Sisällön tarjoaa Blogger.

NORMAALI ARKI

Ihanaa kun arki palasi, huomenna tosin taas on hieman arjesta poikkeava päivä, mutta kyllä ihminen on luotu tietynlaisiin rytmeihin ja rutiineihin. Vaikka kotona ollessa tuntuisi, että on ihan sama mikä viikonpäivä on tai onko juhlaa eli ei, niin ei se vaan niin ole :D Kyllä kotiäidinkin päivät kaipaa sitä totuttua rytmitystä, normaalia ruokavaliota, aikatauluja ja rutiineja. 

Paljon toivotaan juttuja meidän ihan normaalista arjesta, syömisistä, sekaisesta kodista jne :D Sekaista kotia tuntuu, että on hankala saada ikuistettua kun kuulun niihin ihmisiin, jotka kulkevat kotona ja ohi mennen siivoavat edestään aina kaiken :D Mutta ajattelin nyt jakaa vaikka näitä ruoka-aiheisisia juttuja.


Sain joululahjaksi Hellapoliisin keittokirjan, joka on loistava. Viikon jokaiselle päivälle tullaan tekemään tämän kirjan avulla nyt ruuat, ei tarvitse miettiä, mitä minäkin päivänä syötäisiin, vaan suunnitelma on valmis, kun muistaa vaan kaupassa käydä :D Josta tulikin mieleeni, että tänään on kauppapäivä.  

Itse voisin elää pelkillä salaateilla, ne on niin raikkaita ja kevyitä, ei tule raskasta oloa ja jaksaa hyvin touhuta kokopäivän ilman turvottavaa oloa. Toki siis itsekin syön lisänä lämmintä ruokaa, mutta voisin hyvin elää pelkällä salaatillakin.  

Olen pyrkinyt siihen, että viikonloppujen päivällisellä meillä on ruokaisa salaatti ja varioinkin yleensä ihan summa mutikassa omien mielitekojen mukaan raaka-aineet. Viime viikonlopun salaateista löytyi kanaa, kalaa ja ilmakuivattua kinkkua. 

Mutta tällaisilla me herkutellaan yleensä viikonloppuisin. Muu perhekään ei ole vastaväitteitä ilmaissut, joten näillä jatketaan myös tulevina viikonloppuina :) 


14 kommenttia

 1. Kyllä arki on aina arki :) siihen oli kiva palata ja odottaa taas seuraavia ihania juttuja :) allekirjoitan :)

  Ruokaisat salaatit on todella hyviä ja niitä täälläkin alettu useammin taas tekemään. :)

  Mukavaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti , juhlien ja pyhien jälkeen Se arki taas maistuu :)

   Poista
 2. Salaatit ovat minunkin herkkua! Itse en kuitenkaan työpäivinä jaksa edes ruokaisalla salaatilla. Ei riitä kropassa potkua. Vappaalla hyvinkin. Nam! Kanasaalaatti on minun suosikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruumiillista työtä tekevä vaatii aina hiilareiden lähteitä lisäksi :D Kyllä minäkin urheilupäivinä nostatan hiilaritasoa, muutoin ei jaksa :D

   Poista
 3. "Kyllä kotiäidinkin päivät kaipaa sitä totuttua rytmitystä, normaalia ruokavaliota, aikatauluja ja rutiineja."

  Tuo on niin totta! Mies oli kolme viikkoa lomalla vaan oli se ihan jees että meni takaisin töihin, kun se arki vaan on niin <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, meilläkin oli mies joulunaikaan lomalla ja kiva kun palasi jo töihin :D

   Poista
 4. Voi kun saisin meilläkin muun perheen syömään enemmän salaatteja, pääsis oikeastaan paljon helpommalla, kun en ruuanlaitosta edes hirveästi piittaa.

  Sun kuvista huomasinkin, että punasipuli jäi ostamatta - uusi reissu kauppaan tehtävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjoat vaan useasti salaatteja niin jospa ne oppis syömään :D Meillä ainakin alkoivat syömään kun tyrkytin joka päivä :D :D

   Poista
 5. Arki on ihmisen parasta aikaa :) !Ihanaa. Meilläkin taas arkinen menos jatkuu ensi viikosta lähtien! Loma on kyllä tehnyt todella hyvää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä, arki on ihmisen parasta aikaa <3

   Ihanaa kun tulit taas blogimaailmaan <3

   Poista
 6. Ihania salaatteja! Lisää vaan näitä ruoka-aiheisia postauksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäåä jatkossa laittaa reseptit jakoon myös :D

   Poista
 7. Voi, mun pitäisi tutustua enemmän salaattien maailmaan! Aina tulee tehtyä se yksi ja sama salaatti, joten ei ole ihmekään että alkaa välillä tökkiä! Ja "ruokaversioon" tulee heitettyä aina vaan se jauheliha sekaan, joten siihenkin pitäisi kokeilla jotain aivan muuta tilalle :)

  VastaaPoista
 8. Salaatit on ihania ja hyviä. Punasipuli sopii hyvin salaattiin ja antaa mukavan maun.
  Nyt vuodenvaihteessa kova urakka edessä, kun pitää saada viisi kiloa pudotettua..

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.