Sisällön tarjoaa Blogger.

OMA KAUNEUS JA ULKONÄKÖ + ARVONTA

Ylipainoisena en ole juurikaan välittänyt siitä miltä näytän, en ole oikeastaan koskaan meikannut tai panostanut kauneuteeni. Tiedättekö, jos itseensä ei ole ollut tyytyväinen, sitä on myös vähät välittänyt siitä, miltä ulkoisestikin näyttää. Ajatusmalli on huono ja aina pitäisi pystyä huolehtimaan itsestään olipa ylipainoa tai sitten ei, mutta omalla kohdallani tilanne on nyt vain ollut tällainen. 

Olen ollut super iloinen siitä, että koko tämän muutosprosessin jälkeen omasta kauneudestaan ja ulkoisesta hapituksesta ja sen tärkeydestä on tullut osa elämääni. On upeaa meikata, näyttää huolitellulta ja antaa myös ulospäin kuva, että voin hyvin ja panostan itseeni ja toivon mukaan se tyytyväisyys ja elämänilo paistaa myös tällätavoin ulospäin, on upeaa olla ennen kaikkea naisellinen. 

Olen saanut oman projektini aikana tutustua upeaan Katariinaan, joka pyörittää www.cosmetic.fi  nimistä kosmetiikan tuotteita myyvää verkkokauppaa ( Katariina muuten omistaa myös Morsiusateljee Katariinan Oulussa ). Hänen avustuksellaan ja auttamisen halullaan olen saanut oppia meikkaamisen ja ulkoisen kauneuden tärkeyden osana muutosprosessia. Katariinan opastuksella olen saanut ja löytänyt itsestäni aivan uudenlaisen puolen, sen naisellisen. Se että hyväolo kumpuaa sisältä ja nyt myös ulkoa, on osa kokonaisuutta. Katariina valitsi minulle perusmeikkiin tarvittavat meikit ja vitsit että olen ollut ihan super tyytyväinen, kuinka kivasti sitä voikaan korostaa omia piirteitä ihan vaan meikkaamalla, ihan huippua :D Ja voi miten yksi ripsari voikaan tuoda mieletöntä tuuheutta ripsiin. Cosmeticin verkkokaupassa on myynnissä kuituripsiväriä, jota on paljon mainostettu nyt muoti lehdissäkin. Tämä ripsari tuo kyllä extra paljon pidennystä omiin ripsiin säilyttäen kuitenkin luonnollisuuden, suosittelen ehdottomasti :) 

Itsestäni on upeaa se, että tunnen oikein hehkuvani vielä enemmän kun kasvotkin ovat huolitellut, naisellisuus korostuu ja hyväolo loistaa vielä enemmän. Vaikka suurinosa arkipäivistä kuluukin minulla kotona farkuissa ja t-paidassa haluan silti joka aamu laittaa meikkiä kasvoilleni, korostaa niitä omia hyviä puolia ja tuntea se hyväolo myös sillätavoin. Joku voi ajatella, että tämä on todella pinnallista, meikata nyt kotipäivinä, mutta rehellisesti sanottuna itse koen sen tärkeäksi oman hyvänolon vuoksi :) Ja en voi sanoin kuvailla sitä hyvänolon tunnetta mikä siitä aamun kaunistautumis hetkestä tulee, näytän freesiltä, koen hehkuvani ja terveellisten elämäntapojen rinnalla ne tukee toinen toistaan. 

Näen asian vähän niin kuten painonhallinnassakin, niin kauan kuin vaaka on ystäväni ja uskallan astua siihen, hallitsen tilanteen, mutta siinä vaiheessa kun vaaka muuttuu takapiruksi ja kynnys puntarille nousemisesta kasvaa, tilanne alkaa pian karata käsistään. Tilanne on hieman sama omalla kohdallani myös tässä omasta ulkoisesta hyvinvoinnista huolehtimessa, ainakin tällä hetkellä koen ja näen asian siten, niin kauan kuin huolehdin omasta ulkoisesta kauneudesta ja hyvinvoinnista, pärjään, siinä vaiheessa kun ulkoisen hyvinvoinnin huolehtiminen menee retuperällä, tiedän, että kaikki ei ole hyvin. Ehkä ajattelen hieman hassusti, mutta kirjoitan juuri siten kuin ajattelen :D Millaisia ajatuksia tämä sinussa herättää ? 

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cosmetic.fi verkkokauppa lahjoitti myös blogiin arvontapalkinnon, nimittäin tällaisen herkullisen sävyisen huulilakan. Tämä uusi huulilakka on sellainen "Must have" tuote, jossa yhdistyy siis sekä huulikiilto ja huulipuna. Itse ainakin rakastuin tähän tuotteeseen :D


Uuden sukupolven huulilakka, joka saa huulet näyttämään täyteläisiltä, on nyt saatavana Silk Oil of Morocco mineraalimeikkisarjassa! 
Runsaspigmenttinen ja peittäväSÄVY ROMANCE

Arvonnan säännöt ovat seuraavat: 
Arvonta alkaa nyt ja päättyy lauantaina 17.10.2015 klo 21.00
(voittaja julkaistaan seuraavan päivän aikana) 

Arpalipun voit itsellesi lunastaa alla olevalla tavalla:

  


Ps. Mikäli nimesi takaa ei löydy blogia, toivotaan, että kommentissasi mainitset myös sähköpostiosoitteen, jotta yhteydenotto tavoittaa sinut myöhemmin, mikäli arvontapalkinto osuu kohdallesi.


51 kommenttia

 1. Mukana ollaan :) Itsellä tulee vähän aina meikattua samalla tavalla, mutta onneksi mulla on tässä lähipiirissä yksi ihqu nuori nainen, joka on taitava meikkaaja ja opastanut myös minua "ajan hermolle " näissä meikkausjutuissa. Eihän sitä tarvitse missään täydessä tällingissä aina pyöriä, mutta kiva se on vähän meikata...vaikka olisi kotona :)

  VastaaPoista
 2. Sä olet kyllä niin kaunis ja hehkeäa ja kuohut onnea <3 <3

  VastaaPoista
 3. Hyvä olosi näkyy ulospäin ja tarttuu hyvä mieli ja olo ruudun tälle puolelle <3 upeaa, todella hienoa kun olet löytänyt uusia tärkeitä asioita elämääsi <3 tätä prosessia on ollut upea seurata :)

  VastaaPoista
 4. kuituripsari kiinnostaa ,,mistä niitä saa ostettua netistä ja minkä merkkisiä-..osallistuu kisaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.cosmetic.fi/epages/cosmetic.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2015071404/Products/005

   Heillä on myynnissä ja maksaa 47 euroa :) pakkaus sisältää 1 x Silk Fibre Lash ripsivärin (isompi) ja 1 x Silk Fibre Lash kuitupuikon (pienempi).

   Poista
 5. Tämä kysymys on nyt vähän ohi aiheen; Minkä merkkiset silmälasit sulla? Malli tosi kiva :)Annu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä yhtään muista minkä merkkiset :)

   Poista
 6. Mukana arvonnassa :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 7. Arvonnassa mukana. Täytyy myöntää että välillä omasta ulkonäöstä huolehtiminen on unohtunut. Olenkin ilmoittautunut oman valmentajani järjestämään kauneuspäivään mukaan jotta saan hyviä vinkkejä :)

  VastaaPoista
 8. Nyt täytyy itsekin taas syksyn pimeydessä vähän panostaa ulkonäköön, se piristää:) Mukana arvonnassa.
  66aurinkoinen@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Mukana. pia_turunen(at)luukku.com

  VastaaPoista
 10. Kävin osastolla shoppailemassa, mutta juuri tuo huulilakka jäi ostamatta, kun pakko oli karsia jostain...Olisi siis mukava päästä kokeilemaan ;) marjo.hillipekkola(at)gmail.com

  VastaaPoista
 11. Niin mukana, olet todella löytänyt itsesi!! Kaunis olet.

  marianne.laurinaho@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Mukana :) Olet kyllä huumaavan kaunis...

  ristoreipas@lailanet.fi

  VastaaPoista
 13. Onpas ihana kun saa ammatti ihmiseltä neuvoa. Minäkin odotan muuttumisleikkiin pääsyä nyt - 25kg jälkeen.
  Mukana arvonnassa.
  -päivi-

  VastaaPoista
 14. Mukana arvonnassa :) Kyllä se itseenäs panostaminen on tärkeää ja piristävää. Kyllä minäkin vielä joskus kaivan sen laittautumisen ilon esille ja olen onnellinen omasta itsestäni :)

  VastaaPoista
 15. Mukana ihanassa arvonnassa :) Kävin tykkäämässä.
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Ei ole todellakaan turhamaista meikata ja laittautua nätiksi kotona. Mielestäni sitä kaunistautumista pitää tehdä juurikin itseään varten eikä niinkään muita. Mulla on tuota samaa ripsaria nyt Goalasista testissä ja toimiihan se. Mulla on vain alkanut silmiä kutittaa ja karvastaa pikku hiljaa, ja epäilen johtuvan tuosta ripsarista. En ole koskaan aiemmin saanut meikistä mitään reaktioita...

  Mukana arvonnassa! 😊

  VastaaPoista
 17. Tykätty ja mukana arvonnassa!
  annikkao@yahoo.com

  VastaaPoista
 18. Tykätty in ja mukana arvonnassa. irmastiina@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 20. Mukana mukavassa arvonnassa. Kyllä nimenomaan itseään varten kannattaa laittautua, siitä tulee kiva fiilis! Minä tarvitsisin myös tuollaista meikkausapua ja -neuvontaa, olen niin onneton siinä.

  VastaaPoista
 21. mukana :) teija.sara@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Mukana arvonnassa.
  Asiaa puhut ja meikkaus kivasti mieltä piristää...
  Tuikku

  VastaaPoista
 23. Mukaan arvontaan :)

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 24. Jos mulla olis enemmän aikaa, niin varmaan meikkaisin enemmän, mutta kahden pienen pojan kanssa ei aina kerkeä. Sempä takia mulla onkin ripsienpidennykset, niin näyttää suht hyvältä aina ;) Ja itsellä ainakin tuli varmempi olo omasta ulkonäöstä kun raskauden jälkeen kilot rupes karisemaan. Harmikseen vaan painon putoaminen on jämähtänyt, tai oikeestaan ollaan tultu takapakkia. Kumpa pääsis sokerikoukusta eroon.
  Mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 25. Mukana ehdottomasti! Minä meikkaan myös kotipäivinä, vähintäänkin sipaisu BB-voidetta ja ripsiväriä. Olo on heti huolitellumpi :) Ihanaa päivää!

  VastaaPoista
 26. Mukana ollaan! Meikkaaminen on ihana asia. Se on omaa aikaa ja itseensä panostamista hyvällä tavalla.. :)
  suviviitasaari@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Täällä myös yksi, jonka itsestä huolehtiminen on jäänyt vähän vähille viime vuosina. Liekö syy pienet lapset ja kotona olo vai ihan silkka laiskuus :) Minua myös kiinnostaa tuo kuituripsiväri. Omat ripset ovat tosi pitkät, mutta ei niin tuuheat. Vaikka muuten meikkaaminen on jäänyt minimiin, niin ripsiväristä en ole osannut silti luopua. Mukaan arvontaan.

  VastaaPoista
 28. Arvonnassa mukana. Kotona olleessan ei tule pahemmin meikattua, mutta jos ihmisten ilmoille lähtee niin kevyt meikki. Kiva sitten juhliin oikein kunnolla laittautua, sitä onki sitten ihan erinnäköinen ko tavallisesti. Ihanasti hehkut hyvää oloa siellä ja varmaan moni saa sinusta virtaa omaan laihuttamiseen ja just tuolla iloisella positiivisella asenteella :) Muuten...mulla oli sulle blogissani haaste, nappaa jos ehdit tehä sen :)

  VastaaPoista
 29. Mukana :) kiitos ripsari vinkistä! jasminella82 ät gmail.com

  VastaaPoista
 30. Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Arvonnassa mukana. Tykkäsin Cosmeticin sivuista.
  Itse en meikkaa lainkaan kotona ollessani, mutta ulos ovesta niin täytyy kevyt meikki tehdä.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 32. Tykätty ja mukana ihanassa arvonnassa :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Mukaan arvontaan.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Valitettavasti en ole Facebookissa, joten en voi tykätä.
  Kunpa silti pääsisin mukaan kivaan arvontaan!
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 35. Facebookissa en minäkään, mutta tästä sinun blogista tykkään kympillä. Arvontaankin osallistuisin.. ElinaM

  VastaaPoista
 36. Mukana! Kuten olen ennenkin kirjoitellut, olet todella puhjennut kukkaan! Sen huomaa kuvista, miten olet saanut säkkikaupalla itseluottamusta!

  VastaaPoista
 37. Aivan ihana tuote varmasti! Mukaan arvontaan <3

  VastaaPoista
 38. Mukana arvonnassa! :)

  jolannian@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Ihailen sinua, suuresti <3 Olet tehnyt hirmuisen työn ja se saa minut muistelemaan omaa vuosien takaista rupeamaani. Ja sitä ihanaa oloa, mitä omassa kropassa oleminen sai aikaan. Minä kuitenkin sitten sairastuin ja lakkasin välittämästä itsestäni. Olen antanut itseni repsahtaa, en välitä enää ulkonäöstäni ja siitä vaakasta on tullut se takapiru. Mutta kaltaisesi ihmiset pitävät toivoa yllä. Että vielä jonain päivänä minäkin saan taas itseäni niskasta ja löydän taas oman hyvinvointipolkuni alun. Olen ehdottomasti arvonnassa mukana. <3 Teija Pikkuisia -blogista (www.pikkuisia.fi)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.