Sisällön tarjoaa Blogger.

OLOHUONEEN PIENI ( SUURI ) MUUTOS

Perjantaina sain vihdoin käsiini reilu kuukausi sitten tilaamani BEdesignin Deer hyllyn. Hyllylle oli alusta alkaen selvä suunnitelma mihin se sijoitetaan. 

Yksi miehelleni tunnearvoa sisältävä esine kodissamme on tämä möhkäle, siis piano ja se on saanut sijoittua kodissamme pääasiassa ennen vierashuoneena olleessa makkarissa (nykyisin siis toimii pojan makuuhuoneena). Silloin kun huone oli vierashuone käytössä, se ei ollut siellä oikeastaan kenenkään tiellä ja oikeastaan se oli kokoajan poissa mielestä kun huoneessa ei tullut käytyä kokoaikaa :D Nyt kun poika kasvaa ja jossain vaiheessa tulee tilanne, että hän myös oppii ja alkaa leikkimään, halusimme vapauttaa leikkitilaa poitsulle. Piano on sen verran iso, että se vie yhden seinän makuuhuoneesta, joten leikkitila olisi jäänyt vähäiseksi, koska huoneessa on myös sänky.

Hyllyä tilatessa sen sijoituspaikka oli jo mietittynä ja suunnitelma pianon suhteen tehtynä, viikonloppuna sitten päätettiin miehen kanssa tehdä nämä siirrot, vaikka vielä ei välttämättä poitsun takia olisi ollut tarvetta, mutta kokonaisuuden kannalta haluttiin jo nyt tehdä muutos.

Tällainen tästä olohuoneesta nyt sitten tuli, aluksi ajattelin, että omg, rusehtavaa tuli takaisin olkkariin ja harmonia katosi, mutta täytyy antaa silmän vielä silmän tottua, sillä sävyn puolesta muutos on aika suuri. Pidän kuitenkin lopputuloksesta ja Deer hylly saa pianonkin näyttämään vähän kepeämmältä. 
 
Mitäs sinä tykkäät muutoksesta, mentiinkö metsään :D ? 

Vähän tunnelmaa pianon päälle tämän Skandinaviskin kynttilän muodossa, kerrassaan ihana tuoksu.


67 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää, piano sopii olkkariinne tosi hyvin ja tuo hylly on niin hauska ja kevyen oloinen tuon pianon päällä.

  Mukavaa maanantaita Johanna <3

  VastaaPoista
 2. Harmoniselta näyttää ja tuo hylly on hieno! Mukavaa päivää ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hylly on upea, ei siitä pääse mihinkään :)

   Poista
 3. Minä tykkään tästä muutoksesta tosi paljon! Jo instassa ihastelin :) Aivan ihana piano ja kokonaisuus. Tuo on kuitenkin melko tumma väriltään. Oma pianoni on vaaleampaa, ehkä jopa kellertävää sävyä ja lakkaus kovin kulunut. Joskus se pitäisi kuitenkin tähän kotiin saada siirrettyä ja paikka löydettyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät, itsekin alan pikkuhiljaa lämpeämään :)

   Ei muutakuin Alat suunnitella paikkaa <3

   Poista
 4. Mä olin siis oikeassa ;)! Hihih! Se on ihana <3

  VastaaPoista
 5. Ihanan kodikas ja lämmin tunnelma<3 Deer hylly on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tämä piano toi vähän sellaista lämpöä olohuoneeseen :)

   Poista
 6. Toihan on tosi hyvä! Piano ja musiikki yleensäkin sopii mun mielestä aina olohuoneisiin! Kulttuuria ja persoonallisuutta. 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis sopiihan ne olohuoneeseen ja yleensä piano nähdäänkin kodeissa aika keskeisellä paikalla :) mutta ainahan sitä vois toivoa että olis niin suuri talo että sille olis oma huoneensa :)

   Poista
  2. Totta! Musiikihuone on munkin unelma! Neljän lapsen kodissa ei sille vaan ole tilaa 😉

   Poista
 7. Piano luo kodikkuutta ja lämpöä olkkariin :-)

  VastaaPoista
 8. Mielestäni tyylikäs kokonaisuus, kun muuten on moderni sisustus, niin piano antaa siihen kontrastia. Hylly todellakin keventää vaikutelmaa...ja yhdistää tilaa! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö kevennäkin :) eka tuntui kun oli pelkkä piano että onpa raskaannäköinen kokonaisuus mutta hylly todellakin kevensi ilmettä :)

   Poista
 9. Teidän piano on hyvin saman tyylinen kuin meidän :)
  Mitä luulet, sopisko pianon kaveriksi modernimpi "pianojakkara"?
  Hyvältä näyttää anyway :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan sopisikin mutta ei sellaisia taida olla olemassakaan :) korkeaselkäinen tukkii heti tuon kokonaisuuden joten sellaista ei voi ajatella :)

   Poista
 10. Mä maalaisin pianon varmaan valkoiseksi :) sen verran tällä hetkellä vielä vierastan tuota ruskeaa. Mutta muuten kyllä piano sopii mainiosti olohuoneeseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä maalaisin myös mutta onneksi en saa päättää, piano on siis mieheni muusikko isän ja laadukas peli kyseessä, ennemmin voisin myydä ja hankkia halvemman valkoisen tilalle :)

   Poista
 11. Kyllä näyttää hyvältä! Tuo hylly on upea! Hyvää viikkoa sinne! :)

  VastaaPoista
 12. Ihana! Piano sopii tuohon tosi hyvin, tuo lämpöä ja kodikkuutta. Ja hylly on aivan upea! Kaunis piano, juuri oikean värinen, valkoinen piano ei toisi samaa lämmintä tunnelmaa (viittaan siis tuohon aikaisempaan kommenttiin). Teillä on kaunis koti :)
  t. Kateriina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis totta, ei se valkoinen piano toisi samaa kodikkuutta mitä tänä nyt tuo ja jollain tapaa tykkään siitä lämmöstä joka olkkarissa nyt on :D Mutta edelleen vaatii totuttelua :D

   Poista
 13. Hyvin sopii mielestäni. Rikkoo kauniisti valkoisen ja mustan liittoa. Meilläkin piano on ollut rumilus, jota olen inhonnut salaa ja hieman julkisestikin mutta kuinka ihanaa onkaan kuulla nyt kun tytär soittaa.
  M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kivasti rikkoo kyllä tätä harmoniaa mikä muutoin olkkarissa on ja tuo ripauksen lämpöä :) Mutta kun mä olin niin vannonut etten halua enää yhtään väriä lisää ja nyt mä raahasin tuollaisen möhkäleen tuohon :D :D :D

   Minä kanssa tykkään kun tyttö on nyt soitellut pianoa ja itsekin on tullut taas vuosien tauon jälkeen vähän soiteltua :D

   Poista
 14. Minusta teidän olohuone kaipasi juuri tällaista. Itse tykkään kun kaikki ei ole just sävy-sävyyn, vaan jokin rikkoo harmoniaa juuri oikealla tavalla. Tää on hyvä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla teidän kommentteja :) onhan se totta että ennen ilman pianoa huone oli kylmähkön oloinen, mutta jotenkin tykkäsin siitä :) mutta tämäkin on kiva ja tykkään siitä lämmöstä minä olkkarin valtasi :)

   Poista
 15. Vitsit tuo hylly on ihana<3<3<3 Ja pianon kanssa muodostavat ihan hyvän parin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hylly on kaunis , toimii hyvin pelkkänä taideteoksena :)

   Poista
 16. Piti ihan hieraista silmiä, näyttää todella upealta. Piano tuo särmää ja näyttää hienolta kodissamme, ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piano tosiaan tuo hivenen lämpöä olkkariin :)

   Poista
 17. Hei,
  Piano on kaunis. Kokonaisuus on kuitenkin nyt levoton. Vähemmän on enemmän, tässäkin asiassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et kertonut kommentissasi että mikä elementti tekee levottomaksi. Jep, olisihan se ihanaa asua kodissa jossa ei olisi kuin sohva ja nojatuolit olkkarissa , mutta joskus sisustajankin on elettävä lapsiperheen ehdoilla :D

   Poista
 18. Todella hyvä ja tyylikäs kokonaisuus. Mielestäni piano on arvoisessaan paikassa 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, yleensähän painot ovat aika keskeisillä paikoilla kodeissa :) mä mieluummin kuitenkin omistaisin sille oman huoneen , mutta ei voi mitään, niin paljoa ei ole ylimääräistä tilaa :)

   Poista
 19. Oliko se olkkari sittenkin "kylmä"? Minusta tuo piano hallitsee koko tilaa. Kiiltävän ruskean ja harmaan yhdistelmä ei oikein natsaa omaan silmään. Deer hylly ei pääse kunnolla esille, piano "syö" sen. Mielipidettä kun kysyit....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vaan juuri täydellisen "kylmä" oli :) se kun olisi paaaaljon rahaa ja paaaaaljon suurempi talo niin piano saisi oman huoneensa, mutta kun ei oo niin annan mielummin lapsille leikkitilaa kuin annan sisustuksellisten asioiden vaikuttaa sellaiseen :) ja pois tätä ei voi antaa kun on miehelle niin suuri tunnearvo :) mun mielestä deer pääsee kyllä oikeuksiinsa, pianon sävy voisi olla valkoinen :)

   Poista
 20. Ei olla metsässä vaan ihan oikealla polulla! :-) UPEAA! :-) Mikä ihana kokonaisuus! :-) Molemmat peukut! <3 Ja molemmille, pianolle että hyllylle! :-) Ihanat! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) kiva kuulla että sun mielestä on kiva ratkaisu :) tämä jakaa mielipiteensä ja itsekään en oikein tiedä mitä mieltä olen :)

   Poista
 21. Kaunis ja kodikas ilmapiiri. Siisti ja selkeä. Kaikinpuolin hyvältä näyttää, ja pääasia tietenkin että itse viihdytte :). Oma kotihan se on.
  No juu, itse asiassa minua rupesi kiinnostamaan kuka pianoa soittaa? Mutta taisin edellisistä kommenteista sen lukea... Tyttäresi ja sinä, entä miehesi?
  Soittamisen taito on hieno, vaalikaa sitä. Ja laulun taito myös.
  Eipä mulla nyt muuta :)
  Terveisin Terhi Laitilasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen joskus soittanut, mutta en osaa kuin perusasiat , tytöllä on aika hyvä sävelkorva että opettelee ihan itsekseen kokeilemalla :) mies ei osaa soittaa ollenkaan, ehkä ukkonooa menee :)

   Poista
 22. Tämä piano on ihan täydellinen teidän olohuoneeseen. Ihanasti antaa kontrastia. Ja tuo hylly <3 on niin täydellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) kiva jos näet niin , että on täydellistä <3

   Poista
 23. Mun mielestä just hyvä! Ja niin ihanan kodikkaan näköistä💜

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kodikkuutta piano lisää, se on kyllä selvä :)

   Poista
 24. Minä luulin että olit viimein oikeasti löytänyt oman vankan tyylisi sisustaa mutta nyt taas annat kaikenlaisten mielipiteiden viedä sinne ja tänne. Ole nyt vankasti tyylisi ja valintojesi takana äläkä epäröi noin hitsisti! Jos jollain esineellä on tunnearvoa niin se saa just arvoisensa paikan kodissa, sanoi muut mitä tahtoi.
  Ai niin, sanonpa minäkin mielipiteeni kun sitä kysyit.. minusta tämä ratkaisu näyttää oikein kotoisalta ja tyylikkäältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millä tavoin mä annan mielipiteiden ohjata mua? Ja tyyli mulla edelleen on , kuten monessa kommentissa olen sanonut, jos meillä olis iiiiiso talo tällä pianolla olisi täysin oma huoneensa, mutta kompromissin vuoksi se on nyt tässä :) mä itse en olisi sitä olkkariin siis laittanut sillä tykkäsin siitä välittömyydestä , nautin kun ympärillä ei ole sävyjä enempää kuin muutama :)

   Poista
  2. Siis värittömyydestä ( ennakoiva tekstinsyöttö ) :)

   Poista
 25. Todella hieno ja kokonaisuus on onnistunut! Tykkään!!!

  VastaaPoista
 26. Meillä taitaa olla juuri samanlainen piano. sekin oli piilossa työhuoneessa ja pääsi tänä syksynä esille. EIhän se täydellisen värinen oo, mutta ehkäpä valkoinen piano olisi aika tylsä?. Minusta taas harmaa ja tuo pianon väri sopii yhteen paremmin kuin hyvin. Muuta väriä en voisi sen taustalle edes ajatella. Ja tuo hylly sen päällä on kyllä tosi ihana. Tykkään tästä muutoksesta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei minustakaan ole pahannäköinen toi harmaa seinä ja pianon sävy, ihan kivasti sopivat yhteen :) kodikkuutta tuo piano lisää aikasta paljon :)

   Poista
 27. moi! voi mikä kaunotar! vielä kun nostat kannen auki ja laitat laulukirjan siihen esille nuotteineen, ylellistä aaaah :)

  -Tiina

  VastaaPoista
 28. Tuo tuolihan on ihana ja kuuluu ehdottomasti pianon viereen.
  Orvokki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, parihan ne on, eikä siihen sopinut sellainen moderni kun kokeilin hayn tuolia :)

   Poista
 29. Niin ihana tuo hylly! Pianokin ihan jees, mutta eikö valkoinen talja raikastaisi pianoa hiukan? Mielestäni musta talja vain korostaa pianon tummuutta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti raikastaisi, nyt ei vaan ole sitä valkoista taljaa eikä tarkoitus ole sitä ihan tähän hätään ostaa kun joulun lahjahankinnat on etusijalla :)

   Poista
 30. Hyvä on!!! Minusta sopii aivan täydellisesti tuo piano tuohon. Valkoisena olisi pliisu! Kivaa kontrastia ja sitä kuuluisaa kerroksellisuutta :). Tykkään.

  VastaaPoista
 31. Heippa! Mielestäni piano sopii todella hyvin siihen olkkariin. Niin kun moni muu on sanonutkin niin se tuo kontrastia teidän olkkariin, tai oikeastaan koko tohon tilaan, teillä on (mielestäni) nyttemmin aika "kliinistä" (voiko noin sanoa, en tarkoita pahalla). Jossain sisustus ohjelmassa sanottiin että moderniin kotiin pitäisi tuoda jotkin vanha esine jokaiseen huoneeseen jotta saadan vähän lämpöä :) Mielestäni valkoinen olisi liian pliisu, piano on arvokas esine joka pitääkin saada olla esillä.
  Ihanaa joulun aikaa sinulle Johanna

  VastaaPoista
 32. Moi. Mielestäni piano on kyllä kuin piste i:n päällä tuossa olohuoneen seinustaa vasten. Ihanasti antaa hitusen lämmintä säväystä muutoin vaaleaan kokonaisuuteen. Ihankuin piano olisi tehty tuohon :)
  -Mimma-

  VastaaPoista
 33. Tuoli saattais olla ihan kiva ilman taljaa. Jotenkin talja peittää tuolin kauniit "muodot" :)

  VastaaPoista
 34. Moi! Itse hankin Thomannilta mustan suorajalkaisen, hieman modernimman tyylisen pianojakkaran juuri samansävyisen pianon kaveriksi mikä teillä on :) Sellainen sopisi loistavasti myös teille! Ei ollut hinnallakaan pilattu.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.