Sisällön tarjoaa Blogger.

INSPIRAATIOTA SINULLE ?

Ihanaa iltaa, ajattelin koota teille kollaasin kodistamme samalla kun muistuttelen teitä Indiedys Blog awards kilpailusta. Blogini on siis ehdolla ensimmäistä kertaa blogiurani aikana Indiedays blog awards kilpailussa, kategoriassa Livingspace / sisustus.

Blogini, sisustuksemme kuin myös minä itse olen kokenut valtavan harppauksen tässä viimeisen puolen vuoden aikana, koen ja ajattelen itse, että olen mennyt jokaisella osa-alueella todella paljon positiivisempaan ja parempaan suuntaan. Koen, että annan ja olen antanut teille lukijoille ison osan itsestäni, henkilökohtaisesta elämästäni varsinkin viimeisen vuoden aikana tämän suuren elämäntaparemontin myötä. Näen itse, että blogistani on muodostunut sellainen elämänmakuinen, aurinkoinen ja hyväntuulen keidas, jossa jaetaan inspiraatiota, elämäntaparemontoidaan ja huolehditaan nykyisin myös siitä ulkoisesta kauneudesta ja hyvinvoinnista. Vuoropuhellaan teidän lukijoiden kanssa, vaihdetaan kokemuksia ja ajatuksia, kuunnellaan mielipiteitä ja tsempataan toinen toistamme, tämä on kokonaisvaltaista vuoropuhelua ja yksin tällaiselle ei olisi mahdollisuutta. Näiden osa-alueiden tiimoilla jatketaan myös tulevaisuudessa ja se on osa minua, rakastan suorastaan aurinkoista ja toivonmukaan teille lukijoillekin kumpuavaa elämäniloa, ihailen sitä kuinka jaksatte ja haluatte päivittäin jättää kommenttia ja elää kanssani tätä "blogi elämää" vaihdellen kuulumisia ja olla elämässäni läsnä 

Jos myös sinä ajattelet niin, että uusi skandinaavisempi, selkeämpi ja huomattavasti yksinkertaisempi sisustustyylini puhuttelee sinua ja uudistunut ja monipuolistuneempi blogin aihekategoria miellyttää ja tykkäät muutoinkin uudistuneesta blogistani ja elämäniloisesta bloggaajasta niin käy ihmeessä antamassa äänesi minulle, olisin erittäin otettu ♥ 20 kommenttia

 1. Ääni annettu täysin oikeutetusti sulle! Sä jos kuka oot sen ansainnu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Juho todella paljon :) laittaisin tähän normaalisti sydämen mutta mies kommentoijalle se ei varmaan ole ihan "säädyllistä" :D

   Poista
 2. IhanaIhanaIhana blogi <3 <3 <3 Yksi lemppareistani!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi S <3 nyt mä täällä pillitän onnesta <3

   Poista
 3. Kävin äänestämässä sinun blogiasi tietty! Kotinne on kaunis ja ihania yksityiskohtia <3

  VastaaPoista
 4. Ääneni annoin aikaisemmin heti, aurinkoinen olemus tarttuu ruudun toiselle puolen ja se on aivan valtavan hieno juttu! <3 Tästä saa voimaa! <3

  VastaaPoista
 5. Menen heti äänestämään blogiasi, sillä se on myös yksi minun lemppareistani ja juuri sanoit sen
  tuossa tekstissä Johanna...annat niin paljon kaikenlaista; Sisustusvinkkejä, terveellistä elämää, laihdutusohjeita jne. kiitos niistä, olet muuten ajatuksissani viikottain, kun meinaan laittaa suuhuni jotain herkkua, niin ajattelen sinua ja suurta urheuttasi vastustaa juurikin herkkuja ja monta kertaa herkut on vaihtuneet terveellisimpiin juttuihin!
  Muutenkin blogistasi huokuu, kuinka lämpöinen ihminen olet<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sari, ihana kuulla, että olen takapiruna olallasi :D Kiitos äänestä, olen sydämestäni kiitollinen <3

   Poista
 6. Ääni annetaan ja olen iloinen puolestasi, että olet tehnyt valtavan muutoksen elämässäsi kaikkiaan ja tuot monelle iloa ja postiivista asennetta :) Moni varmaan saa blogisi sisällöstäsi paljon omaan elämään monella osa-alueella. Onnea ja pidetään peukkuja, että voitto tulee kotiin!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos äänestä <3 ja itsekin toivon että moni lukija voisi samaistua juttuihini :)

   Poista
 7. On upeaa, että laadukkaita bloggareita löytyy täältä pohjoisemmasta kotimaisemistani. Nautin jokaisesta postauksestasi ja ihailen sitä, että teet uusia säännöllisesti. Siksi teen kurkistuksen blogiisi päivittäin ja yllätyn iloisesti. Sisustustyylisi inspiroi ja suuren suuri elämänmuutoksesi kannustaa monia. Ääni sinulle!
  Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta <3 sait hymyn huulille heti aamusta , ihanaa että käyt täällä päivittäin <3

   Poista
 8. Onnea ehdolla olemisesta!! Hieno saavutus!

  VastaaPoista
 9. Tämä on edelleen yksi suosikeistani, oon jo monta vuotta seurannut. <3 Sinulla on ihanat kuvat ja mukava tyyli kirjoittaa. Vaikka aina en ehdi kommentoida, niin usein käyn lukemassa. :) Onnea kilpailuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että tykkäät edelleen <3

   Poista
 10. Äänen annan blogillesi<3 Tämä on kyllä paras seuraamani blogi. Löysin tänne noin vuosi sitten ja lähes päivittäin tulee tarkistettua päivityksesi. Kaikkea hyvää sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos äänestäsi <3 olen sydämestäni iloinen kun seuraat päivittäin <3

   Poista

Kiitos kommentista.