Sisällön tarjoaa Blogger.

FEEL GOOD

Yksi parhaimpia hetkiä uuden itsensä ja naisellisuuden löytämisen jälkeen on ollut ehdottomasti omasta kauneudesta huolehtiminen. Se kun voi ja tuntuu hyvältä huolehtia omasta ulkonäöstään. Oman elämäntaparemontin jälkeen on tullut siis todella paljon panostettua erilaisiin kauneudenhoito tuotteisiin.


Pääsin mukaan Indiedaysin ja Palmoliven kampanjaan, jossa sain testattavaksi Palmoliven Aroma sensations- tuotteita. Sarjaan kuuluu kuusi todella herkullisen tuoksuista ja värikästä suihkusaippuaa, jossa osasta tuotteista on myös ihoa kuorivia suihkusaippuoita sekä öljypohjaisia suihkuöljyjä. Mikä sen upeampaa kuin aloittaa päivä  Feel Good - sensaatiomainella suihkuöljyllä, joka sisältää mangoa ja nerolin sekä frangipanin öljyä, joten tällaiselle talven kuivasta ihosta kärsivälle tuote on erittäin hyvä ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoa myös suihkussa käydessä. Ja ai , että se tuoksu, huumaava.Jos siellä ruudun toisella puolen on myös lukijoita, jotka innostuvat ja käyttävät erilaisia suihkusaippuoita, niin nyt olisi mahdollisuus osallistua testiryhmään, jossa 200 valittua pääsee testaamaan Palmoliven Aroma Sensations Feel Glamours- suihkusaippuaa. Feel Glamours on pinkki aistikkaasti kuoriva suihkusaippua, joka sisältää vaniljaa ja pitaiyaa.


Testiryhmäläisille postitetaan tuotenäyte veloituksetta kotiin, joten kannattaa osallistua. Tästä pääset osallistumaan :)

11 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Nämä on kyllä super herkullisen tuoksuisia :)

   Poista
 2. Hienoilta tuotteilta kuulostaa. Yritin itse täyttää lomaketta osallistuakseni ja tuotteen blogissani esitelläkseni, mutta kas kummaa, ikää ei saa millään kirjoitettua lomakkeeseen eikä lähettää voi jos ei kaikkia sarakkeita ole täyttänyt. Yritin useita kertoja, mutta ei onnistu. Missä vika?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, mä en kyllä tiedä miksi ei anna täyttää ikä kohtaa :/

   Poista
  2. Kävin itsekin kokeilemassa sitä testiryhmää ja mulla kyllä antoi täyttää kaikki kentät :) olisiko sinulla ehkä num lock pois päältä niin se ei ota niitä numeroita?

   Poista
  3. Ei ole num lock päällä. Voiko olla mahdollista, että tuon lomakkeen laatija pystyy näkemään mihin ikäryhmään lomakkeen täyttäjä kuuluu, eikä halua tällaisia vanhoja bloggaajia mukaan? Yritin kyllä sitten huijatakin ikää ja yritin kirjoittaa kakkosella alkavaksi ikäni, mutta ei auttanut :(

   Poista
  4. Kas kummaa. Nyt kun täytin lomakkeen, niin pystyin täyttämään ikä-sarakkeenkin, joten ilmoittauduin mukaan!

   Poista
 3. Mä olen käyttänyt näitä saippuoita ja Palmolive on tuttu merkki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei oo ollut aiemmin käytössä joten itselle oli uusi tuttavuus :)

   Poista
 4. Meillä on nyt tuo Glamorous ja tykätään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä onkin ihan mielettömän ihana tuoksu <3

   Poista

Kiitos kommentista.