Sisällön tarjoaa Blogger.

HYVÄSTI MUSTAT SILMÄNALUSET

Heh :D Elämäni ensimmäinen tällainen tuotetestailu postaus, aina pitää johonkin suuntaan mennä :D No ei, on oikeasti kiva jakaa vinkkejä, jotka oikeasti toimii.

Eilen sain testata Cosmetic.fi verkkokauppaan uutuutena myyntiin tullutta voidetta, joka on siis tarkoitettu tummille silmänalusille sekä silmäpusseille. En tiedä muistatteko kun jokin aika sitten kyselin teiltä vinkkeinä, että mitä tuotteita te käytätte tummiin silmänalusiin. Ostin muutamat voiteet kaupasta, mutta en huomannut niissä mitään eroa, eli tummat silmänaluset olivat edelleen riesa :D 

Kerroin ongelmastani Cosmetic.fi verkkokaupan omistajalle Katariinalle ja hän suositteli minulle Puffiness Eraser silmäpussien poistajaa. No arvatkaa uskoinko aluksi, että tuote toimii - En :D Eilen pääsin kuitenkin testaamaan ihan livenä tätä tuotetta ja voi mahdoton - tämä tuote ihan oikeasti toimii. 

Alla 3 havainnekuvaa. 1. kuva lähtötilanteesta, jossa siis iho on ihan naturel, 2.kuvassa on laitettu silmänaluselle tätä Puffiness Eraser voidetta ( toinen silmä jätetty ihan naturel, jotta näkisin eron). 3. kuva on lopputulos, jossa vassemmanpuoleinen silmä on edelleen naturel ja oikeanpuoleisessa silmässä on voiteen vaikutuksen tulos 5 minuutin jälkeen..

Mitä sanotte, ihan uskomaton tulos ?


Kyseessä on siis tällainen Puffiness Eraser silmäpussien poistaja, tuotteesta kerrotaan näin: 
Puffiness Eraser on anti-aging täsmävoide, joka poistaa tehokkaasti  juonteita ja turvotusta silmiä ympäröivällä alueella. Ainutlaatuinen tuote on patentoitu EYELISS yhdistelmä tehoaineita, joka toimii hetkessä nostaen ja silottaen herkän ihon silmän ympärillä. Tulos - Raikas & nuorekas ulkonäkö muutamassa minuutissa!

Liputan täysin tämän tuotteen puolesta ja suosittelen ehdottomasti, tämä on nyt itse koettu ja todettu, joten ei voi olla suosittelematta :D Tämä Puffiness Eraser voide näytti olevan Cosmetic.fi verkkokaupassa tarjouksessa, joten käykää kurkkaamassa . Postikulutkin näytti olevan nyt ilmaiset jouluun saakka :) 

8 kommenttia

 1. Tätä on ehkä pakko testata jos tää kerta oikeesti toimii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis todellakin toimii :) Oon nyt kokeillut paria kaupan sellaista silmänympärysvoidetta ja ei mitään vaikutusta, mutta tää Puffiness Eraser voide toimii ja uskallan suositella sydämestäni <3

   Poista
  2. Kiitos vinkistä! Tilaus tehty ja odotan niin innolla tuotteen saapumista ja että pääsen sitä testaamaan :)

   Poista
  3. Sinäpä olit nopea :) kokeile eka kerta niin että laitat vaan aluks toiselle puolen niin näät sen eron :D

   Poista
 2. Wau tosi hyvältä näyttää. Mahtava uusi aluevaltaus ja innoissani täällä seuraamassa tuotetestailuja. Aivan uusi tuotemerkki.

  Kivaa iltaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :D Yllätyin kyllä tästä voiteesta, ihan mieletön :)

   Poista
 3. Vau, tämä asia on ollut to do -listalla. Siis silmänaluset kuntoon. Pitää kokeilla ehdottomasti, kiitti vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on siis ihan pro, en minäkään uskonut ennen kuin kokeilin :D Ehdottomasti kannattaa ostaa, tämän jälkeen loppuu se etsiminen sillä tämä on se, mitä on etsitty :D

   Poista

Kiitos kommentista.