Sisällön tarjoaa Blogger.

YHTÄ JUHLAA

Ihanaa se on perjantai. Vaikka tuleva viikonloppu tulee olemaankin yhtä juhlaa, niin on mukavaa kun taas on koko perhe kasassa. Meidän pikkuinen tyttö täyttää 8 vuotta ja juhlat taitavat aiheuttaa neidissä hieman suurempaa jännitystä :D 

Ja hei, tiedättekös niin se 9 kuukautta vierähti kotona ollessa, hassua kuinka äkkiä tämä aika meni ja kuinka mukavaa tämä kotiäidin rooli tällä kertaa onkaan ollut. Onhan se totta, että esikoisen vuoksi päivissä pysyy selkeä rytmitys ja aina on juttuseuraa hänestä, joten rehellisesti sanottuna viimeiset 9 kuukautta ovat menneet silmänräpäyksessä. Tänään on siis viimeinen vanhempainvapaapäivä ja huomisesta alkaen koittaa sitten hoitovapaa ja yrittäjyys hieman suuremmalla volyymilla kuin tähän asti, hieman jännittää, mutta ei oikeastaan pelota sillä vähän suurempia juttuja on tiedossa työrintamalla, joten uskon, että ne pitävät ja tekevät yrittäjyydestä kivaa ja haastavaa. 

Ja hei, pienestä julkisesta ärripurrista oli hyötyäkin ( saahan sitä kuvitella niin :D ), poitsu nukkui viimeyön kuin tukki ja tänään parhaillaan nukkuu jo kolmatta tuntia päikkäreitä. Eilen myös huomasin, että kahden hampaan sijaan hänellä on tulossa kolme hammasta kerralla ylös, voi pientä raasua. 

Mutta tällaisia suunnitelmia meillä tulevaan viikonloppuun, nyt pitää mennä neidin kanssa hieman tekemään huomisen päivän synttärisuunnitelmia.
6 kommenttia

 1. Menoa ja melskettä siis luvassa. Ihanaa! Aikain sitten kun se on ohi. :)
  Ihanat kuvat, tuo järjestys on kyllä tosi hyvä nyt! Sekin kuva, missä näkyi näkymä sohvalta eteiseen päin. Bueno! :)
  Muksaa viikonloppua sinne.

  VastaaPoista
 2. Joo, menoa ja vilinää tosiaankin :) huomenna on siis kaverikemut, hirvittää jo etukäteen :D

  Tää järkkä on super hyvä, tosi paljon tilaa ja sellainen rauhallinen kokonaisuus ja kiva nyt kun ne kaikki kalusteet ei kierrä seiniä :)

  Kivaa viikonloppua sinnekin

  VastaaPoista
 3. Onnea ja tsemppiä yrittäjyyteen! Se ei ole aina helppoa (tai oikeastaan ikinä), mutta antaa niin paljon, että muuhun en vaihtaisi.
  Mukavaa, juhlien täyteistä viikonloppua! Superkauniita kuvia, niin kuin aina <3

  //Kaisa J - Koti-ikävä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Antaa paljon ja saa itse päättää aikataulut , luulen että nautin juuri tällaisesta :)

   Kiitos , ihanaa Perjantaita sinullekin <3

   Poista
 4. Ihania ihania kuvia <3

  Tsemppiä juhlahuminoihin ja kivoja juhlia <3

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä viikonloppuun! Varmasti tulee kivaa ✨!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.