Sisällön tarjoaa Blogger.

HAAVEITA

Ainahan saa haaveilla kaikesta kauniista ja tietääpä sen miksi kannattaa töissä kulkea jos mielii joskus haaveita toteutella :D 

Kun luppoaikaa joskus yön tai aamun hämyisinä tunteina on vähän enemmän, tulee inspiroiduttua netin ihmeellisessä maailmassa ja toisinaan tulee ajatuksia ja omia visioita laitettua ihan paperille. Tällaista syntyi siis tämän aamuyön tunteina, vähän ajatuksia niistä kodin hankinnoista, joita lähivuosien aikana voisi hankkia jos ylimääräistä rahaa sisustushankintoihin jää käytettäväksi :D

Tällaisilla haavelistoilla mennään eteenpäin ja vaikkei kaikki taida toteutuakaan jää nämä silti itselle kivoiksi muistoiksi tänne :)

Kuvat: www.finnishdesignshop.fi ja www.vallila.fi

23 kommenttia

 1. Kauniita juttuja haaveilet! Ihania ovat kaikki ja sopivat teille niin hyvin!
  Mukavaa sunnuntain jatkoa! <3

  VastaaPoista
 2. Kivoja haaveita.
  Mikä on tuo säilytyshylly vessaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sellainen syvyydeltään kapea , tulee itsellä hajuvesien muutaman purnukan säilytykseen jossa siveltimiä jne :)

   Poista
  2. Minkä merkkinen / mistä kaupasta löytyy?

   Poista
 3. Oi ihania haaveita!!! Mä haaveilen myös tuosta dsr-tuolista, nyt kun se on päivitetty korkeutensa puolesta sopimaan normi pöytään. Onneksi en oo hommannut aiemmin! Kiva oli myös huomata että jotkut sun haaveista löytyy jo kotoa;). Sitä karsimista (jatkuvasti) teen, jotta selkiytyy ja virkistyy koti. Ja oma mieli :D. Mukavaa päivää sinne!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, onneksi ei ole tullut tuota tuolia ostettua aiemmin :) nyt voisin harkita niitä jopa keittiöönkin mutta mä tunnen niin itseni että haluaisin valkoiset jalat jotten kyllästy :)

   Poista
 4. Ihania haaveita on! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 5. Tykkään tykkään tykkään <3 ihania :)

  VastaaPoista
 6. Ihania haaveita olet koonnut. Meillä oli tytön huoneessa tuo Myy valaisin ja siirsin sen eteiseen, koska ei tarpeeksi valaissut huonetta. Ei minusta ole hyvä latenhuoneen valaisin. Valo tulee suoraan alas ja ei näin valaise huonetta tarpeeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei , meillä ei se oo ainut valonlähde huoneessa joten pitää nyt vielä silti miettiä, kiitos vinkistä :)

   Poista
 7. Ooooh, ihania haaveita! Noista voisin minkä tahansa ottaa omaankin kotiin! Haaveilu on kivaa<3 Ja onneksi joskus haaveet myös toteutuvat:) Meille on tulossa kotiin yksi pitkäaikainen haave ensi viikolla, en malta odottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiiii, mikäs teille on tulossa? Ei malta odottaa :)

   Poista
 8. Tosi kiva kollaasi, myös itseäni miellyttäviä tuotteita! Ihanan skandinaavista, modernia, mutta kuitenkin kotoisaa :)

  VastaaPoista
 9. Ihania haaveita loistavassa Blogissa jota olenkin seurannut alusta asti.Ostin sinulta tavaroita mm.ihanan hanallisen boolimaljan ym.häihini 2012.Miehestänikin on tullut innokas sisustaja <3.Haaveistasi minulla jotakin jo onkin,mutta mikä on ihana musta nojatuoli olohuoneessa? Mukavaa kevättä sinulle ja perheellesi. Taina Ps.Eipä tule koskaan kommentoitua vaikka kaikki juttusi luenkin ja nautin niistä ikäerostamme huolimatta. =D Onneksi nyt sain tämän aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii, ihanaa että miehestäsi on tullut myös innokas sisustaja :) Ne boolimaljat olivatkin aika ihania :)

   Kiva kun jätit kommenttia <3

   Poista
 10. Aivan ihania haaveita!!! Varmasti toteutuvat, kun oikein toivot ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kaikki toteudu, tai noh ehkä parin vuoden päästä raskii viimeisiä haaveita ostaa :D

   Poista
 11. Ihania haaveita. Omalta listalta löytyy hyvinkin samanlaisia. Haaveilu on ihanaa ja edullista ;), ei tiedä vaikka toteutuisivatkin!

  VastaaPoista
 12. hei. noita aaltovaase löytyy suht halvalla osto ja myyntiliikkeistä ;)
  itellä ne kaikki valkoisena. ostanu kaikki halvemmalla käytettynä. ei oo virheitä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.