Sisällön tarjoaa Blogger.

ELÄMÄNTAPAREMONTTI - ASIAT KONKRETISOITUU



En malttanut olla jakamatta teille näitä kuvia, sen verran itse olen oman projektini aikana joutunut työstämään omaa päänuppiani ulkoisen muuttuneen minäkuvani kanssa, että tänään sain hieman lisää konkretiaa asiaan. 

Hei vaan, tässä siis entinen minäni pahvin muodossa ja uudistunut minäni hänen vieressään :D Jos me kaksi kävelisimme kadulla vastaasi, osaisitko tunnistaa yhdeksi ja samaksi henkilöksi ? Minä en tiedä, tuntuu, että en enää edes tunnista vanhaa minääni :D 

Alemmassa kuvassa on ihana valmentaja kollegani Anna-Maija. Meidät kaikki kolme tapaat muuten myös Zeppelinin naistenillassa lauantaina 3.10 klo 19-22 Laihduttamon pisteestä keskusaukiolta, jännää tai ainakin minua jännittää ensimmäinen julkinen esiintyminen :D 

38 kommenttia

 1. En kyllä samaksi ihmiseksi tunnistaisi. Oot saanut huikealla suorituksellasi itsesi niin kauniin näköiseksi.<3 mistä nuo ihanat kengät? pitäisi itselle kengät hankkia ja nuo näyttää kivalta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 itsestäkin tuntuu että olen nuorentunut huimasti :) kengät ovat halpahallista, ostin vaan jotkut tähän ensihätään kun kengänkokokin pieneni laihdutuksen myötä :D

   Poista
  2. Pitääpä käydä halppiksessa:) tsemppiä sinne naisteniltaan <3

   Poista
 2. moi! siis wau! tuosta kuvasta jos ei saa inspiraatiota, niin ei sit mistään!! hyvä sinä! :)

  terkuin tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) tämä pahvikuva teki omalle päälle hyvää sillä muutos on kyllä tämän vierellä melkoinen :D

   Poista
 3. En kyllä tunnistais. Aivan huikean mahtava muutos. Onnea saavutuksestasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) minäkään en ole varma tunnistaisinko itseäni :)

   Poista
 4. Olet uskomattoman hienon muutoksen saanut aikaan, ei voi muuta kuin onnitella! <3

  VastaaPoista
 5. Aivan upeaan tulokseen olet päässyt! Saat olla itsestäsi todella ylpeä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin alan pikkuhiljaa ymmärtämään kuinka iso muutos on ja nämä tällaiset konkreettiset asiat saavat sen itselleni todelliseksi :)

   Poista
 6. Vau, upea suoritus, ei voisi kyllä samaksi tunnistaa. <3

  VastaaPoista
 7. Vitsit olet kyllä upea nainen!!! Annat varmasti paljon tsemppiä samassa tilanteessa oleville, tuo pahvi sinä on kyllä peukun arvoinen :) ei tunnista samaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo en itsekään tunnistaisi jos en tietäisi :D

   Poista
 8. No en kyllä tunnistaisi. Paitsi että olet hoikentunut ihan hurrrrjan paljon, olet myös kasvanut pituutta! Upea muutos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, pituuden kasvu johtuu että ryhti on parantunut, enää ei tarvitse "lösöttää", vai mikä se sana oikein on :D ?

   Poista
 9. En kyllä millään tuntis vanhaa sinää, jos tulisit vastaan. Sulla varmasti on tunne, että sinä teit sen ja sinusta oli tuohon projektiin :) Aivan mahtavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on tunne, että olen onnellinen, en niinkään hehkuta sitä että tein sen. Olen äärettömän tyytyväinen siihen, että olen löytänyt elämänilon takaisin <3

   Poista
 10. Hienoa, Johanna, sä teit sen ja saavutit tavoitteesi. ONNEA! Itselläni uupuu muutama sata grammaa -45 kg:n tavoitteestani. Voit varmaan allekirjoittaa sen, että muutosmatka on ollut tunteikas, varsinkin niinä hetkinä, jolloin katsoessasi itseäsi et näekään sitä vanhaa "tuttua" hahmoa, vaan ihan jonkun muun. Nauti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava tulos ja saavutus sinullakin Päivi, onnea siis myös sinulle <3

   Voin allekirjoittaa täysin, muutosmatka on ollut todella tunteikas, mutta koen tämän muutoksen jälkeisen elämän vielä tunteikkaampana, sen kun etsii itseään ja yrittää sisäistää ajatusta ja peilikuvaa uudistuneesta ihmisestä. Luulen, että työstän tätä asiaa vielä pitkään :)

   Nauti myös sinä <3

   Poista
  2. Johanna, näin mun Cambridge-valmentajakin on monta kertaa tämän matkan aikana sanonut/varoittanut mua, et päänsisäinen prosessi jatkuu laihdutusproggiksen jälkeen vielä pitkään. Ei pelkästään ulkokuori muutu, vaan myös oma ajattelu.

   Poista
 11. Täytyy kyllä sanoa, että olisi vaikea tunnistaa samaksi ihmiseksi. Niin suuri muutos on tapahtunut. Ja hyvin sulla tulee menemään siellä naistenillassa. Itsevarmuus suorastaan säteilee olemuksestasi. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, hyvin se menee, pieni jännitys on kuitenkin hyväksi :)

   Poista
 12. Wau, upeaa!!! Onneksi olkoon :) Todella hieno suoritus. Itselläni olisi samanlainen brojekti edessä, mutta näistä sitä inspiraatiota saa. Että joskos minäkin sitten :)

  Olen ollut aina jojo painonpudottaja, kerralla lähtee paljon mutta se tulee aina takaisin yhtä nopeasti. Mutta josko nyt sitten viimeisen kerran :)
  Tuossa kuvassa jossa vanha sinä ja uusi sinä, näkeekin kaksi eri ihmistä. Nyt sinä hehkut ja olet onnellinen, vaikkakin varmasti olet ollut sitä aikaisemminkin. Mutta kyllä se iloisuus ja pirteys ja ennenkaikkea keveys vaan hohtaa =) Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, pitäisi oppia pysyvät muutokset että jojoilua ei enää tapahtuisi :) tsemppiä myös sinulle <3

   Poista
 13. Muutos on ihan mieletön! Ehkäpä nähdään la, olen esikoisen kanssa tulossa naisten iltaan 😊

  VastaaPoista
 14. Aivan huikea muutos! Ja heh, pakko kommentoida, että sinulle on jäänyt kauniit rinnat laihduttamisesta huolimatta - harvinaista herkkua laihduttavalle naiselle =D Paljon onnea Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HEH :D Nuo rinnat on sellainen asia josta saan aika paljon kuulla, siis positiivista :D :D

   Poista
 15. ONNEA vielä Johanna!!!!! <3
  Ihan mieletön suoritus!

  VastaaPoista
 16. Mieletön muutos! Onneksi olkoon, kyllä voit olla ylpeä itsestäsi.

  VastaaPoista
 17. Todella huikea muutos! Hirmuisesti onnea ja lämpimät halaukset suuresta työstä jonka olet tehnyt <3 Mahtava juttu kertakaikkiaan!!

  VastaaPoista
 18. Huh!ihan mieletön muutos.VAU!näytät niin hyvinvoivalta.Onnea hurjasta urakasta!:) -Sanna

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.