Sisällön tarjoaa Blogger.

DESIGNSISUSTUSLIIKE OULUSSA

Eilen tuli piipahdettua Oululaisessa Designsisustusliike Spaziossa. Upea liike ja upeat tuotteet. Samalla kun hain työtilaani Hayn tuolin ajattelin ottaa muutaman kuvan tänne blogiinkin. ( Täytyy muuten sanoa, että nyt kun luottokameranani on jo tovin ollut vähän pienempi mikrojärkkäri, tulee sitä paljon useammin kannettua mukana ja näin ollen tekin pääsette useammin kurkistamaan ainakin näihin Oulun seudulla oleviin liikkeisiin).
Siinäpä sellainen unelmien tuoli, Woodnotes k- tuoli laippajalalla, oi oi :D Tässä sävynä on kitti-musta.
En ollutkaan aiemmin nähnyt näitä Block- valaisimia pienempänä, mutta Spaziosta sellainenkin löytyi.
Tällainen myymälä löytyy siis Oulusta, kannattaa piipahtaa jos liikkuu keskustan suunnalla. 

Inspiroivaa tiistaita. Me vietetään loppuviikko ihan kotosalla, viime viikko ja viikonloppu menivät täysin reissatessa, joten pakko hieman rauhoittua ja hengähtää :D Voisin muuten illaksi yrittää kuvailla meidän avaramman olohuoneen ilmettä, toisen sohvan poisvieminen oli todella hyvä ratkaisu ja toi todella paljon lisää tilaa ja avaruutta.

8 kommenttia

 1. Aivan ihana nähdä uusia sisustusliikkeitä, kiitos paljon näistä mukavista postauksista :) todella kivoja katsella ja lukea :)

  Harmaan tiistain iloa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustusliikkeistä saa kyllä valtavasti inspiraatiota, aina ei tarvitse edes ostaa mitään, mukava toisinaan vain katsella :)

   Poista
 2. Oonkohan mää koskaan käyny tuolla 😂

  VastaaPoista
 3. Eihän tuonne uskalla mennä... :D houkutuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkö sinäkään ole oikeasti käynyt koskaan tuossa liikkeessä ?

   Poista

Kiitos kommentista.