Sisällön tarjoaa Blogger.

ARVONTA - 5 LIPPUA HYVINVOINTIMESSUILLE

Oulussa on tulossa hyvinvointimessut 10-11.10 jossa myös minä ja meidän muut Laihduttamon valmentajat olemme mukana jakamassa tietoa Cambridge ohjelmasta. Itse olen kertomassa ständillä siitä mitä oma painonpudotus sai minussa aikaan, kuinka sen tein, mitä se vaatii ja kuinka paljon, koen että näiden asioiden kertominen on tärkeää sillä moni kamppailee kilojensa kanssa. 

Meidät tapaat osastolta 24/4, joten tule ihmeessä moikkaamaan jos messuille aiot. 


Henkilökohtaisesti elän tällä hetkellä erittäin jännittäviä aikoja oman elämäntapojen muutosten myötä. Olen kouluttautunut itse Cambridge valmentajaksi ja haluni auttaa muita ylipainoisia ihmisiä on suuri. Koen elämäntehtäväkseni jakaa tietoa ja oppia siitä, millä tavoin kaikki he, jotka kamppailevat painonsa kanssa tekevät sen päätöksen pysyvästä elämäntaparemontista tulevat onnistumaan.  Toivottavasti tämä auttamisenhaluni näkyy myös teille, sillä itse olen aivan fiiliksissä. 

Uskon omaan osaamiseeni ja siihen, että pystyn auttamaan. On ollut ihana huomata se kuinka  moni on saanut kipinän omaan loppuelämän kestävään muutosprosessiin minun tarinastani, kyyneleet silmissä olen niitä lueskellut. Sähköposti, fb:n viestiosio täyttyy ylipainoisten hätähuudoista, jossa haluatte minun auttavan ja kerrotte oman tarinanne, ne viestit ovat niin aitoja ja tunteita herättäviä. Huomaan, että on helppo samaistua ja kuvitella tilanne mitä tunnemyrskyjä viestin lähettäjä käy tällä hetkellä lävitse, se on jotain aivan käsittämätöntä, jota on vaikea pukea sanoiksi. 


Tämä arvonta kohdistuu tällä kertaa heihin, jotka ovat suuntaamassa Oulussa pidettäville hyvinvointimessuille 10-11.10.2015. 

Arvon kaiken kaikkiaan 5 kpl messulippuja. Lipun voit käyttää joko itse tai antaa ystävällesi. 
Arvonta alkaa nyt ja päättyy maanantaina 5.10.2015 klo 09.00, jotta ehdin arpoa lippujen voittajat ja ottaa teihin yhteyttä. Arpaliput täytyy noutaa Oulusta Laihduttamon konttorilta.  

Arvontaan osallistut kertomalla kamppailetko juuri sinä tällä hetkellä painosi kanssa. Mikäli kamppailet niin haluaisitko ottaa uuden suunnan elämässäsi ja pudottaa painoa mahdollisesti juuri Cambridge Laihduttamo Kempeleen tuella, jossa siis minäkin työskentelen muiden upeiden valmentajien kanssa.  

Tämän arvonnan kommentointien julkaiseminen on tällä kertaa erilainen, eli arvontaan osallistujien kommentteja ei julkaista yksityisyyden vuoksi. 

Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitan voittajat heti arvonnan päätyttyä.

Pssst. Jos haluat tuplata tai riplata voittomahdollisuutesi niin käy tykkäämässä Laihduttamo Oulun ja Laihduttamo Kempeleen Arvonta kuvasta, osallistut silloin myös heidän sivuillaan arvontaan :)

Ei kommentteja

Kiitos kommentista.