Sisällön tarjoaa Blogger.

ELÄMÄNTAPAREMONTTI: UPEA MESSUVIIKONLOPPU

Voi mahdoton kuinka hulina viikonloppu on takana, messuilut Ouluhallin käsityö- ja hyvinvointimessuilla Laihduttamon pisteellä oli kyllä ihana piristys ja upea kokemus. Sain tavata todella paljon blogini lukijoita ja sekös oli ihanaa, kiitos ja terveisiä teille kaikille minua jututtaneille, olette ihania :) 

Vilskettä riitti kokoajan, joten en ennättänyt kuin sunnuntai aamuna ennen virallista aukeamista napata muutamista messuosastoista kuvia, mutta pääsette näillä vähän mukaan fiiliksiin :) 

Oli valtavan hienoa huomata se kuinka Cambridgen tuotteet sekä painonhallinta ohjelma kiinnosti monia ja iso merkitys ihmisille oli, että he näkivät jonkun henkilön, joka voi sydämestään sanoa onnistuneensa tässä projektissa valmentajan tuella ja taso-ohjelmaa noudattamalla. Ihanan ja tsemppaavan valmentajan, Hannamarin kanssa me puhuttiin lähes taukoamatta koko viikonloppu meitä jututtaneille hyvinvoinnista ja mikä ihana tunne, kun siihen puhumiseen ei väsynyt sitten ollenkaan ja harmittikin kun messut jo loppuivat :D ( Hannamari muuten valmentaa Kempeleen ja Oulun Laihduttamoilla sekä hänet löytää myös Helsingin Töölön toimipisteestä :) )

Messuilla oli kyllä toinen toistaan kivempia osastoja, mitä ennätin katsastamaan, hieman harmittaakin että ostoksia en ehtinyt tekemään kuin vieressä olleelta osastolta, mutta ehkä parempi niin, sille osastolle nimittäin meni jokunen kymppi ( satanen :D ). Mutta eikös se niin ole, että omaan hyvinvointiin täytyy satsata ja etenkin kun sitä ei ole aiemmin tehnyt, niin nyt voi ihan luvan ja hyvän syyn vuoksi satsata itseensä :) ( Näistä ostoksista lisää vähän myöhemmin, sillä aihe on itselle tärkeä ja nimenomaan se on tullut tärkeäksi painon pudottamisen jälkeen ). 

Viikonlopun upeus oli ehdottomasti se kuinka sain kertoa omaa matkaani kohti kevyempää ja huomattavasti hyvinvoivempaa elämää, toisinaan kyyneleet silmäkulmassa kerroin siitä lähtötilanteesta mikä minulla oli ennen tähän projektiin lähtemistä. En tiedä huomaako sitä sinne ruudun toiselle puolen, mutta minä niin haluan auttaa jokaista ylipainoista ihmistä löytämään sen uuden minäkuvan uudelleen, auttaa löytämään sen elämän kipinän, jonka minäkin löysin aivan uudella tavalla painonpudotuksen myötä, haluan omalla julkisella esiintymiselläni edesauttaa sitä että paino ei kenelläkään enää ainakaan nouse. Koen todellakin sydämeni tehtäväksi olla tukena, auttaa ja löytää henkilön minäkuvan jos se on kadoksissa ( tähän tulisi paljon sydämiä :) )

Tällainen viikonloppu täällä, kivaa päästää teitä kurkkimaan tähän omaan henkilökohtaiseen elämäänkin :) Mukavaa uutta viikkoa, iloa päiväänne :)

11 kommenttia

 1. Ei tässä voi kun nostaa hattua edelleen tästä upeasta suorituksesta <3 olet kyllä aivan huikean työn tehnyt ja kuinka se hyvän olon fiilis tulee tänne ruudun toiselle puolelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja vaikka se painon pudotus oli se yksi etappi on se antanut paljon enemmän muuta, elämänilo, onnellisuus , hyväolo <3

   Poista
 2. Ihana lukea tätä siun tarinaa ja kokemista. .varmasti auttaa nii monia kanssakulkijoita ottamaan sen ensimmäisen askeleen.Aina on motivoivaa kun oikeasti näkee ja kuulee näitä onnistumisia.Ihanaa syksyä siule ja onnellisia hetkiä uudella tiellä...hyvä olo näkyy 💟

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, paremmin sitä ihmiset uskoo kun on oikea henkilö konkreettisesti tekemässä sitä onnistumista :)

   Poista
 3. Wautsi wau! Miltä tuntuu, kun on oma pahvinen kuva :))? Siis sä olet niin inspiroiva tapaus ettei mitään rajaa <3

  VastaaPoista
 4. Mulla kans tuli mieleen, että mitä fiiliksiä tulee ko näkee oman vanhan kuvan pahvisena? Kaikille laihduttajille pitäis tehettää vanha kuva pahvisena, niin uskon että motivoi...ettei paluuta ole entiseen. Sulla on kyllä ollut kiva vko loppu ja ihanaa alkavaa viikkoa sinne!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EIhän se kivaa katseltavaa ole tuo pahvi minä :D

   Poista
 5. Mä olen todella onnellinen sun puolesta, kun oot saanut tehtyä tän mahtavan laihdutustyön, ja toivon pelkkää hyvää jatkossakin! Ja kiva, että ryhdyit auttamaan muita. Olen ennenkin kommentoinut, löysin tänne blogiin Cambridge-hakusanalla, itselläni tällä hetkellä lähtenyt 20,x kg ja hyvältä tuntuu. Välillä vaikea nähdä itsessä muutosta tosin, vaikka vaatteista viimeistään tajuaa, että aika paljon on jo lähtenyt.

  Mainostit joskus "laihdutusterapiaa" -ryhmää Facebookissa, sinne olisi kiva liittyä, mutta itselleni on liian iso kynnys liittyä tuollaiseen julkisesti. Mikäli ryhmä olisi piilotettu, liittyisin jo lentämällä, olisi niin kiva kuulla muidenkin kokekmuksia, itselläni kun ei kukaan kaveri/tuttu laihduta tällä hetkellä.

  -J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuntuu, että olen löytänyt niin upean työn itselleni kuin olla ja voi, saan auttaa heitä, jotka ovat tällä hetkellä siinä jamassa kuin itse olin 2014 keväällä <3


   Laihdutusterapiaa ryhmä on suljettu, eli sinne hyväksytään kaikki jäsenet, se ei ole siis julkinen ryhmä :) Tervetuloa sinne vaan, siellä on jo paljon porukkaa :)

   Mahtavasti sinäkin olet saanut kiloja pudotettuja, hienoa :)

   Poista
 6. Hyvää huomenta, sinulle on mukava haaste tänään blogissani <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.