Sisällön tarjoaa Blogger.

SELÄTETÄÄN KAAOS

En tiedä kuinka monessa varsinkin lapsiperheessä eteinen ja eteistilan säilytys on yksi murheenkryyni. Pipoja, hanskoja, eriparia olevia villasukkia, huiveja, laukkuja ( lista on varmaan loputon) on sikin sokin eteisenkaapit pullollaan ja rehellisesti sanottuna koskaan ei löydä sitä mitä etsii :D 

Minä voin sanoa että inhoan suorastaan eteisen kaappeja, sinne tulee vaan pikaisesti sullottua ne kaikki lattioilla lojuvat ulkovaatteet ja ovet kiinni, niitä ei sieltä kukaan näe, ajatuksella siis, "poissa näkyviltä, poissa mielestä".  

Onko alla oleva kuva tuttu näky, eripariset säilytyslokerot, kaikki hujan hajan :D

Moni on varmaan seurannut meidän kodin selkeyttämis ja karsimisprojektia tässä koko vuoden. Ikäänkuin jatkumona tälle projektille kuin tilauksesta tarjoutui yhteistyömahdollisuus Orthex Groupin kanssa. Orthex tarjosi minulle blogiyhteistyön tiimoilta SmartStore Basket- säilytyskoreja ja tiesin samantien käyttökohteen koreille, sillä eteinen odotti inspiraation puuskaa siivouksen osalta koko kesän ja syksyn ajan.
SmartStore Basket- säilytyskoreja on kolmessa eri koossa ( 8,12 ja 16 litraa), jonka ainakin itse koin käytännössä todella hyväksi ratkaisuksi. Lisäksi säilytyskoreissa on bambukansi, joka mahdollistaa korien pinoamisen myös päällekäin ja saa kaapin takaosaan esimerkiksi enemmän laitettua sellaisia vaatekappaleita joita ei ehkä niin useasti tarvitse. Etuosassa säilön päivittäisessä käytössä olevat hanskat, pipot jne ja mikä parasta, nyt kaikki kaaos on selätetty sillä jokaisella on oma hylly, johon ainakin tähän mennessä jokainen ( paitsi poitsu :D ) on osannut omat tavaransa laittaa.
SmartStore Basket- säilytyskorit on suunniteltu sopimaan vakiomittaisiin kaappeihin. Kaikki korit ovat yhtä leveitä , joten niiden pinoaminen päällekäin onnistuu hyvin. Korien pienet reiät päästävät ilman kiertämään, mutta ovat kuitenkin niin pieniä, että niiden kautta ei pääse putoamaan mikään korissa oleva pienempikään tavara. Itse ihastuin korien ulkonäköön, yksinkertainen ja selkeä ja kokonaisuus pysyy "katseen kestävänä" :D

Tältä kokonaisuus näyttää nyt, selkeämpää kuin ennen, eikö.
Yhteistyössä www.orthexgroup.fi

40 kommenttia

 1. Näyttää huomattavasti paremmalta! Järjestys on kaiken a ja o :)

  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, järjestys on kaiken a ja o, mutta kumman usein ne kaapit näyttää ihan päinvastaista kuin sitä järjesrtstä :D

   Poista
 2. Näyttää kyllä hyvältä. Kyllä tuollaisilla koreilla saa tosi kivasti järjestyksen aikaan. Tosi kivoja juttuja tullut orthexille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Orthex on tosiaan panostanut nyt tuotteisiin ja varsinkin ulkonäköasihoin, joka on kyllä mahtavaa :)

   Poista
 3. Onpas hieno järjestys! Nuo korit näyttävät sen verran kauniilta, että voisin eteisen kaapin päälle hankkia muutaman, se kun on kaivannut juurikin jotain kivoja säilytyskoreja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä tosiaan kestävät katseita joten mielestäni voi hyvinkin laittaa myös näkyvälle paikalle :)

   Poista
 4. Tyylikkäät korit! Ja nyt on eteinen järjestyksessä. Minäkin aloitin vaatekaappien siivoamisen ensin makkarista ja kauhulla odotan eteisen kaappia ja arkieteisenä toimivaa kodinhoitotilaa. Se on kuin pyörremyrskyn jäljiltä kun on vauvan vaunua ja turvakaukaloa, pyykkejä sekä ulkovaatteita. Se tila järjesteltiin ennen vauvan tuloa ja nyt jo hirmuinen kaaos. Ihana kun saisi tavarat pysymään pidempään paikoillaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on toistaiseksi pysynyt näillä koreilla tuo eteinen hallinnassa joten suosittelen kyllä kokeilemaan :) vaatekaapin alusvastteetkin on mukavasti hallinnassa eikä sokin sokin pitkin kaappeja :)

   Poista
 5. Näyttää hienolta!
  Meillä ei kyllä kukaan jaksaisi avata kantta, ja laittaa tavaroitaan paikoilleen. Paitsi siis minä, joka saisi tehdä sitä koko ajan.
  On muuten harvinaisen inhottava mainos tässä tekstissä taustalla. En nähnyt lukea tekstejä, kun koko sivu on Instrun punainen. Katsoin vain kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih , alussa se kansien avaaminen voi tuottaa haasteita :)

   Mainos pitäisi lähteä kun lataa sivun uudelleen, vinkkinä vastaisuuden varalle :)

   Poista
 6. Nuo puukannet ovat ihanat! :)
  Bongasin eilen sen kummituspuun sinun instassa, mistä löysit omasi? Olen epätoivoisesti yrittäny etsiä sellaista... -S-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin bauhausista , muualla en ole ainakaan täällä Oulun seudulla nähnyt :)

   Poista
 7. Kiitos inspiraatiosta! lähenki tästä raivaamaan eteisen kaappeja ja komeroa..ja voin sanoa, sitä ei ihan hetkessä tehdä..kesävaatteitakin vielä seassa.. puuh.. onhan tässä päivä aikaa..;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) meilläkin oli kesävaatteita ja myös lasten pieneksi käyneitä vaatteita seassa :) kyllä se siitä, päivän aikana saat jo kummasti aikaiseksi :) minä kans täällä mietin että mille alkaisi, meillä molemmat lapset sairastaa, kuumetta ja korvatulehdukset niin itsellä aika paljon luppoaikaa nyt kun nukkuvat vaan :)

   Poista
 8. Ompa fiksun näköiset korit, ja todella kivasti olet saanut laitettua :) peukutus :) näyttää hyvälle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kivat korit kyllä ovat, itsekin tykkään kovasti :)

   Poista
 9. Tosi kivalta näyttää! Mutta minäkin laittaisin ainakin osan paikoilleen ilman kansia. Pitää pystyä ottamaan yhdellä kädellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin tällä hetkellä toimii loistavasti vaikka kaikissa on kannet, joten en ota niin vielä pois :)

   Poista
 10. Aij että tyylikkäät korit. Kelpais niin meillekin pitämään järjestystä. :D

  VastaaPoista
 11. Todella kauniit korit! Näyttääpä lopputulos siistiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, lopputulos on todella siisti :)

   Poista
 12. Onpa harvinaisen silmäämiellyttävät korit!

  VastaaPoista
 13. Itse uskon, että vaikka nuo kannet on kuinka kauniita, niistä tulee vaan lisähaasteita. Voin vaan kuvitella, kun meillä kiireaamuina teinit repii noita laatikoita kaapista ulos ja lattialle jää kouluun lähdön jälkeen kasa kansia ja laatikoita. Hienoa, jos joku saa idean noin niin kuin käytännössä toimimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan kuinka toimii , pitää tehdä vaikka parin kuukauden päästä juttua miten toimii käytännössä :)

   Poista
 14. Kuulostaa tutulta! Teen järjestämisoperaation eteiseen tietyn väliajoin ja joka viikkoa järjesten eteistä ainakin vähän. Niin kauan kun lapset ovat kotona, niin kauan sekavuutta vähän riittää...Kengät hujan hajan ja siihen malliin...Minä se aina niitä järjestelen oman mielenrauhan hyväksi :D Mukavaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :D Itsekin taidan järjestellä enemmän eteistä jatkossa jotta järjestys säilyy :D

   Poista
 15. Kauniit laatikot ja kauniit kannet viimeistelevät. Meillä joutuisin varmaan laittaan jotkut nimilaput tai laput mitä on missäkin :) Eivät kuitenkaan muistais mitä on missäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis näihin kuuluu sellaiset laput joihin saa kirjoittaa kenen kori mikäkin on :D

   Poista
 16. Moikka! Ihan ohi aiheesta, mutta aikaisempaan kyselyysi olisi nyt vastaus cosmetic.fi blogissa puffiness Eraserista:) Toimii!

  http://www.cosmetic.fi/epages/cosmetic.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2015071404/Categories/Blogi/Testiss_Puffiness_Eraser_silm_pussien_ja_turvotuksen_poistaja#MainText

  VastaaPoista
 17. Kiitos vinkistä! Olen etsinyt kivoja kannellisia koreja kylppäriin, nyt löytyi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä toimii kylppärissä varmasti todella kivasti :)

   Poista
 18. Siis eihän nuo kannet nyt ainakaan tuota järjestämistä ja tavaroitten etsimistä helpommaksi tee vaikka ulkonäkö on tietysti kauniimpi. En kyllä ostaisi ainakaan meidän lapsiperheeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyse ei nyt niinkään ole kansista, vaan selkeydestä mitä näillä sain aikaiseksi. Kansien ansiosta laatikoiden pinoaminen päällekäin on mahdollista ja pinotuissa laatikoissa säilyy hyvin sellaisia jotka ei ihan päivittäisessä käytössä ole :D Kyllä ne lapset jaksaa sen kannen avata, ainakin meillä tyttö on ihan hyvin sieltä saanut tavaransa :D Toki en väitä ettäkö kaikkien lapset sitä osaisi / viitsisi tehdä :D Parempihan ne näin on kuin jokainen hanska eri hyllyllä ja aina hukassa ;D

   Poista
 19. Minäkin olen näillä samoilla laatikoita saanut järjestyksen meidän pienen pieneen eteisen kaappiin. Tokikin ilman kansia, koska meillä ei hyllyvälillä ole tarpeeksi korkeutta pinoa niitä päällekkäin ja ne "kyltit" oon lyönyt niihin kiinni, niin helpottaa etsimistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyltit meilläkin on, mutta otin pois kuvauksen ajaksi kun en halua lasten nimiä tänne :D

   Poista
 20. Voih! Mä niin tarttisin tuollaiset mun ompeluhuoneeni kaappeihin. Ei millään tahdo löytää sopivan kokoisia, samanlaisia ja kannellisia laatikoita, jotka vielä näyttäisi hyvältä. Haluaisin, että putiikkini takahuonekin olisi niin siisti, että sinne voi päästää asiakkaat katsomaan. Nyt_ei_ole_niin.... Mistähän noita laatikoita lähtisi etsimään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä tosi näppäriä , suosittelen lämpimästi :) etenkin kun näitä saa pinottua kannen ansiosta niin saa paljon tavaraa piiloon :)

   Ainakin anttiloissa näitä on ja uskon että löytyy ihan prismoista, cittareista jne isoista marketeista :)

   Poista

Kiitos kommentista.