Sisällön tarjoaa Blogger.

MUUTOSTEN VUOSI 2015

Vuosi 2015 on ollut melkoinen muutosten vuosi. Parhaimpana ja tärkeinpänä hetkenä pitkään odotetun poikamme syntyminen. Upea ja sanoinkuvailemattoman kaunis tunne ja tekee vuodesta merkityksellisen. 

Suuria muutoksia omassa henkilökohtaisessa elämässä, valtavan painonpudotusprojektin loppuun vieminen ja uuden työn aloittaminen. Kodin ilmeen selkeyttäminen. 

Voisin siis sanoa, että koko vuosi on ollut yhtä suurta ja isoa muutosta. Vuosi 2016 on hyvä aloittaa rauhallisin ottein suuntaamalla katseet kevääseen, tulossa on töiden kannalta työntäyteinen vuosi, jota odotan innolla ja malttamattomana ja samaan aikaan kotiäitiyden tuomat positiiviset odotukset jotka vastaanotan rauhallisin ottein. 

Haluan kiittää teitä kaikkia lukijoita siellä ruudun toisella puolen kuluneesta vuodesta, olette omalla aktiivisella vuorovaikutuksella tehneet ja antaneet upean vuoden myös blogin puolella, kiitos siis teille. Kiitos myös yhteistyökumppaneille upeista kampanjoista, niitä on ollut ilo tehdä ja toteuttaa. 

Mutta nyt, oikein hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta meille kaikille.


14 kommenttia

 1. Hui, positiiviset muutoksen tuulet on tosiaan puhaltaneet sinulle vuonna 2015! :) Onnea ja menestystä tulevalle vuodelle 2016!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on tehnyt :D Joskus on näköjään vuosia että kaikki tapahtuu kerralla :D Oikein mukavaa uutta vuotta sinulle <3

   Poista
 2. Blogisi on niin kaunis ja inspiroiva että täällä viihtyy päivästä toiseen! :)

  VastaaPoista
 3. Oikein ihanaa ja onnellista Uutta Vuotta <3

  VastaaPoista
 4. Paljon on mahtunut vuoteen teilläkin, upeita ja ihania asioita! <3 Onnea tulevalle vuodelle ja mukavaa vuodenvaihdetta! <3

  VastaaPoista
 5. Oikein hyvää uutta vuotta teidän perheelle! :-)

  VastaaPoista
 6. Kaikkea hyvää vuoteen 2016 Johanna! <3
  Ja kiitos super kivasta blogistasi!

  VastaaPoista
 7. Johamma, sinulla on ollut kyllä vuosien vuosi. Varmasti tämä vuosi piirtyy sinun muistoihisi kultaisin kehyksin. Ihania asioita on sinulle tapahtunut ja olet osannut niistä iloita niin kuin pitääkin. Ensi vuosi tulee varmasti olemaan sinulle tasaisempi, on aika nauttia kaikesta ihanasta, jotka olet saanut ja saavuttanut. Ihanaa ja onnellista vuotta 2016 sinulle!

  VastaaPoista
 8. Kivoja asioita ja paljon muutoksia on tapahtunut sulle vuoden aikana. Oikein antoisaa ja hyvää alkavaa uutta vuotta sinne teille koko poppoolle <3

  VastaaPoista
 9. Hyvää uutta vuotta 2016! <3
  Toivottavasti minä voin sanoa sitten ensi vuonna, että sain painonpudotusurakan valmiiksi! ;)
  Terkuin Merja

  VastaaPoista
 10. Paljon t o d e l l a hienoja asioita on mahtunut vuoteesi! :-) <3 Nyt voit hymyssä suin ottaa uuden vuoden vastaan, ja olla iloinen kaikista upeista saavutuksista tänä vuonna. Hienoa Johanna! :-) <3 Todella iloinen puolestasi! <3

  Paljon onnen hetkiä vuodelle 2016! <3

  VastaaPoista
 11. Kaunista ja onnellista Uutta Vuotta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.