Sisällön tarjoaa Blogger.

TUOLI POHDINTAA - KERROHAN MIELIPIDE

Synkkien ja pimeiden päivien ikäviä puolia on nämä kuvausasiat, millään ei meinaa taas osata ottaa kuvia hämärään aikaan, pitää ilmeisesti kaivella jalusta taas tauon jälkeen esille ja alkaa vaan harjoittelemaan :D

Innostuin tänään kokeilemaan tuota Hayn tuolia, että miltähän näyttäisi Hayn Hee nojatuoli tuossa takan edustalla, jotenkin tykkään kyllä että voisi sopiakin oikein kivasti, mutta sitten taas mietin, että ampuukohan tila tukkoon... hmmm.. mitäs mieltä sinä olet, hitti vai huti :D ?Ja hei pliis, rehelliset mielipiteet :D

Olisko tässä sitä lapsiperheen realitya, lelut lattialla ja sillä tavalla :D

Lupasin sitä kuvaa myös olohuoneesta kun toinen sohva on poissa ja tältäpä tila siis näyttää nyt.

46 kommenttia

 1. minusta takka niin kaunis,että tuoli "pimittää" sitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti :) Itselläkin tosiaan vielä kiikun kaakun mitä ajattelen, joten kiva kun annatte näkemyksiä :)

   Poista
 2. Näyttää kovin yksinäiseltä ja pieneltä kyseisessä paikassa. Tulee mieleen mikä funktio tuolilla olisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tämä ei ole se tuoli joka tuohon tulisi, se toimii siinä vain havainnollistamassa tuoli asiaa :)

   Poista
  2. Oh tulipa luettua huonosti😕,kun katselin kuvia voisi olla kivan näköinen jos tuoli olisi mustana toisi kontrastia myös tuohon suuntaan.

   Poista
  3. Totta, mustanakin voisi olla erittäin kiva, hmmm.. Jään tuumailemaan tuota mustaa :)

   Poista
 3. Hei, Olen seurannut blogiasi jo useamman vuoden ja tykkään kovasti. Täytyy kyllä tunnustaa,että taitaa olla ensimmäinen tai toinen kerta kun kommentoin. Meillä on kanssa hankintalistalla Hayn hee nojatuoli, jouluksi täytyy kyllä ostaa :) Minä laittaisin tuolla järjestyksellä tuolin siihen maton kulmalle takan eteen lähelle sohvapöytää :)

  Jaana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun jätit kommenttia <3 tuohon secton viereen on tulossa k-tuoli joten sen puolesta meillä ei ole tarvetta lisätä olohuoneen keskipaikalle tuolia. Ajattelin itse lähinnä hay tuolia että se toimisi sellaisena kivana seurustelu tuolina jos on paljon vieraita :) kovasti vaan pohdituttaa että meneekö takan seutu tukkoon tuolla tuolilla ja olenkin yrittänyt mittailla , mutta en oikein osaa päättää :) ehkä joutuu jättää ostamatta kun emmin :)

   Hayn tuoli on super ihana <3

   Poista
 4. Teillä on kyllä tosi kaunista ♡ Minä odottaisin ensin nojatuolin kotiutumista ja sitten katsoisin vieläkö kaipaa lisää istumatilaa :) Saahan niitä tuoleja tuotua toisista huoneista tarpeen mukaan, jos tuntuu, että tila menee muuten tukkoon.
  Ihania uusia hankintoja kyllä olet tehnyt! Hay Hee on melkoinen sisustushimotus :) Ehkä joulun jälkeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kun ei meillä ole nojatuoleja toisissa huoneissa, ei missään koko kodissa :D mutta joo , mutustelen asiaa harkiten :)

   Poista
 5. Minusta kyllä ihan passais.ja vois olla tarpeenkin,jos teille tulee vain yks nojatuoli.
  Meillä on samanmallinen olkkari kuin teillä ja meillä oli ennen vain yksi nojatuoli ja sitte kun tuli vieraita esim.pariskunta niin oli vähän kurja istua kolmen vierekkäin sohvalla ahtaasti ja yks nojatuolissa.hankala keskustella istumalla rivissä niinku kanat orrella:)
  Vaikea selittää,mutta ei toiminut meillä..ostettiin sitten kaksi samanlaista tuolia ja nyt on kivempi kun on istuintilaa paremmin:)
  -Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän mitä tarkoitat ja juuri tuota ajatellen sitä hayn tuolia minäkin ajattelin :D toinen ikean kivik sohva on liian massiivinen joten sen halusin pois :) pitää varmaan itsellä odottaa ensin sen nojatuolin saapumista ja sitten päättää hayn kohtalo :)

   Poista
 6. Ihana on tuoli mutta mielestäni ei sovi takan viereen. Takka on aika kookas ja mielestäni tuo tuoli näyttää vähän eksyneeltä. Ihana uusi sisustustyyli, tykkään kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kuten tekstissäkin kerroin, tämä tuoli ei ole Se joka tähän tulisi :) suunnittelin Hay heetä, joka on kookkaampi :)

   Poista
 7. Hinta-laatusuhteeltaan todella huono - kuin myös se Woodnotesin tuoli. Istuinmukavuus ei ollenkaan sitä luokkaa, mitä isolla rahalla odottaisi saavan. Ja liian mainstream.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Istuinmukavuus ja se millaisesta pitää on varmasti makuasia, mä taas tykkään niin k-tuolissa kuin hayn tuolissa istua :D Joten näistä on turha kiistellä :D

   Poista
 8. Tuo takka on niin kaunotar että itse pitäisin varmasti ilman tuolia :) asiassa on niin puolensa. Mielestäni näyttää siis oikein kivalta tuolin kera mutta ilmavuuden kannalta ilman parempi :)

  Kaunis ja niin ihana olkkari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä odottelen eka että tulee se toinen tuoli ja jos se riittää niin sitten en hayta hanki, saas kattoa :D Mutta onneksi ei ole mikään kiire, pitää harkita ja kun tämäkin hayn tuoli on sellainen joka ei heti tunnu oikealta ratkaisulta niin pitää todella tarkkaan nyt miettiä :D

   Poista
 9. Minkä kokoinen lokki valaisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuolia takan eteen menee tukkoon. Itse en pysty istumaan kovin pitkään Hay tai K-tuolissa, mutta mikä ei käy yhdelle käy taas toiselle. Sisustuksellisesti upeita tuoleja molemmat.

   Poista
  2. Hay tuolissa ei tosiaan kauaa viitsi istua se on sen verran kova :) K- tuolissa taas itse tykkään todella paljon istuinmukavuudesta :)

   Poista
 10. Ite olen niin viluinen ja mukavuudenhaluinen, että itselle haluaisin tuolin niin, että siihen voi mennä tulta kohti istumaan :-) Kaunista teillä kyllä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimiiko sellainen muutakuin elokuvissa :)

   Poista
 11. Minusta tuo teidän takka on todella kaunis ja sisustuselementti siis jo sellaisenaan. En ehkä laittaisi tuolia takan läheisyyteen, mutta varmaan oikeamman kuvan saa, kun saat tilaamasi tuolin omalle paikalleen. Oikeastaan minun piti kommentoida jo pelkästään noiden seinien takia :) Tuo harmaa väri, ihana!! Lempivärini ja jos minulla olisi mahdollisuus päättää ympäröivien seinieni väri, niin ehdottomasti ilman epäilystäkään harmaata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinien värivalinta on kyllä ollut onnistunut :)

   Poista
 12. Teillä on niin kaunista! Mutta mielestäni Hayn hee sillä kaikella keveydellä ja ilmavuudella passaisi tuohon varmasti todella kivasti. :)

  VastaaPoista
 13. Tuoli ei kyllä oikein sovi tuohon paikkaan, ei edes isompana, vaikka muuten ihana onkin. Ootko muuten miettinyt takan luukkujen vaihtamista modernimpaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, taidan kääntyä samaan suuntaan, eli ei se ehkä siihen sovi, tukkisi liikaa tilaa :) ollaan mietitty luukkujen vaihtoa ja se on jo työlistalla :)

   Poista
  2. Ei tuo takka luukkujen vaihdolla moderniksi muutu. Ei teidän talo ole ulkoakaan modernia nähnytkään, joten todella omituista että sisällä näyttää tältä :O
   -Mirkka-

   Poista
  3. Öö, haittaako se ? Kyllähän modernejakin taloja sisustetaan 60-luvun kalusteilla ja ei sekään ole kiellettyä, vai ? :) miksi koti ei saa olla just sellainen kuin itse haluaa ? Olisi kiva nähdä sinun täydellinen kotisi niin ulkoa kuin sisältä ;)

   Poista
 14. Kivan nököstä! En kuitenkaa laittais takan eteen mitään tuolia,menee mun mielestä tukkoon ja tulee semmonen olo ettei sille oo siinä tarkotusta vaikka oliskin:D

  VastaaPoista
 15. Olisin kysynyt noista Hay tray-pöydistä.. Kuinkahan käy jos vauva ottaa siitä reunasta kiinni kun on oppinut nousemaan ylös. Tuleekohan tarjotin päälle? Vai onko niin tukeva että pysyy paikoillaan? Olen miettinyt kyseisen pöydän ostoa mutta käytännöllisyys ja turvallisuus arveluttavat kovasti :) kiva blogi sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pohdin tätä samaa asiaa silloin kun tätä hayn pöytää ostin ja kysyin kokemuksia ja kävin liikkeessä testaamassakin :D Eli kyllä se tarjotinosa on niin raskas ettei sitä pikkuiset jaksa nostaa ja keikahtamaan se ei pääse kun tarjotinosuuden ulkopuolella jää ns. rautakehikkoa, jolloin se on kyllä tukevasti paikallaan :D

   Poista
 16. En laittais takan viereen tuolia. En kyl osaa perustella. :D Jotenkin vaan "tuntuu" siltä. Olisitko Johanna ihana ja kertoisit ton Secton jalan halkaisijan? En löytänyt tietoa äkkiseltään. Oon alkanut haaveilla siitä,kun olkkarin kalustusta muutettiin ja nyt sille olisi toivottavasti sopiva paikka..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä Hautasin sen idean, tulis liikaa tuoleja :D jalan halkaisija on 34 cm . Secto on upea valaisin , en voi muutakuin suositella <3

   Poista
  2. Kiitos! Jatkan siis haaveilua...tai siis säästämistä.. ;)

   Poista
 17. Mä en kanskaa laittais tuolia siihen :)

  VastaaPoista
 18. Samaa mieltä minäkin, että ei tuo takanvierusta kaipaa tuolia. Tuo hayn hee on kyllä kaunis, kevyen näköinen tuoli.
  Onko teillä aina siistiä? :D Oispa kiva kuulla miten teidän taloudessa toimii siistinä pito, oletko semmonen koko ajan järkkäävä-tyyppiä vai onko, että kerran päivässä rykäset kodin kuntoon vai?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähes aina on siistiä, mä tykkään siivota js teen sitä useamman kerran päivässä :) en mä tykkää että astiat lojuu tiskipöydällä tai leivänmuruja on pöydällä :)

   Poista
 19. Kamala tuoli.En tykkää ja ei sovi mielestäni ollenkaan. Näköjään ostos himo iskenyt taas vaihteeksi ja desing tuotteet kohteena tällä kertaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäähän sitä jotain myytyjen tavaroiden tilalle ostaa ;) ja mähän en sanonut että ostan, pohdin vaan että sopiiko ;)

   Poista
 20. Ihan sama kyllä tulee mieleen että minimalisoimisen jälkeen on aikamoinen ostohimo päällä ja tilat täyttyy :/. Koita vaan vältellä sitä ostamista, talo on tosi kaunis vähän vähemmällä tavaralla!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.