Sisällön tarjoaa Blogger.

AULATILA UUTEEN USKOON

Moni on ennättänyt jo kyselemään meidän pianosta, että onko se saanut uuden kodin kun sitä ei ole näkynyt oikein missään kuvissa :D Ehei, kyllä se edelleen meidän kodista löytyy mutta se löytyy vähän sellaisesta "turhasta"tilasta, jolla ei ole oikein mitään muuta käyttöä joten oli luonnollista löytää suurelle pianolle paikka aulan nurkasta ja näin ollen se ei oikeastaan ole enää kenenkään tiellä, mahtava kompromissi kaiken sen vekslaamisen jälkeen. 

Pianon päältä löytyy soittohetkiä valaisemaan tämä Ikean paperivalaisin. Jotain hieman tyylikkäämpää voisi ajatella uudeksi valaisimeksi, mutta katsotaan nyt löytyykö mitään kivaa vaihtoehtoa jossain vaiheessa kun ennättäisi selailemaan nettikauppoja. En tiedä kuinka moni on ihastellut tuota Sotkan Natura mattoa mainoskuvista ja miettinyt sen ostoa. Mattohan muistuttaa paljon paperinarumattoa. Itse päätin ostaa valkoisen maton viikonloppuna kun oli hyvässä alessa ja kieltämättä se on aika kaunis ja eteiseen erinomaisen helppohoitoinen.

Ps. Arvonnan voittajan arpominen menee huomiselle, sillä en saanut ihan vielä kasattua kaikkia osallistujia exceliin :)12 kommenttia

 1. Ihana ihana aulatila :) tosi hyvältä näyttää :) tuo oli hyvä siirto :)

  Tuo matto on aivan ihastus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuossa tuo möhkäle ei ole oikein kenenkään tiellä :D

   Poista
 2. Iiiiihana valaisin! En yleensä innostu hörsöistä, mutta tuossa on jotain nättiä. Hmmm..... ei taida vaan meiltä löytyä paikkaa? Makkariin kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tuo valaisin ihan kiva :D Makkarissahan se olisi kiva, laita sinne :)

   Poista
 3. Tosi kaunista ja tuo valaisin on upea! Siirsitko itse pianon?? :)))

  Kaunis ja hyvä muutos:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valaisin on ihan kiva , jokin vielä kivempi sopis siihen paremmin :D Joo, meidän pianossa on ihan rullat alla, joten näpsäkästi siirtyy :D

   Poista
 4. Melko jännä ratkaisu...Tuleeko kellään tuossa oikeasti pianoa soitettua? Jos en ihan väärin näe, on ulko-ovi tuossa melko lähellä. Pianohan, kuten mikään soitin, ei tykkää vedosta/lämpötilan vaihdoksista. En siis sano näitä pahalla, hieman vain ihmetytti tämä ratkaisu. Kaunista toki on taas ja kodikkaan oloista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhtä paljon tulee soitettua kuin ennenkin, eli ei juuri koskaan :D Meillä ei siis kukaan juuri pianoa soita, tyttö silloin tällöin. Meidän pianoa ei ole ostettu tai kannettu meidän kotiin sen takia että sitä kukaan soittaisi. Se on mieheni edesmenneen isän ja on näin ollen miehelleni ainoa hänestä muistuttava esine ... Ovi joka näkyy on tuulikaapin.. Meillä ei oikeastaan vetoa tule, meillä on lasituskin ulko-oven edessä olevalla terassilla..

   Poista
 5. Kaunis tuo piano. Itselläni piano on edelleen lapsuudenkodissani. Ei vaan mahdu meille nykyään. Sähköpianolla sitten soittelen kotosalla. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Hei! Ensimmäistä kertaa eksyin tänne ja huomion kiinnitti kaunis maali(?) seinässä, muistatko sävynumeroa? :)

  -Anni

  VastaaPoista
 7. Ompa ihana nähdä että tälläinen väri sopii teille! :)
  Meinaan minulla odottaisi samansävyinen ja tyylinen (voi olla täysin samakin) piano vanhempieni kodissa, eipähän sitä tule siellä enää soitettua.
  Josko sitä itsekkin jostain löytäisi kolon sille, mutta empä usko :(

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.