Sisällön tarjoaa Blogger.

KUVAUSKOHTEITA HAKUSESSA

Nyt kun hoitovapaa aika koittaa, aion kokeilla siipiäni yrittäjän saappaissa lasten hoidon ohella, hyvä mahdollisuus aloitella ja kokeilla uusia aluevaltauksia ja kokeilla toteuttaa unelmia niiden muiden töiden ohella :) Tästä syystä etsisinkin nyt kuvattavia omaa portfoliotani varten, elikkäs jos tarvitset valokuvaajaa ikuistamaan alla olevan listauksen mukaisia juhlia tai hetkiä niin nyt siihen on loistava tilaisuus. Kuvaus ei maksa sinulta mitään, mutta minä saan arvokasta kokemusta ja täytettä eri juhlien ja hetkien kuvaamisesta omaa julkiseksi tulevaa portfoliota varten. 

Elikkäs, etsin seuraavanlaisia kuvattavia: Kuvaukset suoritetaan Oulun lähialueella, joten huomioithan nämä ennenkuin lähetät sähköpostia. Lisäksi huomioithan sen, että käytän joitain otettavia kuvia julkisessa portfoliossani. Sähköpostit lähetetään osoitteeseen johanna.harmainen@gmail.com

Asunnon myyntivalokuvaus: 
Asuntojen myyjät, jotka haluavat itse kokeilla asunnon myymistä, mutta myyntivalokuvien ottaminen tuottaa haasteita niin ota yhteyttä. Toki voit olla myös välittäjä, joka annat myyntitoimeksiannon saamasi kohteen minulle kuvattavaksi.  

Lähetä sähköpostia otsikolla Asunnon myyntikuvaus ja kerro hieman kohteesta sekä ajankohta milloin kuvaus tulisi tehdä, lisäksi liitä sähköpostiin kuva kohteesta. 

Asunnon myyntikuvaus + stailaus:  
Haluatko, että asuntosi stailataan ja siitä otetaan sen jälkeen myyntitarkoitukseen otettavat valokuvat. Stailaus voidaan tehdä olemissa olevilla kalusteilla tai lainakalusteilla.

Lähetä sähköpostia otsikolla Asunnon myyntikuvaus + stailaus ja kerro kodistasi sekä liitä mukaan muutamia valokuvia. Lisäksi kerro postissasi milloin projekti olisi ajankohtainen. HUOM! Myös välititäjät voivat ottaa yhteyttä.

Sisustuskuvaus: 
Jos sinulla on koti, jonka haluaisit ikuistettavan muistoksi itsellesi niin ota yhteyttä.  
Lähetä sähköpostia otsikolla sisustuskuvaus ja kerro kodistasi sekä ajankohta milloin kuvaus voitaisiin suorittaa.

Lapsikuvaus: 
Haluatko ikuistaa esimerkiksi lapsen 1- vuotispäivän?  

Lähetä sähköpostia otsikolla lapsikuvaus ja kerro viestissäsi milloin kuvaus olisi mahdollisuus tehdä. 

Perhekuvaus: 
Haluatko ikuistaa koko perheen samalle potretille tai juuri elämänkumppanin löydyttyä haluat ikuistaa sen hetken ja onnen.  

Lähetä sähköpostia otsikolla perhekuvaus ja kerro viestissäsi milloin kuvaus onnistuisi.

Rippikuvaus: 
Onko lapsesi pääsemässä kesällä ripille ja haluaisit ikuistettavan kirkkohetken tai otettavan rippikuvat kauniissa miljöössä?  

Lähetä sähköpostia otsikolla rippikuvaus ja kerro milloin juhlapäivä olisi. 

Syntymäpäivä tms. juhlapäivä: 
Kuuluuko kesän kekkereihin syntymäpäivät, jokin muu juhlapäivä jonka haluaisit ikuistettavan ?  

Lähetä sähköpostia ostiskolla muut juhlat ja kerro viestissä millaiset juhlat ovat tulossa ja koska.


12 kommenttia

 1. Vau, kuulostaa hyvältä Johanna, toivottavasti löytyy paljon kuvauskohteita! <3
  Mukavaa perjantaita!

  VastaaPoista
 2. Voih, ihanaa kun lähdet toteuttamaan haaveitasi :) Tuo on minunkin yksi unelmani, mutta taidot eivät riitä, joten annan muiden hoitaa valokuvauksen :)

  VastaaPoista
 3. Wow! Sä olet kyllä sellanen tehomamma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah :) mutta myös kuukausipalkan tarpeessa, tää kotihoidontuki on olematon :)

   Poista
 4. Harmi, kun ei asuta samalla suunnalla. Olisin heti tilannut sut kuvaamaan meidän kotia. Olis kiva nähdä, miten joku toinen näkee saman tilan.

  Ja perhepotrettikin olis kiva. Tervetuloa siis meille, jos laskeudut vähän etelämmäksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) kiitti, katsotaanpa tilannetta :)

   Poista
 5. Jos potretteja haluat ottaa niin tää huutaa hep siinä kohdalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllähän mä sua voin kuvata :) ollaanpa yhteydessä

   Poista
 6. Tämä ei nyt välttämättä kuulu sun kategorioihin, mutta olen Oululainen opiskelija ja tarttisin itelle työhakemuksiin ja muihin hyvät kuvat itsestäni, sekä lisäksi haluaisin "perhepotretin" koirani (ja ehkä myös kissan) kanssa :) että jos ei sun toivekategorioihin löydy riittävästi kuvattavaa niin mä voin sitten ainakin olla kuvattavana.

  VastaaPoista
 7. Harmi, että meillä on välimatkaa niin paljon :) olis ollut kiva saada sut kuvaamaan vaikkapa mun valmistuneita suunnittelukohteita. Oon niin pitkään ihaillut sun ottamia kuvia <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.