Sisällön tarjoaa Blogger.

UPEAA UNIIKKIA TAIDETTA

Sain yhteydenoton Instagramin kautta Atelier Parkudd nimiseltä yritykseltä, modernia taidetta luovalta Tanja Meskiltä. 

Tanja halusi luoda kotiimme jotain persoonallista, jotain sellaista mitä ei muiden kodista löydy ja joka sopisi ja olisi tehty juuri meidän kotiin. 

Olin hieman häkeltynyt yhteydenotosta, sillä ajatus siitä, että meidän seinällä on uniikkia taidetta, taidetta joka sävymaailmaltaan ja tyyliltään sopii meidän kotiin ja ennenkaikkea se, että samanlaista yksilöä ei mistään muualta löydy sai kyllä hymyn huulille. Upea tunne on nähdä kodin seinillä jotain uniikkia, jotain jolla on merkitystä ja tarina, joka ei ole vain verkkokaupasta tilattu printti, joka komeilee useiden kodien seinillä. 

Taulun tulemme sijoittamaan keittiön seinälle, se on näkymä ja tila, joka on ensimmäisenä vastassa sisääntulijalle. Haluan, että taulu saa arvoisensa ja näkyvän paikan. Taulu on kooltaan 88 x 118cm ja pohdinkin keittiönpöydän osalta sitä kummin päin sijoitan ruokailyryhmän, jotta taulu pääsisi parhaiten esille. Ruokailuryhmähän meillä on 90x 180. Tällä hetkellä ruokailuryhmä on kuten kuvassa, mutta mietinnässä on myös ruokapöydän kääntäminen siten että kapea sivu on seinän puolella, jolloin taulu sijoittuisi ruokailuryhmän kanssa samaan linjaan. 

Haluankin kysyä ja kuulla teiltä mielipiteitä siitä, miten ruokailuryhmä kannattaisi sijoittaa ottaen taulu huomioon. Pitäisittekö ryhmän kuten kuvassa vai kääntäisittekö juuri kapean sivun seinää vasten? Olisi kiva kuulla mielipiteenne :)

Tältä näyttää työvaiheessa oleva uniikki taulumme, aika ihana, eikö :)

26 kommenttia

 1. Katselinkin jo instassa tuota, aivan ihastuttava tarina tällä asialla <3 kuinka ihana muisto jää <3

  Itse en ihan varmaksi osaa sanoa kummin olisi paremmin päin :) pöytä näyttää todella hyvältä nuin kun se on nyt, mutta kokeilemalla kun taulu on seinällä? :)

  Ihanaa päivää sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, pitää kokeilla kun taulu on seinällä :)

   Poista
 2. Minä pitäisin näin, kuinka nyt on. Jos pääty olisi taulun alapuolella, niin esim kukat siellä päädyssä, voisivat peittää taulunäkymää tai aiheuttaa levottomuutta!Tämä on vain minun näkemykseni, mutta paikan päällä sen voi kokea eri tavalla. Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä pidän kukkamaljakkoa keskellä pöytää , mutta pitää nyt katsoa kun saa taulun kotiin, että kummin olisi kivempi :)

   Poista
 3. Kylläpäs se tuo varmasti mukavaa ilmettä keittiöön - kaiken muun ihanan lisäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen kanssa että se tulee näyttämään upealta <3

   Poista
 4. Wau! Ihana insta! Näyttää todella hyvältä tuo taulu ja tulee sopimaan teille tosi hyvin! Kivaa nähdä miltä näyttää, kun on paikoillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Insta on kyllä erikoinen paikka, siis hyvällä tavalla :) ei malta odottaa että taulu saapuu :)

   Poista
 5. Minä pitäisin näin miten nyt on. Pitkä pöytä jonka jatkona on pystysuunnassa oleva taulu tekee äkkiä käytävämäisen putkivaikutelman, poikittain toisiinsa nähden katkaisee sen.
  Toki aina parhaiten näkee sen paikanpäällä sitten kun taulu on saapunut, ympäröivä tilahan siinä kuitenkin on myös otettava huomioon :)

  Hauska yhteydenotto! Arvostan tuollaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitää katsoa ja pyöritellä kun saan taulun :)

   Poista
 6. Sinä Johanna kun olet reipas tyttö siirtelemään, niin kannattaa varmaan kokeilla niin- ja näinpäin :) Siten näet livenä vaihtoehdot. Huomenna lähtee Matkahuollon pyörien päälle taulusi aitoustodistuksen kera. Raikasta talvipäivää sinne kaikille! T.Tanja

  VastaaPoista
 7. Ompa ihana, tulee sopimaan kyllä tuohon täydellisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon kanssa niin että se tulee muodostamaan upean parin vieressä olevan nojatuolin kanssa :)

   Poista
 8. Wau! On niin hieno ja uniikkius tekee siitä vielä hienomman!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, uniikkityö tekee siitä merkityksellisen :)

   Poista
 9. Hyvältä näyttää taulu jo tekovaiheessa, varmasti tulee olemaan upea seinällä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon ainakin että se tulee sopimaan aika kivasti keittiöön :)

   Poista
 10. Aivan ihana taulu teille tuloillaan! <3 Eikö olekin mieletön ajatus, että kodissa on jotain uniikkia seinillä? :)
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 11. Oon vuosia ollut blogisi satunnainen seuraaja ja päivä päivältä ihmettelen enemmän ja enemmän yhtä seikkaa: miksi koko ajan haet ideoita muilta suomalaisbloggareilta? Eli kopioit toisten kodeista sisustustuotteet omaan kotiisi. Luuletko ettei kukaan huomaa asiaa? Sinuna häpeäisin jo.

  VastaaPoista
 12. Mihin laitoit sen seinäkankaan mikä keittiössä vielä hetki sitten oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä on tulossa verhot meidän tytölle, joka ihailee kyseistä kuosin suunnittelijaa aika paljon :) En hennonnut kieltää tytöltä ajatusta siitä että hän saa sen omaan huoneeseen kun hän sitä monet kerrat on pyytänyt :D

   Poista

Kiitos kommentista.