Sisällön tarjoaa Blogger.

JOTAIN JOULUISTA

Itseäni alkaa jo hieman huvittamaan tämä kun jouluaattoon on enää pari viikkoa aikaa ja meillä ei joulun tunnelma juuri millään tavalla näy, ellei siis noita kausivaloja lasketa tähän jouluiseen ilmeeseen. Itse kun on tottunut aiempina vuosina vähän turhankin paljon kruusaamaan kodin kaikenlaisilla koristeilla ja kuusikin on ollut miltei aina jo marraskuun puolella pystyssä, joten voinette kuvitella kuinka ihmeissään itseni kanssa olen :D Mutta blogeja lukiessa en ole tunteiden kanssa yksin, sillä moni kanssa bloggaaja kertoo ihan samaa, jotain tässä vuodessa ja joulun ajassa on erilaista verrattuna muihin vuosiin, olisiko se lumettomuus ja tämä vesisateiden täyteinen loppuvuosi.

Eilen siivoillessani muistin kuitenkin, että minulla on jossain iittalan punainen nappula kynttilänjalka, joten se pääsikin esiin tuomaan sen ripauksen punaista ja jotain jouluista. Kukkasissakaan en osaa nyt yhtään oikein ajatella joulunaikaa vaan yritän katsella mikä kestäisi pidempään, joten Bauhausista kotiutui tämä ihanannäköinen muotoonleikattu puu.

Mitenkäs siellä teillä, joko joulun valmistelut on täydessä vauhdissa vai vieläkö riittää tekemistä ? 


9 kommenttia

 1. Teillä on kyllä tosi kaunis tunnelma! Noita Nappuloita olen itsekkin haaveillut kauan, mutta vielä niitä ei ole meille hankittu. Toivottavasti kohta kyllä ;) Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappulat on kyllä ihania, yksinkertaisia ja kauniita :)

   Poista
 2. Tuo puu on todella veikeä :) näyttää oikein hyvälle :) ja tuollainen punaisen ja vihreän yhdistelmä tuo jouluisen fiiliksen :) <3

  Erilaisella koristuksella räälläkin mennään, ja tosi mielissään siitä :)

  Iloista 3. Adventtia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta , punainen ja vihreä tuovat jouluista tunnelmaa <3

   Ihanaa adventtia, kohta on joulu :)

   Poista
 3. Meillä löytyy tekemistä ja on kaikkea mahdollisia kissanristiäisiä :) Mutta ihanaa, että on tekemistä! Pitää mielen virkeänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tekeminen pitää mielen virkeänä, näin minäkin ajattelen :)

   Poista
 4. Pikkuhiljaa.. :) Meillä on oltu sairastuvalla, niin onpahan joulua ollut aikaa laitella! :D Valoa ja iloa sinne!

  VastaaPoista
 5. Kaunis punainen nappula <3
  Mukavaa adventtisunnuntaita!

  VastaaPoista
 6. Kyllä sitä ohjelmaa joulukuussa riittää, mutta ei haittaa! Ihana punainen piristys siellä, ja nuo kuvat <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.