Sisällön tarjoaa Blogger.

GLAMOURIA

Joskus kun on ylimääräinen hetki viettää omaa aikaa niin on mukava kuljeskella kameran kanssa ilman päämäärää ja etukäteen suunnittelematta. 

Eräs lauantai sain tälläisen ylimääräisen "oman päivän" jolloin päätin pitkästä aikaa lähteä käymään kaupungilla. Tieni päätyi Oulun keskustassa sijaitsevaan Morsiusateljee Katariinaan ja voi mahdoton kuinka upealta olisi tuntunut sovitella kaikkea liikkeessä olevia hää- ja iltapukuja kun nyt on normaalipainoinen. 

Muistan 2007 kun menimme miehen kanssa naimisiin tyttären ristiäisten yhteydessä, minulla oli tästä samaisesta liikkeestä ostettu perinteinen ja todella yksinkertainen hääpuku, sellainen, joka ei korostanut vartaloa, jotta ylimääräiset kilot eivät korostuneet (olin siis ylipainoinen tuolloinkin). Jos naimisiinmeno olisi ajankohtainen nyt, valitsisin täysin erilaisen puvun, jonkin koristeellisen, pitsiunelman, josta olen aina nuoruudessa haaveillut, sellaisen joka nyt vastaavasti olisi vartalonmyötäinen, korostaisi kaikkia vartalonlinjoja, täysin siis erilainen kuin aiemmin. 

Kovasti olisi tehnyt mieli sovitella juhlapukuja, mutta myymälässä oli niin paljon asiakkaita, että se ei ollut mahdollista myyjän avustuksella, joten jätin sovittamisen seuraavaan kertaan. Kesän juhlia varten pitäisi siis hankkia jokin juhlava mekko ja iskin silmäni kolmeen erilaiseen juhla-asuun, kuvissakin vilahtava musta-valkoinen mekko sekä kahteen ihanaan roosansävyiseen juhla-asuun ( nämäkin näkyvät kuvissa). Täytyy piakkoin varata aika liikkeeseen ja käydä sovittelemassa, ehkä uskaltaudun julkaisemaan ne sovituskuvatkin täällä :D
8 kommenttia

 1. Voi ihanuus mitä pukuja <3 hurmaavia :) tuollainen liike on.... :) toivottavasti löydät kauniin puvun :)

  Mukavaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
 2. Ihania muistoja tulee näistä mieleen ♡ Oma hääpukuni oli myös tuolta ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania muistoja tuli itselläkin mieleen, häät ja niiden valmistelu on kyllä niin ihanaa aikaa <3

   Poista
 3. Ihania mekkoja. Itsekin täytyisi lähteä kiertämään ko butiikkeja, muutamat juhlat tiedossa. Mukavaa alkanutta viikoa!

  VastaaPoista
 4. Ihania pukuja.:)

  Ihan asian vierestä, mutta eikö teidän tyttö ole syntynyt 2008? En muuten kysyisi, mutta muistelin jostain postauksesta, että meillä on samanikäiset lapset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ja tarkka huomio :) näppäilyvirhe aamutuimaan ja huomasin sen itsekin mutta en ole vielä jaksanut avata konetta ja muokata vuosilukua :) 2008 on neiti syntynyt ja poika -15 :)

   Poista

Kiitos kommentista.