Sisällön tarjoaa Blogger.

SYNTTÄREIDEN JUHLAHUMUA

Synttärihulinat on onnellisesti ohitse. Tämän vuoden teema 8- vuotiaalla neidillä oli tähtiaiheinen, mukavan hillitty ja yksinkertainen. On se outoa, että pikkuinen on jo nuin vanha, vastahan me muutettiin tähän taloon ja hän oli vasta kolme vuotta, äkkiä ne lapset kasvaa ja nopeasti aika menee, toisinaan se aika juoksee vähän turhankin nopeaa.

Ihana päivä siis takana ja on se upeaa katsella onnellisen tytön hymyä, joka kiherrellen jännityksestä odottaa kavereita juhlimaan. 

Nyt töihin, joten toivottelenkin ihanaa sunnuntaita, päivästä ei taida tulla yhtä auringonpaisteinen kuin eilen, mutta väliäkös sillä, pääasia, että itse kulkee kuin naantalin aurinko ja tartuttaa iloa muihin :D

9 kommenttia

 1. Nam, mitä herkkuja ja ihana prinsessakakku! Onnea neidille! <3

  VastaaPoista
 2. Ihana kakku ja monenlaista herkkua oli tarjolla. Onnittelut vielä 8-vuotiaalle neitoselle! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkkuja oli js nyt koittaakin taas koko perheellä herkkulakko :)

   Poista
 3. Kaunis kakku! Teillä on ollut ihanat juhlat. Kyllä lapsista huomaa miten se aika menee nopsaa.
  Mukavaa sunnuntai päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, lapsista sen kyllä huomaa, kasvavat ihan liian nopeaa :)

   Poista
 4. Ihanalta näyttää! :) Tuli muuten mieleen olisitko voinut joskus tehdä postauksen Cambridgen jälkeisen ajan syömisistä tai siitä oliko helppoa/hankalaa syödä taas tavallisesti ilman ateriankorvikkeita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, hyvä idea, voisin ottaa tämän työnalle :) ja voin kyllä sanoa että painonhallinta on haasteellista, kokoajan pitää tarkkailla syömisiä :) ennen menkkojs tulee myös se herkkuhimo jota hillitsen itse edelleen Cambridge tuotteilla, lähinnä suklaa ja toffee patukoilla :) pysyy kalorit kurissa

   Poista
 5. Oi mitkä synttärit♡ Onnea synttärisankarille!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.