Sisällön tarjoaa Blogger.

HARMONIAN PALUU

Siellä se piano nyt pilkistelee, ei niin hallitsevassa paikassa ja pois jatkuvilta katseilta :D Nyt on hyvä, sillä olohuoneessa vallitsee taas se mukavan väritön ja rauhallinen tunnelma. Luovuin siis työpisteeni säilytyshyllystä, jotta tuo iso möhkäle saatiin järkevästi sijoitettua tuonne perällä olevaan huoneeseen. Joskus näköjään pitää mennä "kauneus" edellä, eikä aina vain tehdä päätöksiä käytännöllisyyden vuoksi. 

Hyvin monihan lukijoista (ainakin tulleista kommenteista päätellen) tykkäsi siitä kontrastin vaikutuksesta mitä piano sai aikaiseksi olohuoneessa ollessaan. Jotenkin minä itse en vaan päässyt siihen, että se olisi omaan silmään näyttänyt edes kivalta :D Joten moni varmaan tietää sen, että jos jokin juttu ei omassa kodissa näytä hyvältä niin se tuo aikaan muutoksen, koska päivästä toiseen ei viitsi kuunnellella itseään siitä kuinka jokin ei vaan sovi :)

Mutta kuten jokin instan puolellakin sanoi, yhdellä kalusteella ja sen siirrolla voi saada todella ison muutoksen aikaan :) 

Ihanaa sunnuntaita ja kärsivällisyyttä lahjaostoksille jos sinne aiotte tänään suunnata :)
20 kommenttia

 1. Piano oli hyvä paikallaan mutta myös tämä ratkaisu näyttää olkkarissa hyvältä :) oikein raikas ja tilava tunnelma <3 ymmärrän hyvin siis pointtisi :) ja se tunne on tuttu kun joku asia häiritsee sisustuksessa. Muutos on silloin tehtävä.

  Ihania kuvia <3

  Mukavaa 4. Adventtia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on selkeä, avara ja valoisa ratkaisu :) se piano teki tilasta tukkoisen, sellaisen jota ei vaan jaksa katsella :)

   Poista
 2. Tosi raikkaalta ja selkeältä näyttää tila. :) Hyvän ratkaisun teit! Mukavaa 4. adventtia♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa olen tyytyväinen ratkaisuun :) ihanaa adventtia <3

   Poista
 3. Hei, mistä tuo kaunis huopa on?

  VastaaPoista
 4. Mikset maalaa tai maalauta pianoa sisustukseen sopivaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä mä ajattelen että sen arvo laskee kuin lehmän häntä kun sen menee maalaamaan :) en tiiä , nyt sillä on ihan hyvä paikka eikä sävy haittaa tuolla huoneessa tuollaisenaan :)

   Poista
 5. Hyvältä näyttää Johanna, kivaa, kun sait häiriötekijän pois;)
  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 6. Niin kaunista, harmonista ja puhdasta. Lempeää sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista Tiia <3

   Poista
 7. Harmoniselta ja rauhalliselta näyttää <3 Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin tykkään että nyt on ihana harmonia ympärillä :)

   Poista
 8. Tiedän tunteen kun joku häirittee. Oikein kivalta ja harmooniselta näyttää siellä nyt. Meilläkin meni ripulikakan värinen lepakkotuoli ja rahi yläkerran aulaan. Pois silmistä, muttei pois mielestä. Uusi päällinen on vain kohta saatava hankittua, on se vain niin ruma...vaikka moni sanonut, että silmä tottuu. No,eipä totu :( Mukavaa alkavaa uutta viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on jännä kun joihinkin sävyihin ei vain totu :)

   Poista
 9. Voi että on harmoninen tunnelma! Todella hyvä näin tuo teidän tupa<3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.