Sisällön tarjoaa Blogger.

KUOSEILLA JA SÄVYILLÄ EDULLISTA ILMETTÄ KOTIIN

Ulkona on ihan mahtavat pakkaskelit, eilen tulikin nautittua mukavasta pakkaspäivästä poitsun ja neidin kanssa ulkona. Posket punaisina sieltä tultiin lämpimään kotiin. Talvessa parasta onkin se narskuva lumi kenkien alla ja pikkuinen pakkanen. 

Sain jokin aika sitten kuvauslainaan erilaisia tekstiilejä Oululaiselta suunnittelijalta Design Susanna Sivoselta ja innostuinkin luomaan erilaisia tunnelmia värikkäiden ja mustavalkoisten tekstiilien avulla. Kivaa on kun voi kokeilla erilaisia kuoseja ja sävyjä oman kodin sisustuksessa ja näkee miten mikäkin sopii kodin ilmeeseen, eikä tarvitse ostopäätöksiä tehdä ihan summa mutikassa kun monestihan käy niin, että kaupassa kaikki näyttää kivalta, mutta kodin ympäristössä jokin kuosi tai sävy ei vaan yksinkertaisesti toimi ollenkaan. Joten nämä kokeilut on tosi kivoja ja opettavaisia, tietää ja oppii mitkä ovat ehdottomasti ei sopivat sävyt ja mitkä taas istuvat äärettömän hyvin :)
Hei ja arvonta-aikaa on jäljellä vielä muutama päivä, joten nyt kannattaa käydä kurkkaamassa tämä postaus ja osallistua samalla arvontaan :) 

16 kommenttia

 1. Ihania kokeiluja <3 ompa tosi hyvä kun pystyy nuin kokeilemaan. Tietää sitten että näyttääkö varmasti kotona sopivalta <3 tuota vilttiä ihailin kovasti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoa muuta, tosi kivaa oli kokeilla ja nähdä se kuinka tilan tunnelma ja ilme muuttuu yhdellä päällisellä :)

   Poista
 2. Kivoja kokeiluja, minäkin olen ihaillut tuota musta-valkoista torkkupeittoa monta kertaa, on todella kaunis. Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo torkkupeitto on kiva ja se on vielä normaalia torkkupeittoa isompi joten sen alla mahtuu kivasti olemaan useampikin :)

   Poista
 3. Sisustusunelmia aluks aattelin et sun igssa ois ollu kivoja kuvia ja ideoita, mut kuvat on aina vaan samasta huoneesta ja sun omasta kodista. Ei mitään muuta. Blogi on ihan jees, mut odotin blogin pohjalta jtn vähän monipuolisempaa myös ign puolella. Siel on vaa samoja kuvia eri kulmista? Mikä idea? -susa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a , IG ja blogi on kaksi eri asiaa jossa seuraajat ja lukijat ovat täysin erejä, toki samojakin seuraajia löytyy, mutta sitähän voi täpätä IG :n seuraajista itsensä pois jos ei tykkää :) IG on inspiraatiota ja siellä seuraajat tulee joka puolelta maailmaa kun taas blogi on täysin suomi painotteinen :)

   Mutta siis, mitään ei ole pakko seurata jos ei halua, en minäkään seuraa sellaisia mistä en tykkää :)

   Poista
  2. Tässä ei kai ollut kyse pelkästään tykkäämisestä, vaan kommentoija esitti kysymyksen (samoja kuvia eri kulmista, mikä idea?) Itsekin olen sitä joskus miettinyt.

   Poista
  3. En mä sanonut etten tykkää, mietin vaan et mikä idea, ku niin paljon samanlaisia kuvia? Kun siis odotin enemmän ja monipuolisempaa igssa. :) Mukavaa joulun aikaa anyway! Aion edelleen jatkaa blogisi lukemista. -susa

   Poista
 4. Kaunista ja kiva, että on hieman erilaisia kuoseja! Tykkään :)

  VastaaPoista
 5. maustepurkit ovat ihania.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Luminen talvi on niin kaunista. Pitkä syksy alkoi kyllä jo ahistamaan ihan tarpeeksi.
  Aivan ihastuttavia kuoseja.

  VastaaPoista
 7. Oululainen kirjoitetaan muuten pienellä :)

  VastaaPoista
 8. No mutta kuvathan ovat Sinun kotoasi niin tottakai se näyttää hyvin usein samalta! Tai kyllä minä ainakin huomaan sinun kuvissa muutosta, siis pieniä yksityiskohtia tms :)

  VastaaPoista
 9. Kauniita kuoseja! Erityisesti tuo mustavalkoinen. Täytyypä tutustua takemmin. Voisi sopia meillekin :)

  VastaaPoista
 10. Kauniit kuosit! :) Minä olen ihan höpönä nyt kaikenlaisiin mustavalkoisiin kuoseihin! Etsinnöistä huolimatta ei ainakaan valmiita tyynynpäällisiä ole kovin paljoa tarjolla.. Pitäisi varmaan ruveta ompelemaan itse kankaista, niissä valinnanvaraa on enemmän! :)

  VastaaPoista
 11. Todella kauniita tekstiilejä! Ja suuri muutos niiden avulla saadaankin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.