Sisällön tarjoaa Blogger.

JOULUN ASKAREET

Joulun lahjahankinnat alkaa olemaan tehtynä. Ihmettelen vähän itsekin kuinka ajoissa tänä vuonna olinkaan liikkeellä kun yleensä rynnin muiden kiireisten ihmisten tavoin paria päivää ennen aattoa tekemässä "hätäisiä" ostoksia :D Mutta kyllähän tämä ajoissa ostamisen hyviä puolia on suunnitelmallisuus. 

Toinen mikä seikka on tänä vuonna ylättänyt itseni on perinteisten joulukoristeiden vähyys, kotia ei ole kruusattu erilaisilla kynttiläasetelmilla ja tykkään kyllä, ei tule tavaraähkyä kun olen pysynyt maltillisena :D Neiti teki silkkipaperista lumihiutaleita olohuoneen ikkunaan ja ne tuovat jouluista ilmettä ja saavat koristaa talvenajan ikkunassa.

Tämä Lovilta saamani puu taitaa olla ainut uusi koriste, mutta tämäkin on omasta mielestäni sellainen, joka voi hyvin olla vuodenajasta riippumatta esillä, nyt se siis koristaa olohuoneen pianon päällä ja tuo yksinkertaisella koristuksellaan mukavan lisän joulukotiin. 

Tällaista täällä :D Eilinen piano postaus herätti aika kiivasta keskustelua ja selvyyden vuoksi vielä sanottakoon, että antaisin niin mielelläni itse ( jos mahdollisuus olisi päättää (lue) = olisi niin super iso talo ) oman huoneen musisoinnille, mutta koska me olemme tavallinen perhe, tavallisine tuloineen, ei kotimme taivu moiseen :D Pianon paikka on valittu siis siten, missä itse koen sen olevan hyvällä ja toimivalla paikalla (=täydellisellä paikalla, mitä tällä hetkellä meillä on), missä sen käyttö olisi mahdollisimman suurta ( ettei pölyty vaan jossain nurkassa, kuten tähän asti) ja missä se kuitenkin näyttäisi ja loisi toimivan sisustuksellisen ratkaisun. 

En tiedä kerroinko epäsuorasti sen mitä itse tykkään :D , mutta tykkään siis itse olohuoneen pianon ja Deer hyllyn muodostamasta kokonaisuudesta, hylly mielestäni keventää raskasta pianoa ja piano sävyllänsä luo oman tunnelman. Toki jos omistaisin toimivan taikasauvan, loihtisin pianon valkoiseksi :D :D Sillä tykkäsin, suorastaan rakastin sitä kylmähkön olohuoneen ilmettä, mikä aiemmin ennen pianoa oli. Mutta tällaisenaan tämä kokonaisuus tulee pysymään, sillä miehen mielipidettä kunnioittaen, emme luovu kapistuksesta ja yritän antaa oman silmän tottua tähän sävyyn. Ja tuohan tämä kokonaisuus oman persoonan tilaan ja mikä oikeasti on ihan parasta on se, että olemme viettäneet neidin kanssa nyt useamman iltapäivän ja illan pianoa rämpytellen ( pitäisi virittää) ja samalla viettäneet yhteistä aikaa, joka todellakin on mahtavaa :D 

Mutta joo, tänään olisi poitsun huoneen siivous ja pitäisi miettiä sinne toimivat osat tulevia leikkivuosia ajatellen, tällä hetkellä tilassa ei ole kuin sänky ja lelut laatikoissa lattialla :D

21 kommenttia

 1. Täällä on sama juttu, koristeita on tullut laitettua erittäinkin maltillisesti ja en kyllä tällä hetkellä kaipaakaan enempää. Jostain syystä myös tuntuu, että joulufiilikset ovat enemmän kateissa kuin marraskuun puolella. :D No, näillä mennään tänä vuonna. :)

  Ja nyt en ole ehtinyt edellistä postausta tai kommentteja vielä kurkkaamaan, mutta teillä sisustetaan teille sopivalla tavalla, eikä se mielestäni vaadi sen kummempia selittelyjä meille lukijoille tai muillekaan. Teidän koti on teidän koti ja tehty ihan vain teitä varten. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän siinä on että tänä vuonna monilla tuntuu menevän joulun sisustus maltillisemmin kuin aikaisempina vuosina :) ? Ehkä se on nämä syksyiset säät?

   Poista
 2. Siis oliko sulla tuollanen kivan värinen puu siellä paketissa? Mulla oli vihree... 🤔

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä sattu tulemaan minun paketista :) niitä tais olla vihreitä punaisia ja näitä harmahtavia/ puunsävyisiä :)

   Poista
 3. Täällä sama linja, eli suht vähällä koristuksella mennään. Oikein eilen ihmettelin että puuttuuko jotain :D mutta olen tähän tyytyväinen :)

  Älä huoli, kaikki hyvin balansissa :) ja mielestäni tämä oli yks parhaimpia siirtoja, näyttää hyvälle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä ihme meitä tänä vuonna vaivaa :D

   Poista
 4. Sisustuksellisiin asioihin harvoin kommentoin tai otan kantaa, kun makuja on niin monia, mutta sanon nyt oman mielipiteeni kuitenkin.. Minun mielestä nyt on parempi! ;)
  Leppoisaa joulun odotusta! <3
  Terkuin Merja

  VastaaPoista
 5. Siis meillä ei ole kuin valot eikä muita koristeita tule! Me just eilen puhuttiin minin kanssa, että ne riittää!! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, valot ja yksi huonekuusi :D jos lapsi on tyytyväinen niin sitten se riittää <3

   Poista
 6. Reipas sinä! Mulla oli kans vihree puu paketissa. Tuo valkoinen on kyllä hieno! Meillä on valoja ja asetelmia joitakin, mutta rakastan niitä ♡ Joulun jälkeen on ihana riisua ne pois ja alkaa odottelemaan tulevaa kevättä. Mukavaa päivää ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas teille sattunut niitä vihreitä :) asetelmat on ihania, jokainen laittaa niin paljon kuin haluaa <3

   Poista
 7. Olen itse tänä vuonna oikea mattimyöhänen: en edes tiedä mitä kenellekin lahjaksi hankin :D Miekin olen koristellut kotia todella maltilla tänä vuonna vaikka nyt olisi tilaa, ehkä ihan hyvä vain :) Ps. Se piano näytti oikein hyvältä ja miksipä tärkeitä tavaroita pitäisi piilotella ovien takana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HIH :D Jospa sinäkin ennättäisit ostoksille vielä tulevana viikonloppuna niin ei mene ihan viimetippaan :D

   Poista
 8. Veikkaanpa että kohta pianoparka jo muuttaa johonkin toiseen huoneeseen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HEH :D Ei ole tilaa muualla, kun annettiin pojalle leikkitilaksi tulevaisuutta ajatellen koko huone :)

   Poista
 9. Meilläkin on jo melkein kaikki lahjat hankittuna. Aika hyvin kyllä hoidettu tänä vuonna. :D

  Piti ihan käydä kurkkaisemassa tuo edellinen postaus ja tykkäsin kyllä pianon tuomasta pehmeydestä. Huomasin kyllä tyylisi muuttuneen viileän selkeäksi, joten ymmärrän ettei piano ihan siihen maailmaan istu. Hassua, miten ihmiset yrittää vaatia bloggaajaa pysymään valinnoissaan tai pettyvät muutoksiin. Kyllähän sitä kotonaan saa tehdä (ja usein joutuukin) vaikka millaisia ratkaisuja. :)

  Mukavaa joulunodotusta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin se on vähän hassua :) mutta en olisi laittanut pianoa olohuoneeseen jos tilaa olisi muualla :) harmi kun ei siis ole isompaa taloa :)

   Ihanaa joulun odotusta teillekin <3

   Poista
 10. Teillä näyttää oikein kauniilta! <3 Meillä on ollut myös melko vähän koristeita, oksat, pari kukkaa ja kynttilät ovat juuri sopivasti. Joulupäivälliselle voi sitten lisäillä palloja ja tietysti se joulukuusi.

  VastaaPoista
 11. Piano näyttää oikein kauniilta olohuoneessanne. Hyvä kun on esillä, siitähän saattavat lapset saada kipinän uuteen harrastukseen. :)
  Meiltä löytyy erillinen akustoitu musiikkihuone joka on kyllä erittäin tarpeellinen, koska laulamme, soitamme ja teemme nauhoituksia yms. Jos kaikki soittimet olisivat vaikka olohuoneessa niin sitä ei taitaisi silmät kestää! :D Haaveilen silti, että hankin jonain päivänä valkoisen flyygelin olohuoneeseen. Isossa talossa on puolensa... musahuoneen lisäksi on pukeutumishuone, vierashuone, työhuone ja paljon muuta ylimääräistä mitä nyt tähän melkein kolmeensataan neliöön on keksitty. Olen huomannut, että monet jotka asuvat itse pienissä taloissa/huoneistoissa haaveilevat suuremmista neliöistä ja itse ajattelen, että kaipa sitä paljon vähemmälläkin pärjäisi. Ehkäpä sitten eläkepäivinä on aika siirtyä kompaktin kokoiseen ja pienitöiseen osakkeeseen.
  Ja mitä joulukoristeluihin tulee niin täälläkin mennään niukalla linjalla tänä vuonna ja lahjahankinnatkin pidetään vähäisinä. Joulufiiliksessäkin on vielä hiukan hakemista, mutta vielähän se ehtii tulla. Toivottavasti tänne eteläänkin saadaan ripaus lunta!

  Ps: Harvoin tulee kommentoitua, joten sanonpa nyt senkin, että ihan huikean muodonmuutoksen olet saavuttanut kuntoremonttisi myötä. Olet oikein puhjennut kukkaan ja nuortunut ainakin kymmenellä vuodella. Energisyytesi huokuu tänne lukijalle asti! Myös kotinne on kokenut valtavan muutoksen seesteiseen ja harmoniseen suuntaan, talossanne selkeästi asuu ONNI. Mukavaa joulun odotusta sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 12. Eräs kommentoija piti hassuna ihmisten erilaista suhtautumista blokkaajien muutoksiin. Hassu mielipide. Blokkaajahan on kysynyt mielipidettä ja silloin niitä tulee niin monta erilaista kuin on vastaajaakin. Ja varmasti blokkaajalla on se ihan oma mielipide, joka on hänelle se oikea.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.