Sisällön tarjoaa Blogger.

KUTSU LUKIJAILTAAN - ILMOITTAUDU MUKAAN

Me päätettiin Luumuttaren Sannan kanssa järjestää teille lukijoillekin jotain pientä, pientä irtiottoa arjesta, vähän hemmottelua itselle ja ehkäpä jotain kaunista kotiinkin, mukavaa yhdessäoloa ja rentoa jutustelua. Lukijailta ikään kuin kiitoksena teille ihanille seuraajille, jotka päivästä toiseen jaksatte käydä kurkkimassa kuulumisia.

Illan aikana Mia Design sisustusliike kertoo talven sisustustrendeistä ja illan aikana tehdyistä ostoksista saat -15 % alennuksen. Lisäksi illassa on mahdollista saada meikkiopastusta ammattilaiselta ja vinkkejä miten juuri sinun kannattaisi meikata, mihin asioihin kiinnittää huomiota jne. Lisäksi me tarjoamme Sannan kanssa hyvää seuraa ja rentoa fiilistä ja vähän purtavaa :D

Joten jos kalenterissasi on tyhjää ja haluat tulla moikkaamaan minua ja Sannaa Mia Design sisustusliikkeessä järjestettävään lukijailtaan, niin ilmoittaudu ihmeessä mukaan samantien, paikkoja on rajoitetusti ja ainoastaan 50 lukijaa voidaan iltaan ottaa mukaan tilarajoitteiden vuoksi. 


Elikkäs perjantaina 4.12.2015 klo 18-21.00. Ilmottaudu mukaan pian, sillä paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautua voit joko Sannalle luumutar@gmail.com tai minulle johanna.harmainen@gmail.com 


8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Sanos muuta, kivaa nähdä lukijoitakin ihan livenä, kun yleensä tulee tavattua vain bloggaajia :)

   Poista
 2. Oo, upea uusi tukka, tykkään! <3 Tosi kiva idea, tulee varmasti mukava ilta! :)

  VastaaPoista
 3. Ihan hirveästi kiinnostaisi, mutta arvaan, ettei ole meilläpäinkään. Paikkakunta olisi ehkä hyvä mainita? Ajattelin, että jossain pohjanmaalla - osuinko oikeaan?

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.