Sisällön tarjoaa Blogger.

SISUSTUSBLOGGAAJAN ELÄMÄÄ

Ehkä tällainen sisustusbloggaaja ei ole parhain näissä "minä itse" kuvauksissa, keltaista naamaa, väärät asetukset kamerassa, kärryissä istuva lapsi ja armoton kiire :D En tiedä kuinka moni on huomannut, että olen alkanut kuljettamaan kameraani joka paikassa mukana, se löytyy siis nykyisin täysin käsilaukun vakiovarusteista, kesällä ostamani Olympus on siis kovassa käytössä ja hakkaa mennen tullen aiemman järkäleeni :D Mutta koska blogi on iso osa minua ja elämääni on kiva raottaa muitakin asioita kuin mitä sisustukseen tulee, ehkäpä te näin ollen opitte tuntemaan minua paremmin, jopa sieltä ruudun toiselta puolen :D
Jos itkeä voisi missä vain, pillittäisin varmaan kokoajan, en surusta vaan siitä uskommatoman suuresta ilosta, joka sisältäni kumpuaa varmaan kilometrien päähän kulkiessani. On vaikea kuvailla tunteita ja tuntemuksia niistä elämän pienistä asioista, joista aiemmin ei ole uskaltanut edes haaveillakaan, tuntuu kuin uusi elämä olisi syttynyt ja avannut täysin uudet mahdollisuuksien portit. 

Vaatekauppoihin mentäessä, se että saat valita koko liikkeen valikoimasta mitä haluat, sovituskoppiin mentäessä, se tunne kun vaatteet oikeasti mahtuvat päällesi. Naisellisuus on kyllä uskomattoman tärkeä asia, johon meidän jokaisen tulisi panostaa jollakin tapaa. En tarkoita sitä, että aina pitäisi olla viimeisen päälle tyylitelty, vaan enemmänkin sitä, että löytäisi itselleen sellaisia vaatteita, joita ylpeänä voi kantaa, eikä kuten itselläni ylipainoisena, että pukeudun mitkä mahtuivat päälle ja yritin peittää itseäni hieman "kaapumaisilla" vaatteilla. 

Tosin huomaan edelleen itsessäni sitä, että aika useasti valitsen ensimmäisenä rekeistä ne hiukan löysemmät vaatteet, yleensä onneksi havahdun ja muistutan itselleni, että "enää ei tarvitse yrittää peittää yhtään mitään, vaan ole tyytyväinen siitä millainen olet juuri nyt, pue päällesi ne vaatteet mistä pidät ja jotka saavat olosi mukavaksi".
Tällä kertaa ostoslistalla oli juhlavaatetta, en mä oikein mitään löytänyt, mutta muutama sovituskuva tarttui kuitenkin kameraan :D Tärkeintähän ei ole ostaminen vaan hyvä mieli, tässäkin asiassa.
Toki, ei se minunkaan elämä pyöri pelkkien vaatteiden tai ulkonäön ympärillä, olen ihan tavallinen kotiäiti, joka viettää collareissa kotipäivät, tukka sykkyrällä ja naama naturellina :D Mutta täytyy myöntää, että uuden pienemmän olemukseni myötä, olen ihastunut vaatteisiin, koska koen että olen jäänyt niistä koko ikäni paitsi, kun ei vain yksinkertaisesti ole löytynyt mitään päälle laitettavaa.
 
Tällaista tänne näin perjantain iltaan, nyt sytyttelemään ulos lyhtyihin kynttilät ja odottelemaan ukkokultaa töistä :D36 kommenttia

 1. Voi mielettömän upea sinä! <3 SIIS WAU!!!! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana kauniista kommentista <3

   Poista
 2. Mukavaa, kun kirjoitat avoimesti! Olet superkaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava jaksa tätä henkilökohtaisempaakin puolta, onhan tämäkin puoli suuriosa minua :)

   Poista
 3. Ihana sinä ja sinusta välittyy se onnellisuus myös muille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että se onni ja onnellisuus näkyy<3

   Poista
 4. Upea kaunotar! <3 On varmasti ihana päästä sovittelemaan mieluisia vaatteita ja huomata miten hyvin ne pukevat! :)
  Terkuin Merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on :)ja se hämmentynyt fiilis joka aina tulee kun joku mahtuu päälle :D

   Poista
 5. Ihana tuo musta pitsipaita ja tuo kampaus pukee sua!

  VastaaPoista
 6. Toivoisin apua, miten sisustaa pieni koti, jossa on makuualkovi. Miten erilaisilla läpinäkyvillä liukuovilla voisi luoda illuusion erillisestä huoneesta, kuitenkaan sulkematta tilaa valolta?!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisiko sinulla mahdollista laittaa tilasta kuvaa minulle sähköpostiin niin osaisi hahmottaa tilaa paremmin :)

   Poista
 7. Ihana sinä! Olet kyllä niin upea! Ja tuo ensimmäinen paita, jossa on pitsiä on myös hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se kyllä kiva :) yhden mekon ostinkin mutta saapa nähdä missä sitä voisi käyttää :)

   Poista
 8. Iso iso halaus! Olet kaiken tuon ansainnut. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Hanna kauniista kommentista <3

   Poista
 9. Olet kyllä todella kaunis :) itsellekin hyvin tärkeää kaikki "tyttöjen jutut", saa pukeutua kauniisiin vaatteisiin, laittaa vähä koruja ja meikkiä ja hiuksia. se on ihana etuoikeus meillä naisilla, mistä kannattaa nauttia :) ja itsevarmuus kasvaa, kun saa pukeutua vaatteisiin, mitkä tuntuu omilta ja hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :)

   Totta, naisten etuoikeus josta piisi kaikkien pystyä nauttimaan ja nyt sen vasta itsekin olen huomannut <3

   Poista
 10. Olet kyllä onnellisuutesi ansainnut, niin suuren työn olet tehnyt nykyisen olemuksesi eteen! Musta pitsitunika sopi sinulle tosi ihanasti! Mukavaa viikonloppua sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon :) itseasiassa musta oli minunkin lemppari ja sen ostin :)

   Ihanaa viikonloppua sinnekin <3

   Poista
 11. Mieletön nainen olet johanna! :) ei voi kun ihailla sun elämäniloa ja asennetta ja niin kaunis olet <3

  VastaaPoista
 12. Oi ihanaa rehellistä,virkistävää tekstiä blogimaailmassa. Innostaa itseänikin jotta sais pudotettua ne kilot jotka ovat pikkuhiljaa hiipineet vyötärölle ikäänkuin varkain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sinulle painonpudotukseen, helppo taival se ei ole kuljettavaksi, mutta mikäli motivaatio on kohdillaan niin sillä pärjää jo pitkälle :D

   Poista
 13. Olet onnesi ja uudistuneen kroppasi ansainnut, joten nauti olostasi myös siellä vaatekaupassa ja sovituskopissa! Näytät upealta nainen!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautin , sillä tämä On niin harvinainen olotila :)

   Poista
 14. Upea olet, otsatukka sopii sinulle tosi hyvin. Tuo painonpudotus on uskomaton, olet hyvä esimerkki niille, jotka kamppailee liikakilojen kanssa. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon :)
   Itsekin tykkään otsatukasta todella paljon :)

   Totta, painonpudotuslukemani on suuri , mutta toivotaan että ihmiset saisivat omasta projektistani uskoa että kaikki on mahdollista :)

   Poista
 15. Kaikki me täällä iloitaan sun mukana tästä kaikesta!!!! Niin mieletöntä. :)

  VastaaPoista
 16. Hyvältä näytät :)
  Minä nostaisin semmosen asian esiin vaan että tunnen montakin upeaa ylipainoista naista jotka pukeutuvat todella upeasti kiloistaan huolimatta. He ikään kuin kantavat kilonsa tyylillä. Että ei se näyttävä pukeutuminen, ja ylipäätään tyytyväisyys omaan itseen, ole pelkästään puntarin lukemista kiinni. Jollekin voi olla kauhistus jos ei ole mitään niin sanotusti mistä ottaa kiinni.. :) Me ollaan niin erilaisia kaikki että ei voi yleistää tätäkään asiaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.