Sisällön tarjoaa Blogger.

LUUMUNSÄVYÄ KEITTIÖSSÄHuomenta vaan. 

En ollut ajatellut enää laittavani esille mariskooleja ja oikeastaan myinkin sellaiset mariskoolit joiden sävy ei vain yksinkertaisesti miellyttänyt silmää, mutta niitä oli tullut ostettua vuonna yks ja kaks :D Tämä luumunsävyinen skooli kuitenkin sytytti ja päätinkin nostaa sen keittiön hyllylle syksynsävyjä vahvistamaan, sopii kivasti kanervan kaveriksi, eikä muutoinkaan pompi silmille. 

Yritän tosissani noudattaa ja tämä on kyllä toiminutkin äärimmäisen hyvin, että ne tavarat joille ei paikkaa esiltä löydy / ne tavarat jotka pitää kaapeissa säilyttää saavat lähteä kiertoon. En jaksa ja halua säilöä enää ainuttakaan ylimääräistä  tavaraa kaappien perällä vain ajatuksella "jos joskus tarviin". Tällainen puhdistus ja kunnon suursiivous kaappeihinkin on melkoisen aikaavievää, mutta se ihana vapauttava tunne kun ylimääräistä ei enää pyöri nurkissa :D

Mukavaa päivää, meillä tämäkin päivä taitaa mennä pikkuisen herran sairastelujen merkeissä, raukalle tuli flunssa.

25 kommenttia

 1. Upea luumun sävy!
  Paranemisia pikkuiselle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se tosiaan kiva sävy :) Ihanaa viikkoa <3

   Poista
 2. Vitsit, mun pitää saada se pirhanan kanerva ostettua. Mikä siinä on niin vaikeaa?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sanos muuta, nyt mars kauppaan ja ostamaan :D

   Poista
 3. Ihanaa karsimista! Siis mä just tänään mietin, että laitan kolmet farkut kiertoon, jotka ovat pyörineet mukana vuosikausia. Eivät siis mahdu mulle. Mutta sitten taas olin, että eieieiei JOKU päivä mä vielä mahdun!! Miten se onkin niin vaikeetaaaaaaa?? Musta tuntuu, että meillä on muutenkin niin paljon sitä kamaa, vaikkakin olen jo karsinut ihan hirveesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muutakuin pois vaan, ostat sit uudet jos jonain päivänä tarvii pienempiä :D

   Poista
 4. Minustakin on tänä vuonna tullut oikea nurkkien ja kaappien siivooja. Vähänkään tarpeeton tavara saa armottomasti lähtöpassit. Vastapainona ollaan huomattu se, että koti on todella paljon helpompi pitää siistinä, kun tavaraa ei pursua joka puolelta. :)

  Paranemisia sinne ja mukavaa syyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikös olekin vapauttava tunne saada ylimääräiset pois nurkista :D

   Poista
 5. Täällä mennään samalla periaatteella eli "vähemmän on enemmän". Tavara ei tästä maailmasta hetkeen lopu, ja kun jättää turhuudet ostamatta ja keskittyy ostamaan vain sitä mitä oikesti tarvitsee/haluaa jää enemmän rahaakin toteuttaa näitä oikeita haaveita :D ei siis olla mainonnan uhreja, vaan "ollaan tietoisia mitä oikeasti tarvitaan/halutaan".... Olen seurannut blogiasi jo monen monta vuotta, ja täytyy kyllä sanoa, että hurjan muutoksen olet elämässä tehnyt.. parempaan päin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, vähemmän on enemmän :D

   Jep, muutoksia on tehty vähän jokaisella osa-alueella ja omastakin mielestä täysin parempaan suuntaan <3

   Poista
 6. Kaunista <3 Juuri yksi päivä mietin että mitä teen kaapissa oleville Mariskooleille koska käytössä ovat lähinnä ainoastaan kirkkaat. Olen samaa mieltä tuosta tavaran keräämisestä, niin vapauttava tunne kun saa turhat tavarat kiertoon ja se avaa silmät siihen ettei kaikkea pientä sälää tarvitse turhaan ostaa vaikka kuinka ihania olisivatkin :) Paranemisia pikkumiehelle ja kaunista päivää teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :D Mullakin oli kaapit täynnä mariskooleja, mutta ei muutakuin myyntiin :D

   Poista
 7. Kivan värinen tuo mariskooli:) teillä nykyään näyttää niin ihanalta ja paljon saa vinkkejä omaan sisustamiseen :) pitäis itekki käydä kaapit läpi ja raivata pois ne kipot, kupit ja muut turhat mitä on lahjaksi saanu eikä oo tullu käytettyä ;)
  Voimia sinne sairastelujen pariin.<3 Meillä kohta puol vuotias ukkeli sairasti flunssaa ja päälle korvatulehduksen. Nyt ollaan jo terveenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihanasta kommentista <3 Kiva että viihdyt täällä.

   Hyvä että olette jo terveenä, meillä pikkumies on aika kiukkuinen kokoajan nyt kun on niin flunssainen :/

   Poista
 8. Tuo on todella upea sävy! <3 Se on rauhallinen, mutta kaunis vivahde! :-) Sopii oivasti syksyyn <3

  Syksyistä ihanaa päivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sopii hyvin tähän vuodenaikaan :)

   Poista
 9. Kaunis syksyyn sopiva väri! Minäkin olen yrittänyt hiljalleen opetella tuota tavaroista luopumista. Yksi ihminen ei vaan voi mitenkään tarvita kaikkea sitä tavaramäärää mitä minä omistan. Prosessi on hidas, mutta menee onneksi koko ajan eteenpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä se prosesi on hidasta :D Mä itse aloitin kun jäin äitiyslomalle ja siitä on 8 kuukautta aikaa :D

   Poista
 10. Kaunis mariskooli upeassa sävyssä!
  Mulla on aivan sama juttu, mariskooleja on nyt myyty monin kappaleinja ne viimeisetkin "jos joskus". Jätin sen yhden ja ainoan (mattavalkoinen), josta pidän. Punainen on vielä jemmassa, jos sitä jouluna kaipaisi tai antaisi anopille?

  Paranemista pikkuiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä myin punaisenkin, ei se sovi meille vaikka kaunis onkin :D

   Poista
 11. Upeat värit!
  Näin ulkosuomalaiselle Mariskooli on jonkinlainen must ja kuuluu siten samaan sarjaan Aalto-vaasin, Muumimukien ja Kivi-lyhtyjen kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se mariskooli tosiaan sellainen, joka lähes joka kodista suomessa löytyy :D

   Poista
 12. Mulla on parinkymmenen vuoden ajalta, aina siitä koboltinsinisestä skoolista lähtien jonka rippilahjana sain, kaikki skoolit varastossa pakattuna. Keräsin niitä tiettyyn pisteeseen asti, ja nyt en ole tainnut pian kymmeneen vuoteen ottaa koko laatikkoa esiin. Tytär sai lohenpunaisen ristiäislahjaksi joten sitä en ehkä sen koboltinsinisen ohella raaski myydä. Mutta kaikki muut sateenkaaren värit saisivat ehkä lähteä :D Kun vain saisi aikaiseksi... vai onkohan sekin tekosyy sille luopumisen vaikeudelle? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luopumisen vaikeus se on varmaan se kaikkein vaikein osuus, mutta koskaan ei saisi liiaksi kiintyä tavaroihin, joten ei muutakuin karsimaan ne ylimääräiset :D

   Poista
 13. Ihana sävy :) Tunnelmallista päivää <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.