Sisällön tarjoaa Blogger.

KOULULAISEN HUONE

En ole tainnutkaan pitkiin aikoihin täällä blogissa näyttää kuvia meidän tytön huoneesta. Tämä on huone, johon minulla ei ole sisustuksen osalta mitään tekemistä. Neiti on tullut täysin minuun ja hän suunnittelee kaikki sisustukselliset asiat täysin itse, pyörittelee kalusteet ja pikkutavaroiden paikat :D 


Värimaailma on täysin tytön itsensä käsialaa. Viikonloppuna olimme käymässä reissussa ja tyttö löysi omaan makuunsa täydellisen maton. Hän oli haaveillut koko lattia-alan peittävästä matosta, mutta eihän niin isoja olekaan, joten päädyttiin sitten yhteistuumin, että ostetaan 200x290cm, jotta matto menee kivasti sängyn allekin.

Huoneen värimaailma noudattelee (äidin onneksi ) kodin linjaa, mustaa, valkoista ja harmaata. Tytön huoneessa pieni väripilkku on tuo räsymatto tyynynpäällinen, josta neidin mielestä löytyy ihan tarpeeksi väriä :D

Romua ja rompetta ei tästäkään huoneesta juuri löydy, myös tyttö on kantanut kortensa kekoon raivauksessa ja on halunnut omasta tahdostaan tehdä huoneestaan simppelin ja karsia turhia tavaroita pois.

Sängyn sijoittelu sai itseni aluksi vähän hieromaan päätäni ja ihmettelmään moista ratkaisua. Kysyin tytöltä mistä ihmeestä hän on saanut päähänsä, että sängyn voisi tuolla tavalla sijoitella huoneessa. Oli kuulemma suunnittelut ja pyöritellyt nukkekodin kalusteilla järjestystä, jonka toteuttaisi omassa huoneessaan. Luovaa ajattelua tuollaiselta seitsemän vuotiaalta :D

44 kommenttia

 1. No vau - eipä heti uskoisi pikkutytön huoneeksi! Meillä on ihan eri meininkin lelua ja tavaraa löytyy vaikka kuinka ja mistään ei luovuttaisi. Barbi ja legoleikit valtaa vielä huoneen, mutta onneksi tytöt hoitaa siivouksen itse. Välillä valloittavat vielä pojankin huoneen. Meillä ihannoidaan Onnelin ja Annelin taloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tyttö ei oikein enää leiki barbeilla tai millään muillakaan leluilla, hän tykkää tosi paljon askarrella,piirtää ja nukkekoti on oikeastaan ainut jolla hän leikkii :D

   Poista
 2. Kaunis huone teidän koululaisella :) Vanhemmistaanhan ne lapset ottavat oppia ja mallia, joten enpä ihmettele, että "samalle polulle" on lähtenyt tavaran karsimisen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, että vanhemmilta ne mallit opitaan :D

   Poista
 3. Kaunis huone! Ja ihana tuo tähti kynä purkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se purkki on tine k home mallistoa :)

   Poista
 4. Wau mikä huone! Mitä tytöstä vielä tuleekaan!?!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä, kovasti tykkää kyllä sisustamisesta ja suunnittelusta :D

   Poista
 5. Kaunis huone! Saas nähdä milloin meidän pikkuneiti haluaa päättää oman huoneen sisustuksesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kyllä se päivä vielä koittaa :D

   Poista
 6. Kylläpä on kaunis huone niin kuin teidän muukin koti. Meillä on siivoiltu leluja ja kaappeja. Toki lapselle vielä jäi leluja mutta hyvä saada osaa poiskin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itsekin tykkään neidin sisustusmausta, hillitty ja simppeli :)

   Poista
 7. Kaunis huone. Pitäis kans saada virtaa alkaa laittaa neidille huone uuteen uskoon. Olen sen tässä luvannut ja muistaa muistuttaa kyllä siitä :)

  VastaaPoista
 8. Onpas vain kaunis huone. Mullakin on haaveena neidin kanssa laittaa tavaraa ihan reilulla kädellä eteenpäin. Pitäis saada ison tytön huone :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin se oli meilläkin että ison tytön huone piti saada :)

   Poista
 9. Nättiä kuin mikä ja ihanan siistiä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän tyttö on kova siivoamaan ( onneksi :)) pysyy huone järjestyksessä :)

   Poista
 10. Tosi sievä huone, näyttää aivan ihanalta <3 tyttö on perinyt hyvän maun äidiltä :)

  VastaaPoista
 11. Onpa tytöllä kaunis huone ja hyvä maku sisustuksen suhteen. On tainnut tulla äitiinsä. Mistä olette hankkineet koulupöydän? On yksinkertainen ja kaunis. Sopisi meidän 13-vuotiaalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöytä on ihan ikeasta :) Yksinkertainen tosiaan ja mukavan siro :)

   Poista
 12. Ei oikein meinaa uskoa,että 7-vuotias on huoneen tuollaiseksi tehnyt! Vautsivau,siellä on kyllä kasvamassa semmonen sisustussuunnittelijataimi,että vapiskaa Tea-Mariiat, Teuvo Lomanit ja muut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :D Totta se vaan on :D Mä oisin itse veivannut sängyn ihan perinteisesti seinää vasten :D Verhot olen minä ostanut omalla päätäntä valtuudella mutta muutoin on neidin käsialaa, kuten viime viikonlopun mattohankinta :D Itse olisin ostanut valkoisen mutta tyttö vaati musta koska se sopii hänen mielestään huoneeseen paremmin ja oikeassa hän oli, se oli täydelline valinta :D

   Poista
 13. Lapsen mieli ei ole kaavoihin kangistunut niin tulee luovaa jälkeä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän neiti on kyllä luova, tainnut tulla isänsä puoleiseen sukuun :D

   Poista
 14. Onpa reipas 7-vuotias! Ja hyvällä maulla sisustaa! :) Minä taisin innostua sisustamisesta 11-12-vuotiaana...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :D Mua itseä ei ole kiinnostunut sisustaminen kuin vasta ekassa omassa kodissa :D

   Poista
 15. Ihana tyttö sulla! Hienoa, että noin pieneltä löytyy päättäväisyyttä ja silmää estetiikalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, hän on kyllä todella tarkka neiti oman huoneensa ja oikeastaan koko kodinkin suhteen :D sanoo varmasti rehellisen mielipiteensä asiaan kuin asiaan :D

   Poista
 16. Vau, aivan ihana huone tyttärellä ja niin nätisti laitettu! Meidän tyttöihin on iskenyt myös huoneenlaittovimma, mutta alkutekijöissä vasta ollaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) on ne tytöt vaan semmoista sisustajia :D

   Poista
 17. On kyllä kaunis huone, ei voi kun kateellisena katsoa :D. Meillä tyttö on 9v, ja edelleen pitää miettiä säilytysratkaisuja pienessä huoneessa tarkasti, että lelut menisivät näppärästi ja ennenkaikkea omatoimisesti paikoilleen. Vielä on silti jatkuvasti kesken legorakennukset, nukkeleikki, barbieleikit, petshopit, ja siihen päälle vielä useampi askarteluprojekti ympäri huonetta :D. Leikit korjataan vain pakon edessä. Mistään ei voi luopua ja edelleen selaa innokkaasti lelukuvastoa joulupukkia varten. On toki kiva että hänen kaveripiirissään vielä leikitään innokkaasti ja mielikuvitusta todellakin riittää, mutta kyllä äiti odottaa innokkaasti sisustuksen puolesta vähän askeettisempaa elämänvaihetta ;). Hyvä muistutus myös kun miettii koululaisten syntymäpäivälahjoja, että kaikille ei enää barbiet kelpaa, vaan on hyvä suorittaa ensin vähän taustatyötä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on kyllä totta että kaikki lapset eivät ole samanlaisia :) meillä tosiaan neiti ei juuri leiki millään, se nukkekoti on ainut millä tykkää värkätä kalustusta :) hän on kova askartelemaan , piirtämään ja tekee mm. Nukeille ja nalleille vaatteita, eli siis on aika luova, mutta tullut selvästi isän puoleiseen sukuun :)

   Meillä neiti sano että ei toivo mitään turhaa tavaraa joululahjaksi lelukuvastoista, toivomuslistalla oli vaatteita, puhelin ja jotain babyliks? Huulipunaa :D :D

   Poista
  2. Tästä varmaan tytön toiveessa kysymys

   http://www.olivialehti.fi/strictly-style/2014/07/baby-lips/

   T. Virpi

   Poista
  3. Heh :) no juuri tuo, kiitos <3

   Poista
 18. Kiva huone tyttärellä ja voi miten tuttua tuo tavaroiden siirteleminen. Minun tyttäreni tekee sitä nykyisin omassa kodissaan.
  Todella kiva tuo matto kun on iso. Mistä hankit sen? Oliko muita värejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on haaparasta rustasta :) kokoa tosiaan se 200x290 ja n. 100 euroa taisi olla hintaa :) muitakin värejä oli, valkoista ainakin :) haaparannassa on tosi hyvä se matto valikoima ja mikä parasta, hinnat on edullisia suomen hintoihin verrattuna :)

   Poista
 19. Kaunista teillä kyllä on, mutta kylmää. Kaikki elämän jäljet tuomitaan romuksi, romppeeksi tai krääsäksi ja piilotetaan silmiin sopiviin säilytyspaikkoihin. Ymmärtäväinen lapsi lienee ottanut jo opikseen ja se normaali lasten leikki on krääsänä ja sotkuna loppunut. Surullista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä sotkua syntyy askartelemisessakin ;) miksei lapsi saa leikkiä juuri niitä juttuja mitä itse haluaa ? Miksi vanhojen pitäisi ohjata lasta barbi leikkeihin jos häntä ei kiinnosta ? Ei kaikki lapset ole samanlaisia :)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Tuskinpa kukaan sisustusbloggari laittaakaan kuvia siitä, kun talo on mullin mallin. Sotkustakin voi inspiroitua, mutta kyllä minusta on kiva katsella näitä kuvia, joissa yksityiskohdatkin on mietitty kuntoon. :) Kaunis huone teidän neidillä, meilläkin koululaisen huoneen päivitys käynnissä parhaimmillaan.

   Poista

Kiitos kommentista.