Sisällön tarjoaa Blogger.

RUUSUJA ARKEEN


Vähän tiistai-illan tunnelmia, ei mitään sen ihmeempiä. Olin niin super iloinen näistä tänään ostamistani ruusuista, että piti jakaa teillekin yksi fiiliskuva. Kynttilöitä ollaan koko päivä taas polteltu ja vietettyä rentoa päivää samalla vähän kotitöitä tehden. 

On muuten erikoinen ( siis hyvällä tavalla ) fiilis kun kaupassa ihmiset tulee juttelemaan, että "hei, ei me oikeastaan tunneta, mutta luen sun blogia ja ajattelin moikata " :) Erikoista tai enemminkin oikeastaan tilanne aina yllättää, että monet tuntevat / tietävät minut, mutta minä en kovinkaan usein tiedä siitä moikkaajasta mitään, mutta sitähän tämä bloggaajan homma on, sitä on tehnyt itsestään julkisen persoonan ja varsinkin pienillä kylillä se näkyy vahvasti, kuten tällä meidän kylällä. Mutta aikasta upea tunne ja hienoa, että ihmiset uskaltavat lähestyä ja tulla juttelemaan :)

Nyt taidan lähteä itsekin pienoiselle blogikierrokselle kera kaffekupin :)

14 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Ruusuissa on aina ihana glamour taika :)

   Poista
 2. Ihanat ruusut <3 viime viikolla sain myös tumman punaisia ruusuja ja ne olivatkin super ihania <3 vaikka itse ei ole aikaisemmin tullut sitä väriä valittua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin itsellekään tulee punaisia ostettua, oli pakko kokeilla miltä näyttää :)

   Poista
 3. Kaunis kuva <3 Ihanaa kuullä, että ihmiset tulevat antamaan positiivista palautetta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja se että ylipäänsä tulevat juttelemaan on ihan super kivaa :)

   Poista
 4. Vieläkö sulla on se musta vitriini vai saitko myytyä sen?mulla kiinnostas ostaa se jos sulla kiinnostas kaupata sitä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta :) on meillä se vitriini tytön huoneessa, se löysi paikkansa sieltä ainakin toistaiseksi, tosin neiti ei tykkää siitä yhtään, on kuulemma liian iso huoneeseen :)

   Poista
  2. Laitoin juuri vitriinin toriin myyntiin :D laita sähköpostia jos olet kiinnostunut :)

   Poista
 5. Positiivinen palaute ja ylipäätään tervehtiminen on minusta upea juttu, siitä tulee niin hyvälle mielelle!

  VastaaPoista
 6. Kaunis ja herkkä kuva, ruusut ovat ihania. <3
  Positiivinen palaute ilahduttaa ja se on mukava kun joku huikkaa pari sanaa blogista ja hyvästä mielestä.
  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 7. Kiitos tosi mukavasta blogista! Todella kaunis koti teillä, olette sekoitelleet kivasti designtuotteita ja edullisempia vaihtoehtoja. Löysin sinut ihan vasta instan kautta, eilen pyörin ensi kertaa blogissasi. Sinulla olikin paljon asiaa molemmista omaa sydäntä lähellä olevasta asiasta, eli sisustuksesta ja elämäntaparemontista.

  Meillä on kotosalla menossa piakkoin seinäpinnat uusiksi, projekti lähti liikkeelle uudesta sohvasta... Teillä ei selvästi pelätä toteuttaa pikaisesti isojakaan muutoksia, sain teidän seinäpintojen muutoksesta kovasti pontta omaani. Raksavaiheessa kolme-neljä vuotta sitten tuli tehtyä muutama siinä hetkessä hyvältä tuntunut rohkea valinta, kuten vaikka olohuoneen raitaseinä. Nyt en oikein osaa päättää mitä säästetään ja mistä lähdetään liikkeelle, mutta eiköhän se tästä kirkastu kun seikkaillen sinun ja muiden taitavien sisustajien blogeissa. Kiitos siis. Toivottavasti minullakin on pian esitellä sekä muuttunut oma olemus, että sisustus blodissa :).

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.