mitä täälläkin jää esille ja mitä ei kun viimeisetkin sähköpistokkeet yms paikalleen saan ;)

  VastaaPoista
 6. Teillä on niin kaunista ja levollista! Minun silmääni ei ollenkaan tyhjän näköistä :)

  VastaaPoista
 7. Ihanan raikkaan näköistä! Olis niin huippu nähdä vertailu kuvia esim olohuoneesta ja keittiöstä niiltä ajoilta kun tavaramäärä oli enimmilllään vs nykyhetki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska idea :) mulla vaan on ne vanhat kuvat vanhalla koneella joka ei käynnisty enää, toki vanhoista postauksista vois kaivella kuvat :)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos :) Itsekin tykkään, että nyt on rauhallista ja simppeliä :)

   Poista
 9. kyllä tämä näin on paljon aprempi kuin se täysin vastakohta :) Oonkohan jo aikasemmin kysyny, mutta tässä omassa mattokamppailussani kiinnitin huomioni tuohon mattoon... Näyttäisi tarpeeksi isolta, eli onko mistä hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on kodin ykkösen harmaa ( laituri tms ?) 200x300 kokoinen matto :D

   Poista
 10. Avaraa ja raikasta :-) Ja kaikenlisäksi niin kaunista! <3 Olet kyllä tehnyt ison työn tavaroiden kanssa, mietin tässä vähän samaa itsekin, ja tuntuu että pystyisiköhän?!

  Näyttää upealta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti pystyt jos minäkin pystyin :) täytyy ottaa E tavaroiden karsiminen oppimisena, itse ainakin olen nyt ollut niin tyytyväinen noihin muutamiin koristeisiin mitä olen jättänyt, ne tulevat niin paljon paremmin esille kuin valtavassa tavaranpaljoudessa :)

   Poista
 11. Nyt olen kyllä ilolla katsellut sinun touhuja!!! Välillä meni liian runsaaksi minun makuun, mutta rumaahan teillä ei kyllä koskaan ollut, enemmän vain tavaraa. Nyt on niiiiin raikasta, simppeliä, moderniakin. Itse sain kipinän, kiitos sinun! Perkata siis kaappeja rankalla kädellä. Aina olin ajatellut että ei meillä paljoa turhaa ole, olenhan niin usein myynyt kirpulla pois. Mutta.....yllättävän paljon löytyi kuule keittiön kaapeista ihan turhia törppöjä, jotka on lähdössä kiertoon. Hyvä näin. Ihana mikä tunne, kun saa pois tavaraa. Ja raivaus jatkuu....täällä. Kiitos kivasta blogista :). Ihanaa syksyä!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ihan liikaa kaikkea ja sekoitettuna eri tyylejä, onneksi heräsin :) se on kuule jännä kuinka sitä tavaraa oikeasti niihin kaappeihin kertyy :) niin sitä oli meilläkin ja mä kävin huone kerrallaan läpi ja tyhjensin kaapit ja myin kaikki paikallisella fb kirpulla ja torissa :)

   Tsemppiä sullekin samaiseen touhuun :)

   Poista
 12. Tykkään "uudesta tyylistä" tosi paljon! Jos lisäavaruutta kaipaat, voisikohan toimia että ikkunan vierestä seinältä poistaisi kaksi yläkaappia eli ikkunaa lähinnä olevan yläkaapin ja kulmakaapin ja jättäisi sivuseinällä olevat paikalleen? Tällöin ikkunan viereen jäisi tyhjää seinäpintaa, mikä päästäisi valon kulkemaan vapaammin ja keventäisi ilmettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa mulla kävi sama mielessä, se varmasti toisi ilmavuutta keittiöön ja antaisi tilantuntua kun nurkka ei olisi ahdettu kaappeja täyteen :) kiva kun ajattelit samaa, tämä vahvisti omaakin näkemystä :)

   Poista
 13. Ihanan näköistä! Mistä olet hankkinut pöytäliinan; tuollaisesta olen haaveillut? : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöytäliina on kodin ykkösestä ja se on vahaliina, todella käytännöllinen mutta silti tyylikäs :)

   Poista
 14. Hei! Hyvältä näyttää. Välillä oli roipetta tod liikaa. Mutta entäs tuo katto!? Kaipaisi varmaan maalia nyt kun on niin valoisaa. Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkäsävyistä maalia ajattelit kattoon? Valkoisesta raikkaampaa sävyä tuskin saa :) meillä on siis valkoinen katto. Ainoastaan yksi lista katossa on puunsävyinen joka onkin maalauslistalla valkoiseksi kunhan aikaa löytyy :)

   Poista
 15. Hyvä idea tosiaan olis poistaa ikkunaseinän yläkaapit. Siinä olis hyvä paikka esim kahvinkeittimen höyrytä :)

  VastaaPoista
 16. Todellakin on niin hyvännäköstä ja raikasta:) ja munki mielestä on hyvä idis et poistaa tuolta ikkunaseinältä nuo kaapit,jos siis kaappitilaa on muuten tarpeeksi:) ja pakko sanoa et nyt tohon keittiöön vois sopia myös erin sävynen taso:)eli joku kylmä sävy,harmaata mustaa tai jotain siltä väliltä..mutta elä mua kuuntele, hyvä se on näinkin:D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta voisi sopia vaikka joku harmahtavaa sävyä oleva taso, mutta tässä vaiheessa ei ole aikomusta keittiörempalle, joten se saa vielä ainakin jäädä hetkeksi toteuttamatta, ehkä :D tiedä vaikka jos muutaman vuoden sisällä innostuis ovet uusimaan kaapistoista niin laittaa sitten :)

   Eilen miehen kanssa vähän suunniteltiin tota ikkunaseinällä olevien kaappien poistamista ja en tiedä tulisiko siltä millainen kun tuo nurkkakaappihan tosiaan jatkuu tuolle toiselle seinustalle, sinnekin puolelle jäisi sellaista tyhjää koloa, mutta haittaisiko se ? :)

   Poista
  2. Entä jos nurkkakaapin poistaa ja siirtää tuon suoran kaapin sinne nurkkaan jatkeeksi? Tai sitten molemmat pois ja jää reilu tila nurkkaan asti? Ihanan helppo suunnitella toisen remonttia ;) Ota nämä ihan heittoina :)

   Poista
 17. Aikaisemmin - entisessä kodissa - täytin jokaikisen nurkan jollain koriste-esineellä tai huonekalulla. Ihan hirveät määrät laitettiin pois tavaraa, kun muutettiin. Nyt haluan kaikki tasot tyhjiksi ja jokaikisen tarpeettoman tai vähällä käytöllä olevan jutskan pois. Helpompi hengittää ja siivota. Heti tuli ihana olo, kun nämä kuvat rävähti esiin. Kannatti. Sen sijaan yläkaappien poistamista en ymmärrä. Varsinkin, jos haluaa tavarat piiloon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on alakaapeissa paljon tilaa, että käytännössä yläkaappien tavarat mahtuisi alas :)

   Poista
 18. Teillä on kaunis ja tilava keittiö, upealta näyttää! Värit ovat just minun mieleen. <3
  Miten olisi kaappien ovien vaihtaminen vetimettömään ja vähäeleiseen vaihtoehtona kaappien purkamiseen?

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.