Sisällön tarjoaa Blogger.

DIY - KYNTTILÖIDEN JOULUINEN ILME

Pienilläkin jutuilla voi saada aikaan jotain jouluista ja  muutoinkin eri vuodenaikoihin sopivia koristeita. Nyt varsinkin kun itse ei halua kruusata kotia oikeastaan millään ylimääräisillä esineillä niin nämä Raamiin.fi verkkokaupasta saadut sisustustarrat tuunailuun olivat kiva piristys aiemmin olleista POP- bloggaajien pikkujouluista saadusta lahjasta. Muutama kynttilä sai kylkeensä kivat mustat jouluaiheiset tarrat ja kivan ilmeenhän näillä sai aikaiseksi, vähän sitä jouluista.

Viimeiset paketitkin odottavat paketointia, joten taidanpa näin aamutuimaan kääriä ennen muiden heräämistä lahjat paketteihin ja sen jälkeen voi hyvillä mielin antaa joulun tulla. Meidän ihana neitikin on kultainen sydämeltään, sillä eilen hän totesi meidän istuskellessa sohvalla hänen ja kavereidensa kanssa, että jouluna tärkeintä ei ole lahjojen saaminen vaan antaminen on vielä hienompaa. Hän pyysi lupaa ostaa ystävällensä joululahjan, koska tämä ystävä on niin tärkeä hänelle :D Ihana tyttö.
Tarrat ja pakettikortit saatuu raamiin.fi verkkokaupasta.

15 kommenttia

 1. Kivoja tuli! Mitenkähän tarrat käyttäyttyy, kun kynttilät palaa? Olen aina ajatellut, että materiaalin täytyy olla sellaista, että se sulaa kynttilän mukana. En tiedä, mutta tiedätkö sinä? Pitää itselläkin koklata, jos tarrat ok kynttilöissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä tarrat taitavat parhaiten toimia joidenkin esim. lelulaatikoiden, purnukoiden ja sellaisten tuunailussa, eihän se tarra siis sula kynttilänpalaessa, joten ei sinne asti voi polttaa :) Minä käytin osan hirvitarroista meidän pojan huoneen laatikoihin :)

   Poista
  2. Ok. Kynttilöitä voi kumminkin pitää pitkään koristeena :) Ovat niin kivoja :)Voihan tarraa laskeakin, kun niitä alkaa polttamaan :)

   Poista
 2. Kivoja, jouluisia tarroja! Antamisen ilo, on suurin ilo! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, antamisen ilo on suurin ilo <3

   Poista
 3. Oi kun kiva idea. Pitääpä itekin hyödyntää tuollaiseen! :)

  VastaaPoista
 4. Nuista kynttilöistä tuli niiiiiin hienot! :-) Instassa jo ihailin! :-) Upeat! :-)

  Antamisen ilo on <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kyllä tosi kiva ilme noilla tarroilla :)

   Poista
 5. Kivoja tarroja ja pienellä ilmeellä saa paljon aikaiseksi. Onneksi on noita verkkokauppoja. Täältä ei saa mitään kivaa ja erinlaista mistään ostettua. Hieno, tänne sentään tulee ens vuoden puolelle Rajalle elokuvateatteri :) Jotain postiivista. Paketti on muuten laitettu postiin ja toivottavasti kaikki on ehjänä perillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiiii, mä en millään malta odottaa että paketti tulee :D <3

   Poista
 6. Tosi ihanat tuunailut ja juuri sopivat tarrat kynttilöihin. <3 Mukavaa iltaa! <3

  VastaaPoista
 7. Ihana idea nuo tarrat! Täytyykin laittaa korvan taakse! :)

  VastaaPoista
 8. Onpas vain kivoja nuo tarrat ja paljon helpompia kuin ne minun omat kiinnitykset kynttilän kylkeen, vaikka periaatteessa helppoja ovatkin.

  VastaaPoista
 9. Onpas hauskat <3 Ja olet niin oikeassa! Pienillä jutuilla saa paljon aikaan !

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.