Sisällön tarjoaa Blogger.

MAKUUHUONEEN SUUNNITELMIA

Maanantai ja siivouspäivä. Yleensä se tietää sitä, että tulee järkkäiltyä paikkoja enemmänkin riippuen nyt siitä kuinka poika malttaa nukkua päiväunia. Aamun ajatuksena aloin miettimään, että olisikohan näin parin vuoden tauon jälkeen kiva ajatus riitää makuuhuoneemme näiden pariovien taakse olohuoneen kupeeseen ? Kun ajatus (mies siis vastustelee) television siirtämisestä tähän huoneeseen ei toteudu millään niin makuuhuone voisi olla kiva täällä, omassa rauhassa, vaikkakin olohuoneen lähellä :D Olisihan se kiva katsella kaunista petausta pitkin päivää, hmm. Samalla voisi saada rauhallisen sopen työpisteelle talon toisesta päädystä :D

Katsotaanpa mitä päivä tuo tullessaan ja mihin tässä päädytään, instassa kaikki varmasti selviää ja näkyy hiukan nopeammin :D20 kommenttia

 1. Nonni! Miltähän näyttäisi? Sinut tuntien kokeilet ja olisihan se kiva nähvä miltä näyttää! Energistä viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Meillä on juuri samanlainen huone olkkarin yhteydessä pariovineen. Ja samat pohdinnat! Makkari voisi olla siinä kiva. Jos olisi pelkkä sänky tv-kalusteiden sijaan, niin kokonaisnäkymäkin olisi rauhallisempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :D Mun tarttee tätä kyllä tänään kokeilla jos vaan poitsu menee päikkäreille aamupäivällä :D Katsotaan miltä näyttää :)

   Poista
 3. Jee, tätä olenkin odottanut! Siitä tulee varmasti hyvä :)

  VastaaPoista
 4. Sopis takuulla! Kohta me varmaan nähdään miltä näyttää ;D Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Ihanan raikasta kuvissa :-) <3 Juuri mitä tähän aikaan vuodesta kaipaa :-)
  Onko siitä vierähtänyt niin pitkä aika kun makkari oli tuossa? :-) Ei meinaa tämän ajan perässä pysyä :-) Kevätkin siis tulee nopeaa! :-)

  Ihanaa uutta viikkoa Johanna! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä siitä on tovi aikaa kun viimeksi on täällä makkari ollut :D

   Poista
 6. Oi, meillä vastaavasti, olkkarin vieressä TV-huone. Tai, oieastaan meideän tulisi siirtää makuuhuone juurikin tuohon ko huoneeseen. Makuuhuoneita kun on liian vähän ja kuopus tarvitsisi oman huoneensa. Katsotaan milloin ryhdyn tuohon muutokseen. Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 7. Ääni täältäkin kokeilulle! Mielestäni noiden pariovien taakse ihan kuuluisi makuuhuone kauniine petauksineen. :)

  //Kaisa J - Koti-ikävä

  VastaaPoista
 8. Instasta bongasin jo tehdyn muutoksen -hyvältä näytti! Millä ihmeellä sait roudattua itseksesi mm. sängyn ja sohvan huoneesta toiseen, vai oliko sulla apuvoimia? Mukavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ollut apuvoimia, siis sänkynhän meillä on kaksi runkopatjaa ja nehän jaksaa kantaa ihan kevyesti yksinään :) Mies avitti ennen töihin lähtöä sohvan kanssa :D

   Poista
 9. Vitsit tuollainen lasiovellinen huone näyttää kyllä hyvältä olkkarin yhteydessä. Mäkin oon salaa haaveillut, josko vielä joskus kiepsautetaan meidän ja pojan huoneet päikseen, ja laitetaan vähän isompi oviaukko lasiovineen olohuoneesta makkariin... :) valo pääsee niin nätisti kulkemaan huoneesta toiseen.

  VastaaPoista
 10. Hyvältä näytti, instasta bongasinkin:)
  Kantsi tehdä ehottomasti!

  VastaaPoista
 11. Meilläkin on makkari juuri tuonkaltaisilla ovilla olohuoneen yhteydessä ;) Hyvä veto!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.