Sisällön tarjoaa Blogger.

PIENIÄ MUUTOKSIA

Muutama päivä sitten teillekin esittelemäni työpisteen puunsävyiset pukkijalat ovat häirinneet itseäni jo alusta saakka, sillä ne erottuvat liikaa ja pomppivat eriparisuudellaan silmiini :D Tiedostan sen, että kontrastia olisi kiva olla ja että jotkut pitivät siitä, että puunsävy tuo lämpöä, mutta täytyy myöntää että kun aiemmin koko koti on ollut eriparia, kalusteissa on ollut kontrastia ja mikään ei ole oikein passannut toisiinsa niin kaipaan ympärilleni nyt värimaailmaltaan neutraalia kokonaisuutta, siis sitä, että sama linja jatkuu koko kodin, eikä sitä, että rikotaan linjaa jossain kohtaa ja harmonia katoaa, ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan. 
Pohdimme mieheni kanssa viikonloppuna työpisteen kokonaisuutta, koska joskus tulevaisuudessa huoneeseen tulee String hyllykokonaisuus niin valkoiset sirot pukkijalat yhdessä ikean valkoisen tason kanssa toimivat myöhemminkin, tästä syystä, vanhoja jalkoja ei maalata vaan ostamme uudet sirot jalat. Työtuoliksi haluan ilmavaa, joka ei umpinaisella selkänojalla luo raskasta vaikutelmaa tilaan, joten tästä syystä mainio ja itseni mielestä kiva ratkaisu ( ei ehkä mitenkään yllätyksellinen tai erilainen) on Hayn Hee tuoli.
Kontrastia tuolille voi hakea laittamalla pitkiä aikoja istuttaessa mustan lampaantaljan, joka luo vähän pehmeyttä sopien kuitenkin huoneen värimaailmaan.
www.finnishdesignshop.fi/, www.rusta.se

Tällaisia suunnitelmia, ei kovin isoja, mutta jo pienillä ratkaisulla saa sen omaa silmää miellyttävän kokonaisuuden  ja harmoniam aikaiseksi.

16 kommenttia

 1. Nämä postaukset on niin kivoja ja mukavia <3 ihania pohdintoja ja varsin hyvältä näyttää :)

  Ihanaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä pohdinnat ovat itsellekin hyviä laittaa muistiin, se tuo uudenlaista näkökulmaa ja minusta on kiva jakaa ajatuksia lukijoiden kanssa koska sieltä voi tulla ihan uudenlaisia vinkkejä joita voi hyödyntä <3

   Ihanaa viikkoa sinullekin <3

   Poista
 2. Ihanan kepeää ja valoisaa. Tiedän tuon kontrastijutun. Meilläkin olisi käyttöä sellaiselle...
  Mukavaa maanantaita Sinulle!♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mutta itsestä tuntuu että nyt ei meille kontrasteja kaivata ollenkaan :D Ihanaa viikkoa Anne <3

   Poista
 3. Voi miten nautin katsella näitä kuviasi!
  Kaunista ja tyylikästä ja tuo punainen neilikka kimppu sopii kuin nenä(päivä) päähän.☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kaunis ihanasta kommentista <3

   Poista
 4. Hyvältä kuulostaa. Itse tykkään puunsävystä sisustuksessa, mutta ymmärrän että se voi pompata silmään. Tämä suunnitelma näyttää juurikin keveältä ja rauhalliselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tällä hetkellä tuntuu ettei kaipaa yhtään kontrastia :D

   Poista
 5. Hyvältä ainakin kuulostaa. Saa nähdä milloin täällä kyllästytään tuohon koivitapettiin, joka teiltäkin sitten lähti ;) Toistaiseks on hyvä näin, mutta kyllä siihen vaan on vaikea yhdistää mattoa tms!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :D Se koivutapetti on haastava sisustuksen kannalta, tuntuu että tila on levoton vaikka kuinka yrittäisi ympärärillä olevilla kalusteilla ja tekstiilivalinnoilla hillitä tilaa :D

   Poista
 6. Hyvältä kuulostaa, eikä ratkaisujen todellakaan tarvitse olla aina niin suuria, pienilläkin jutuilla saa nättiä:)
  Kiva, uusi banneri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, banneri on kyllä ihana, teetätin sen suunnittelijalla :)

   Poista
 7. Hyvää pohdiskelua.
  Meilläkin on työhuoneen valmistuminen kohta edessä ja päästään sisustamaan, joten kovasti näitä juttuja pohditaan täällä meilläkin. Vaalea ja suoralinjainen pehmennettynä höyhenlampulla ja taljoilla - jotakin sellaista kaavaillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selkeä ja suoralinjainen on kyllä ainakin omasta mielestäni täydellinen <3 Minä kävin hakemassa tänään Hayn tuolin ja nakkasin mustan taljan tuolin päälle, tuli upea työpiste vaikka itse sanonkin :D

   Sinunkin suunnitelmat kuulostaa todella upealta <3

   Poista
 8. Vaikuttaa erittäin raikkaalta idealta, välillä on kiva leikitellä pelkillä muodoilla kontrastien sijaan. Hay:n tuolit ovat ihania, meiltä löytyy näitä ruokapöydän ympäriltä. Taljat ovatkin seuraavaksi ostoslistalla, niin antavat vähän istumamukavuutta ja pehmeyttä ruokailutilan ilmeeseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, aina ei tarvitse kontrastia :) itse olen tosiaan niin kyllästynyt kontrasteihin kun jokin aika sitten niitä meiltä löytyi ja paljon, jotenkin kaipaa ympärille rauhaisaa ilmettä :)

   Ehdottomasti taljoja ainakin talveksi :) mä löysin noita mustia taljoja haaparannasta ja laitoinkin jo hayn tuolille yhden sellaisen :)

   Poista

Kiitos kommentista.