Sisällön tarjoaa Blogger.

KUN ISI HOITAA

Yhteistyössä Indiedays ja McDonald´s

En tiedä kuinka teillä muilla, mutta meidän perheessä pyritään pääsääntöisesti tekemään kaikki yhdessä, käydään lasten leikkipuistoissa, ulkoilemassa, elokuvissa jne. aina kaikki siis yhdessä, koko perhe. Harvoin tulee hetkiä, että antaisimme tai pikemminkin hoksaisimme antaa puolison kanssa toisillemme omaa aikaa siten, että toinen lähtisi lasten kanssa jonnekin lasten paikkaan ja toinen saisi viettää päivän miten haluaa. Arki on yleensä niin kiireistä, että sitä haluaa nauttia sen vähäisen yhteisen ajan aina kokoporukan voimin. Toisaalta kun ajattelen, että olen jokainen päivä lasten kanssa kotona, niin joskus on kiva päästä hieman tuulettumaan :)

Indiadaysin ja McDonald´sin yhteistyön tiimoilta tarjoutui loistava mahdollisuus viettää omaa aikaa, tällä kertaa omaa aikaa pääsin viettämään minä. Tästä syystä postauksen kirjoittajana toimii 8- vuotias tyttäreni ja kuvista on vastannut isä. Tämän loistavan mahdollisuuden myötä minä päätin suunnata oman kohta avattavan toimitilan kimppuun järjestelemään ja siivoilemaan sekä hieman hankintoja tekemään, isä pakkasi lapset autoon ja suuntasi heidän kanssaan lasten rientoihin. 

Mutta nyt pidemmittä puheitta, annetaan tytön kertoa päivästä.

Äiti kertoi edellisenä päivänä, että pääsen isin ja pikkuveljen kans Hoploppiin, innostuin asiasta tosi paljon. Hoplopissa on aina niin kivaa ja siellä on paljon tekemistä.

Lähdettiin aamulla isin ja veljen kanssa viettämään kolmistaan päivää. Äiti on sanonut, että se kaipaa välillä omaa aikaa, joten oli ihanaa, että hän pääsi viettämään omaa päiväänsä rauhassa ja ilman kiirettä. Olin kauan aikaa pyytänyt äidiltä ja isältä, että mentäisiin hoploppiin sillä käymme siellä melko harvoin. Nyt päästiin veljeni kanssa leikkimään ja se oli super kivaa, olin tosi innostunut.
Hoplopissa parhainta on, että siellä voi kiipeillä ja laskea mäkeä, seikkailla ja ehkä vähän hullutellakin. Myös pikkuveljeni tykkäsi olla hoplopissa ja pallomeri taisi olla hänen lempparipaikkansa.


Päivä tuntui aluksi oudolta kun äiti ei ollut mukana, mutta siihen tottui. Iskän kanssa on rennompaa, se antaa tehdä oikeastaan mitä vaan kun äiti joskus kieltää jonkun kivan asian, sellaisia kai niiden äitien kuuluu olla.


Me leikittiin hoplopissa neljä tuntia, me hassuteltiin ja leikittiin niin, että tuli kuuma.


Hoplopin jälkeen mentiin McDonald´siin syömään hampparia.


Otin lastenaterian, koska siinä oli Hello Kitty avaruudessa lelu, joka oli todella kiva. Hamppari maistui hyvältä ja jälkiruuaksi söin daim jäätelön, joka oli super hyvää, harmi että se loppui niin äkkiä. 

Tällainen lastenpäivä oli todella kiva ja näitä saisi olla enemmänkin.


Nyt jollakin teistä lukijoista on mahdollista voittaa 25 euron arvoinen lahjakortti McDonald´siin ja viedä vaikkapa oma perhe syömään ja nauttimaan yhteisestä hetkestä ja valmiista ruuasta. 

Lahjakortin arvontaan osallistut kertomalla vietättekö te tällaisia lastenpäiviä siten, että toinen vanhemmista on vain lasten kanssa ja toinen viettää sillä aikaa omaa päiväänsä, vai menettekö aina yhdessä joka paikkaan, kuten mekin yleensä ? 

Kilpailuun voi osallistua 24.2.–16.3.2016 välisenä aikana. Arvontaan osallistutaan kommentoimalla esittämääni yllä olevaan kysymykseen tämän postauksen kommenttiboxissa. (Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi, jotta arvonnan osuessa kohdallesi, sinut tavoitetaan mahdollisimman pian ). 

33 kommenttia

 1. Kiva päivä lapsilla, ne isit on vähän rennompia lasten kanssa ja äidit "niuhottaa" helpommin kaikesta :D Muuten tuota linkkiä klikkaamalla tuli teksti, että sivua ei löydy? Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se taitaa olla, isät on rennompia :D Siksikin on hyvä että lapset viettävät aikaa isän kanssa :D

   Poista
 2. Meillä ei lapsia vielä ole, mutta mies tykkää mäkkärin hamppareista. Voisihan tuota vaikka kummitytön napata mukaan herkkuttelemaan tai anopin ;)
  moonangel_(att)hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Meillä toisinaan toinen pääsee viettään omaa aikaa mut toisinaan liikutaan koko perheellä..Aika paljon ollaan vaan kotona kun viikot on kiireisiä ja vaan viikonloppuisin on iskäkin kotona... partanen.elina@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Meillä on ollut samanlainen tapa, oikeastaan aina yhdessä kaikkea ja kaikkialle. Isien ja lastenpäivä kyllä kuullostaa kivalta ja tosiaan voipi olla myös vähän rennompi :D

  VastaaPoista
 5. Meillä toinen vanhemmista touhuaa ja aika usein se on kyllä isi, joka käy esim. uimassa lasten kanssa.

  Justiina

  VastaaPoista
 6. Meistä on myös kiva tehdä kaikkea yhdessä. Isi vaihtoi kelkkansa nyt sellaiseen, johon saa luvan kans kyytiläisen mukaan. Tyttären kans ovat jo tehneet retken yhdessä ja lisää seuraa. Kunhan poika vielä vähän kasvaa nii hänetki tuppaan mukaan. :) jaanh90@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Iskän päivänä on ollut hoplopissa vierailua tai uimareissuja ja aina on ollut niiiiin kivaa ja koko porukka aivan poikki riehumisesta. ;)
  jossukka@outlook.com

  VastaaPoista
 8. Ihana kirjoitus! Meillä todella harvoin isä lasten kanssa yksin. Miehen työt vievät häntä pitkiksiajoiksi pois kotoa, kun hän kotona ollaan kaikki yhdessä. Mutta, tuollainen päivä olisi varmasti kiva. unelmoiden@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Meillä on sekä että. Välillä yhdessä, välillä jompi kumpi. Iskän kanssa mennään yleensä esim. mökille ja kalastetaan tms. Äiti vie shoppailemaan ja elokuviin yms. Toisaalta meillä on aika paljon käytössä myös kolmas vaihtoehto: neiti menee kaveriperheen mukaan ja kaveri tulee joskus meidän mukaan. Nekin on kivoja hetkiä.

  VastaaPoista
 10. Aina välillä on meilläkin tuollaisia päiviä. Saisi olla useamminkin :)
  nellakos(at)gmail.com

  VastaaPoista
 11. Yleensä koko porukalla.

  mari.h_84@netti.fi

  VastaaPoista
 12. Meillä on jo isot tyttäret (18 ja 16v) mutta silloin kun he olivat pienempiä niin mentiin sekä että - yhdessä ja erikseen. Paljon touhuttiin yhdessä koko perheen voimin varsinkin viikonloppuisin, eikä sen tarvinnut olla kovin ihmeellistä - luontoretki eväineen, hampurilaisravintola, uimahalli, elokuvissa käynti tai ihan vaan kotona pelaamista.
  Minusta oli, ja on yhä, tärkeää viettää myös kahdenkeskistä aikaa pelkästään yhden lapsen kanssa toisinaan.
  Nykyään kun vanhempi tyttäristä on jo itsenäistymässä ja asuu osittain poissa kotoa, niin oikein kaipaa sitä kahdenkeskistä äiti-tytär aikaa. Itse olen luvannut molemmille tyttärille että heidän täytettyään 18v lähdemme kahdestaan jonnekin pienelle kaupunkilomalle keskiseen Eurooppaan, joten täällä on nyt kovat matkasuunnitelmat käynnissä esikoisen kohdalla 😊

  Mukavia yhdessäolonhetkiä teille!

  VastaaPoista
 13. Sekä että, ja sekin on jo kiva kun iskä menee pienten kans ulos touhuamaan ja äiti saa touhuta tai olla touhuamatta sisällä ihan rauhassa. Pienet lapset ovat niin vähään tyytyväisiä, tällä hetkellä parasta on pulkkamäki ja moottorikelkkaajelut.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tehdään sekä että, mennään yhdessä koko perhe tai toinen vanhemmista ottaa lapset ja antaa vapaapäivän toiselle.
   texas-86 (at) hotmail.com

   Poista
 14. Yleensä aina koko porukalla. :)

  arjenmiljonaari@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Meillä touhutaan vähän joka tyylillä, kun on iso perhe. Mies on kyllä paljon aktiivisempi kaikessa. T. Salla sallapeltokangas@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Välillä koko porukalla, mutta yhä enenevässä määrin isä touhuaa pojan kanssa tovin jotain kahdestaan. Ikää kun tulee pojalle, niin tuntuu oikein kaipaavan kahden kesken tekemistä isin kanssa. Ja minullehan se tietenkin sopii :)
  pauleceb(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 17. Sekä että, eri kombinaatioilla mennään meidän uusperheessä. Mukavaa kun on joustavuutta ja vaihtelua.
  anu.koutuaniemi@yahoo.fi

  VastaaPoista
 18. Sekä että. Useimmiten tehdään koko perhe, mutta välillä on niitä hetkiä, kun jompi kumpi vanhemmista ottaa kaikki tai osan lapsista mukaansa.

  VastaaPoista
 19. Molempi parempi, lapsetkin tykkää kun on välillä vaan toisen vanhemman matkassa, on aina vähän jotain erikoisempaa
  kristapasm(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 20. Yhdessä yleensä mennään ja ollaan koko porukka..miksiköhän..se on vaan tapa=)
  koti44@luukku.com

  VastaaPoista
 21. Yleensä yhdessä mennään, vaikka se oma aikakin olisi luksusta joskus.

  VastaaPoista
 22. Meidän perheessä harrastetaan nykyään enemmän tuota että isi touhuaa lasten kanssa kaikenlaista ja äiti saa tehdä silloin (koti)hommia.

  VastaaPoista
 23. Tehdään paljon yhdessä, mutta paljon myös on niitä päiviä että toinen menee ja toinen jää lasten kanssa kotiin. :)

  VastaaPoista
 24. Välillä mennään kaikki yhdessä ja välillä vain toisen vanhemman kanssa :)

  VastaaPoista
 25. Pääsääntöisesti yhdessä mutta joskus saadaan omaakin aikaa. Mukana arvonnassa. paperitypy ät hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Välillä menen minä lapsen kanssa, välillä isänsä, ja välillä yhdessä, eli ihan kaikkia muotoja harrastetaan :) kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Mukana kivassa arvonnassa! Välillä mennään koko perhe yhdessä, mutta meillä mies käy kyllä usein tyttären kanssa uimassa, kesällä heittelemässä frisbeetä ym.
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Arjen pakostakin kolmelapsisessa perheessä jaetaan vuoroja miten mitenkäkin päin! Yhteinen aika on luxusta :) riitta.ylijarvi@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Meillä on sekä että, riippuu fiiliksestä. Ihana hyvän mielen postaus <3 Mukaan kivaan arvontaan.
  nelliina(@)Yahoo.com

  VastaaPoista
 30. Lapsen lähetyessä kahta vuotta olemme ottaneet tavaksi tehdä viikonloppuisin jotain mukavaa yhdessä koko perheenä. Arkipäivät jaamme yleensä melko tasaisesti lapsen kanssa viettämämme ajan suhteen. Tämä toimii ainakin toistaiseksi meillä.

  Hennas
  hansantola(at)gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.