Sisällön tarjoaa Blogger.

JOULUISET PAKETIT

Joulu on ehdottomasti antamisen ja yhdessäolon aikaa. Ei mikään oikeastaan ole parempaa kuin se, että saa rauhoittua ilman kiireitä vain olemaan, joten toivottavasti teilläkin on jo lahjahankinnat tehtyinä ja pääsette vain nautiskelemaan näistä parhaista joulunaluspäivistä ilman että tarvitsee ryntäillä kaupoissa. 

Sunnuntaina liikutuin lähes kyyneliin kun muutama ihana kaveri muisti minua lahjoilla ( joo, aukaisin jo paketit, olen malttamaton :D ). Miten hyvältä tuntuikaan nuo muistamiset kun ne tulivat oikeastaan varsin yllättäviltä tahoilta.Itsellä täytyy alkaa jatkamaan nyt pakkauspuuhia, jotta ennätän saada kaiken valmiiksi ennen muiden heräämistä, paketitkin odottaa vielä paketointia, tosin osan sain jo yöllä tehtyä :D Miksi kaikki pitää jättää niin viime tippaan, sitä ei koskaan opi.

Mutta, oikein ihanaa joulun aikaa kaikille, katsotaan ehdinkö ennen joulua vielä päivittelemään talvimaisemien kera jouluisia terveisiä. 
 

Arvonta päättyi myös eilen ja sain nyt aamun pikkutunteina (pakkauspuuhat verottaa tässä yöunia :D ) arvonnan suoritettua. Arvonnassa otettiin huomioon myös facebookin puolelle tulleet kommentit, joten kiitos todella paljon kaikille äänestäjille. 

Arpaonni potkaisi tällä kertaa Satua alla olevalla kommentilla. Laittelethan Satu pian sähköpostia niin saan paketin postiin (sähköpostiosoite löytyy sivupalkista).

12 kommenttia

 1. Antamisen ilo on <3

  Oikein ihanaa Joulun aikaa Johanna teille ja kiitos ihanasta blogistasi <3

  VastaaPoista
 2. Mukava on muistaa ystäviä ja mukava saada paketteja,eikä pakettien tarvitse olla edes suuria ja kalliita.Pääasia pieni muistaminen ajatuksen kera.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mun mielestä paketeissa ei ratkaise määrä, eikä koko vaan se kuinka ja miten/ millä perusteella se on valittu :)

   Ihanaa joulua sinulle <3

   Poista
 3. Tunnelmallisia kuvia :) Ihanaa joulua, enää kaksi yötä!

  VastaaPoista
 4. Antamisen ilo on parasta :) Vielä pitäis muutama lahjapaketti lähteä hakemaan ja -16 astetta pakkasta. Ei se auta kun laittaa vaatetta kovasti ja lähteen tallustaan kaupungille. Blogissani viimeinen arvonta vielä tälle vuodelle, käyhän kurkkaan...eihän siitä koskaan tiedä jos onni jatkuu :) Ihanaa joulun aikaa sinne, pus pus ja halit täältä grrrr pakkasesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin on pakkanen , hrrr :) mutta nyt ei passaa valittaa ku on lunta ja lumi narskuu kenkien alla :)

   Poista
 5. Joulu on ihan parasta aikaa juurikin noista syistä❤️ Kivaa joulun aikaa!

  VastaaPoista
 6. Mä en malta oottaa, että näen minin ilmeet ja ilon paketteja avattaessa :)). Ihanaa. Muistaminen on parasta <3

  VastaaPoista
 7. Oi, olet päässyt jo paketin aukaisemisen makuun.
  Itsellä ainakin joulukiireet on hiljentäneet blogin mutta ainahan tänne ehtii.
  Oikein ihanaa joulua.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.