Sisällön tarjoaa Blogger.

VÄRIMAAILMALTAAN EPÄSOPIVALauantai huomenet.

En ole millään hennonnut laittaa tätä ensimmäiseen yhteiseen kotiin hankittua rusehtavaa sivupöytää kiertoon. Pöydällä tuntuu olevan miehelleni suuri merkitys, sillä hän on jarruttanut ja pyytänyt, että tämä sivupöytä pitää kodistamme löytyä. Tyylillisestihän tämä ei sovi oikein värimaailmaan millään tavoin, mutta en halua olla kunnioittamatta mieheni pyyntöä, joten tällaisenaan tämä meidän nurkissa jatkossakin pyörii.

Pohdin jo aiemmin, että sijottaisinko sivupöydän meidän ns. tuulikaappiin, siellä se toimisi laskutilana avaimille, puhelimille jne. Täytyy tänään hieman kokeilla miten se tuulikaapissa toimisi, sillä tilaa siellä ainakin olisi, joten siitä se ei kiinni jää ainakaan.

Kakkosolohuoneessa oleva nojatuoli on siirtymässä pojan huoneeseen, sillä siellä kaivataan tuolia aikuiselle missä voi istuskella lasten leikkiessä. Tilalle olen kaavaillut Hayn Hee tuolia, mutta vielä ei budjetti anna myöten, joten sitä joudutaan odottelemaan ainakin tovi. Toisaalta haluan nykyisin harkita pidempään hankintoja, jotta vältyn virhelyönneiltä ja turhalta ylimääräiseltä tavaralta :D

Tällaisin ajatuksin täällä tänään, kivaa päivää :)

41 kommenttia

 1. Tuolla on kuitenkin valtavasti tunnearvoa, joten ihana kun on kulkenut matkassanne koko aika <3 Ja vaikka tyyli on muuttunut, niin siitä huolimatta, arvo kasvaa aina vaan :-) Tuo on kyllä kaunis :-) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, pitäisi vaan löytää sivupöydälle "arvoisensa " paikka jostain kodin nurkasta, siten että se ei tyylillisesti kovin riitelisi kodin kanssa :D Nyt varsinkin kun olen yrittänyt luoda koko kodista yhtenäisen, mutta ehkä se toimii parhaiten siellä tuulikaapissa laskutilana noiden laatikoiden ansiosta :)

   Poista
 2. Kaunis tuo sivupöytä, ei kai se haittaa vaikkei kaikki niin natsaakkaan kun on rakkaasta tavarasta kyse :)
  Ne hayn tuolit on kyllä ihania ja sopis teille hyvin.

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, pitää osata kuunnella myös kumppania kun hänelle tuntuu olevan niin merkityksellinen <3

   Poista
 3. Voihan tuon käsitellä vaikka vahalla ja näin saisit siitä paremmin värimaailmaan sopivan. Toisaalta mun mielestä jokin erilainen tuo särmää, rikkoo hiukan 'liian sopivaa'.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaha olisikin hyvä ratkaisu, mutta näissä akaasiapuu kalusteiden maalaamisessa on se huono puoli että se alkaa puskemaan sitä punertavaa sävyä maalin / vahan läpi :/

   Poista
 4. Kaunis on tuo pöytä ja tuo vähän särmää mustavalkoiseen sisustukseen !!

  Oikein ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kaunis , pitää vaan keksiä paikka :)

   Poista
 5. Tuulikaappiin. Ompahan jo niin kuin melkein ulkona. Mieskin ymmärtää tuon vinkin. Turha mikä turha...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas sulla ilkeät ajatukset viikonlopun kynnyksellä :( meillä kyllä kuunnellaan ja kunnioitetaan toistakin osapuolta, onhan tämä hänenkin koti ja hänenkin tavarat <3 toivottavasti et kohtele omaa puolisoasi tuolla tavoin, jos sinulta sellainen löytyy

   Poista
 6. Kaunis pöytä!ja vaikka ei omaan silmään sopisikaan niin usko pois näin kauempaa katsottuna tuo kivaa särmää ja rikkoo kokonaisuuden:)
  Pitäähän sitä toki miestäkin kuunnella,siinä oot oikeassa:)
  T.Anu (jostain syystä en pääse kirjautumaan)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se nätti , pitää vain yrittää keksiä sille sellainen paikka missä se olisi yksinään kivannäköinen ja hillityn näköinen :)

   Poista
 7. Mun mielestä lipasto sopii vallan mainiosti tohon paikkaan missä se on :). Tuo mukavasti väriä valko/musta/harmaa sisustukseen ja tossa paikassa se tulisi paremmin esiin kun on noin hieno lipasto. En välttämättä laittaisi tuulikaappiin vaan etsisin sille paraatipaikan kodista esim. Eteinen. Lipaston päälle voi laittaa sisustukseen sopivia väreiltä olivia tavaroita niin silloin siitä saa yhtenäisen :). Ei kannata hävittää noin hienoa lipastoa ja onhan sillä tunne arvoakin :) <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän eteinen on niin iso että mittasuhteiltaan pöytä ei oikein ole siihen tilaan sopiva :) tätä voisi miettiä myös meidän neidin makkariin, katsotaan :)

   Poista
 8. Se yksi "epäsopiva" väriltään voi olla juuri se piste Iin päälle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, pitää katsoa löytyykö kivaa paikkaa :)

   Poista
 9. Nätti on minustakin tuo pöytä ja samaa väriä(kö) nuiden nojatuolin jalkojen kanssa?
  Rentoa lauantaita sinne<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo nojatuoli siirtyy poitsun huoneeseen kun sinne kaivataan istumapaikkaa :)

   Poista
 10. Sinun sisustusmakusi vaihtuu niin tiheään ja täydellisesti, ettei tuota pöytää kannata laittaa senkään vuoksi kiertoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen ja vakaasti uskon että nykyinen sisustustyyli on se mun juttu, tähän ei näytä kyllästyvät sitten millään :D katsotaan mihin päädytään lipaston kanssa :) pojan huoneessa olisi samaa sävyä oleva piano joten sinnekin se voisi olla ihan kiva :)

   Poista
 11. Kaunis pöytä ja tiedän tunteen ko joku ei natsaa värimaailmaan...olen itekki vähän liian tarkka. Tuo pieni ripaus tätä pöydän sävyä johonkin esim.koriste esineseen ja näin tavallaan pöytä ei jää irralliseksi elementiksi. 3 eri puun sävyä on maksimi mielestäni tilassa :) Kivaa lauantaita sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei , mä en halua enää sillisalaattia, eli ei mitään lisää värejä enää tähän huusholliin :D

   Poista
 12. hei!
  hyviä vastauksia tullut, nimenomaan pöytä toisi teidän kotiin juuri sitä särmää, mikä tekee kodista kuin kodista mielekiintoisen.
  pöytä olisi vastapainona muulle kalustukselle, se juuri korostaisi muiden huoneiden modernimpaa sisustusta.
  sijoita vaikka juuri sinne eteiseen, laskutilana käytännöllinen ja kaunis.

  tämä vain minun mietelmä, jokainenhan tekee itse omat päätöksensä sisustuksen suhteen.
  anna pöydälle mahdollisuus :D

  terkuin tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla vaan ahdistaa se eriparisuus, tiedätkö kun on ollut siinä tilanteessa että krääsää on ja kalusteet on eriparia niin sitä haluaa nyt rauhoittaa kaiken ja pitää kodin ilmeen selkeänä :)

   Ei me pöydästä luovuta, katsotaan nyt mihin se päätyy :)

   Poista
  2. ymmärrän pointtis! entäs jos maalaisit sen kiiltävän mustaksi ja vaihtaisit vetimet yksinkertaisiin nuppeihin, vaikka jopa mustiin...
   mielenkiinnolla odotan mihinkä lopputulokseen päädyt :)
   -tiina

   Poista
  3. Haluaisin että kaikki kalusteet on valkoisia, meillä oli aiemmin sellainen musta puolipyöreä sivupöytä ja jotenkin se tuntui liian tummalta , irralliselta, tosin silloin oli kaikki kyllä eriparia :)

   Poista
 13. Tuo pöytä on ihana ja minustakin se tuo särmää ja mielenkiintoa sisustukseen :) Harmi. ettei pinnan maalaus tms. onnistu. Tosin on se vallan kaunis noinkin :)
  Mukavaa lauantaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalaus ei tosiaan vaaleammaksi onnistu :(

   Poista
 14. Maalaa valkoiseksi tai mustaksi! Sointuu sitten paremmin muuhun sisustukseen ja miehesi saa pitää hänelle tärkeän pöydän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoiseksi jos maalaa niin hetken päästä tuo akasiapuun punertava sävy tulee läpi :/

   Poista
 15. Mulla on samantyylinen, mutta tosi hyvän mallinen ja kokoinen kenkäkaappi. Oon miettinyt maalausta - arvelet siis, että punaisuus tunkee läpi? Hankalia nämä 1990/2000 taitteen muotikalusteet :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis me on kokeiltu yhtä akaasiapuu kalustetta maalata valkoiseksi ( se puolipyöreä pöytä, joka maalattiin mustaksi ) eli siitä alkoi puskemaan punainen mahonki läpi :) sama kävi tytön peilipöydälle, siitäkin alkoi tulla punertavan läikykäs. Mies meinas että se on joku öljy joka sieltä tulee , siis mitä ne käyttää akaasiakalusteissa :)

   Poista
  2. Hei, oletteko kokeilleet ensin Otex- tartuntapohjamaalia (vaikka kaksikin kerrosta jos vaikea tapaus) ja vasta sen päälle pintamaalit. Pitäisi kyllä koteloida kaiken läpitunkevan.

   Poista
 16. Minusta tuo pöytä on täydellinen ja tuo varmasti sopivaa kontrastia vaaleaan kotiisi. Älä ihmees luovu siitä, saatikka tee sille muutenkaan mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on se kiva , en mä sitä raski maalata :)

   Poista
 17. Hei mua kiinnostais tietää mitä olet tehnyt niille muille entisille nykyiseen tyyliin "epäsopiville" kalusteille, esim. keinutuolille, sille itämaistyyliselle sohvapöydälle, itämaistyylisille matoille, vanhoille 60-luvun kalusteille?? Onko ne teillä vielä jossain käytössä vai laitettu kaikki pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keinutuoli oli anopin, se on hänellä :) muut mitä luettelit on myyty ja annettu niitä arvostaviin koteihin <3

   Poista
 18. Toivottavasti löytyy juuri sopiva paikka, se on kyllä ihana :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt se on tytöllä nukkekodin alla, katsotaan kuinka kauan hän haluaa sitä pitää :)

   Poista
 19. Tiedän niin tuon tunteen, että jostain ei halua luopua, mutta se ei oikeastaan sovi mihinkään... Niitä tavaroita meiltä löytyy ja siksi onkin sellainen sekamelska ilman päätä tai häntää meidän sisustuksemme =D Hay Hee tuoli on aivan ihana, ehdotin sitä jo silloin kun pohdit näiden ja sen Hayn:n tuolin välillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep , hayn tuoli on upea ja sellainen täytyy ehdottomasti ostaa heti kun vaan raskii :)

   Poista

Kiitos kommentista.